- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi malatya0644
-
Valla bende kacırmısım hep ben yokken oluyo bunlar.. Yalnız konu sahıbı baya kızdırmıs anladıgım kadarylaAl işte yine action yine ben yokum neyi kaçırdım allesen:) biri banada anlatsın please :))))
Nerden gordun madur olarak bidaha bakiyimönizlemeden çok fena ya
Yaaa ne yazdın kı bende sorıym gooogle amcaya:Sönizlemeden çok fena ya
Nerden gordun madur olarak bidaha bakiyim
Yaaa ne yazdın kı bende sorıym gooogle amcaya:S
Nerde nasil hani?Aaaaa ben de şimdi gördüm yazdıklarını üyenin :O
banuya teşekkürler tabii ki : D
Zaten bana saydi bende ona saydim kufur .tamam bakiyorumeşim gay malatya0644 yazınca kadınlarkulubunden çıkan sonuçların yanında ok işareti var
basınca önbellek yazıyor
ona tıklayınca görünüyor ama bakmasanız daha iyi
eşim gay malatya0644 yazınca kadınlarkulubunden çıkan sonuçların yanında ok işareti var
basınca önbellek yazıyor
Nerde nasil hani?
Yok beceremedım ben bunu hata verıyo:Seşim gay malatya0644 yazınca kadınlarkulubunden çıkan sonuçların yanında ok işareti var
basınca önbellek yazıyor
Aynen ok cikmiyo bende deYok beceremedım ben bunu hata verıyo:S
Bende Yorumları 10. Sayfaya kadar okudum sinşrlendim vazgeçtim okumaktan. Inşallah beter olur pislik.Valla bende kacırmısım hep ben yokken oluyo bunlar.. Yalnız konu sahıbı baya kızdırmıs anladıgım kadaryla
Kız 10. sayfaya nasıl gectın ben onbellekten ılk sayfayı buldum 2ye ızın vermedı:SBende Yorumları 10. Sayfaya kadar okudum sinşrlendim vazgeçtim okumaktan. Inşallah beter olur pislik.
Zaten bana saydi bende ona saydim kufur .tamam bakiyorum
Of bende de hata verdi. Bana msj atar mısınBuldum buldum ama ilk sayfayı gosterıyo sadece 2 ye ızın vermıyo
Buldum buldum ama ilk sayfayı gosterıyo sadece 2 ye ızın vermıyo
İlk sayfada bısey yok tatlım zaten gerısınede ızın vermıyoOf bende de hata verdi. Bana msj atar mısın
Aynenn yaaaBiz de ne merakliyiz hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?