- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Listeye +1 ekle canikom.Seninle aynı isimde biriyle flört ediyor. İş yerindeki durumlar flört değil. Kafanda kuruyorsun yine.
Yaşlarımız yakın olsa dediğine göre adam 40-45 yaşlarında en az. Bacım falan da demiş, insan asılacağı kadına bacım der miListeye +1 ekle canikom.
Ama bence asılıyor gibi storysine cevap veriyorsa. O kadar da karıştıracak kadar gerizekalıysa nasıl yönetici oldu acaba sjdjdkfkf ama şimdi umutsuzun da kurma mevzusu var. Çekirdeğimi aldım bekliyorum.
Şişt bozma listeye patronu da ekle benceYaşlarımız yakın olsa dediğine göre adam 40-45 yaşlarında en az. Bacım falan da demiş, insan asılacağı kadına bacım der miBizden bir önceki jenerasyonda hala teknoloji özürlüler ya da sosyal medyayı nasıl kullanacağını bilmeyenler var. Benim eniştem de her gördüğü story’ye cevap veriyor ordan biliyom
Benim babam geçen fbta birinin etiketlendiği gönderi önüne düşünce arkadaşı paylaştı sanıp yorum yapmış canım arkadaşım cart curt, kadının biri babama mesaj atmış bana mı asılıyorsunuz diye dkföflflfkf ben işteyim beni arıyo ben bişi yaptım galiba adımı sapığa çıkaracaklar yetiş diye dkföflrmfkfk offff gerçektenYaşlarımız yakın olsa dediğine göre adam 40-45 yaşlarında en az. Bacım falan da demiş, insan asılacağı kadına bacım der miBizden bir önceki jenerasyonda hala teknoloji özürlüler ya da sosyal medyayı nasıl kullanacağını bilmeyenler var. Benim eniştem de her gördüğü story’ye cevap veriyor ordan biliyom
Liste doldu artık almıyor, ikinci sayfaya geçmem lazım. Kesinleşsin ona göre bakarız duruma.Şişt bozma listeye patronu da ekle bence
Ahahah seni çok iyi anlıyorum. Benim bu enişteme de artık nereye nasıl yorum yaptıysa eskort tipli bi hatun dadanmıştı dedim abi hayırdır sen?Benim babam geçen fbta birinin etiketlendiği gönderi önüne düşünce arkadaşı paylaştı sanıp yorum yapmış canım arkadaşım cart curt, kadının biri babama mesaj atmış bana mı asılıyorsunuz diye dkföflflfkf ben işteyim beni arıyo ben bişi yaptım galiba adımı sapığa çıkaracaklar yetiş diye dkföflrmfkfk offff gerçekten
İşyerinden kimseyi eklemiyor yine profesyonelmiş diyordum ama oraya da dadandıListe doldu artık almıyor, ikinci sayfaya geçmem lazım. Kesinleşsin ona göre bakarız duruma.
Direkt genel müdürden daldı bi de mevzuya, aşağısı kurtarmıyorİşyerinden kimseyi eklemiyor yine profesyonelmiş diyordum ama oraya da dadandı
Listeye yeni adaylar gelmiş hiç haber vermiyorsunSelam Canlarim
Kafam allak bullak
Yani acaba oyle birsey olabilir mi diyorum
Birde yada tesadüf falandir diyorum.
Konuya gelecek olursam cogunuzun bilecegi uzere bir firmada calisiyorum.
Genel mudurle aramız iyi
Ama sanki bana gereginden fazla yakin davraniyor gibi geliyor yada ben oyle anliyorum.
Isyerinden biri bana iftira atip isten cikarmak istemisti mesela engel oldu şahit gosterdi gercegi ortaya cikardi vs vs
Sonra beni aramisti bende digeri icin benle ugrasmaya devam ederse bir sonraki adimi Allah gostermesin biriyle adimi cikartir isyerinde dedim
O da evet yaşlarımız yakin olsa bunların arasinda birsey var o yuzden koruyor surekli kizi diyecekler ama ben haksizliga gelemiyorum kul hakkidir bu falan dedi bacim diyerek konustu ustelik.
Bir story paylassam cevap veriyor.
Gecen gece de mesaj atti bana beni sen mi aradin diye hayir aramadim diyince kusura bakma umutsuzlari karistirmisim dedi. Halbuki whatsapptan yaziyor profilimde gorunuyor yani
Bundan 1 ay once de is cikisi eve gittigimde mesaj atmisti mekan ismi vererek şuraya gidiyorum nerdesin yazdi sonra mesaji okumadim sadece ustten baktim aradan 10 dk gecti gulucuk emojisi koydu sonra 1 saat cevap vermedim mesajlari sildi.
Baskasina atacakken bana atti desem ust uste aralikli olarak mesajlar atti hic birinde mi farketmedi diyorum.
Acaba ben mi yanlis anliyorum.
Fikrinizi almak istedim canlar
Benim babam geçen fbta birinin etiketlendiği gönderi önüne düşünce arkadaşı paylaştı sanıp yorum yapmış canım arkadaşım cart curt, kadının biri babama mesaj atmış bana mı asılıyorsunuz diye dkföflflfkf ben işteyim beni arıyo ben bişi yaptım galiba adımı sapığa çıkaracaklar yetiş diye dkföflrmfkfk offff gerçekten
Sjdjdjdkdkdk ayyy aynen şu tırnak işaretindeki kısım tepkiler hiç değişmiyor bide şey var siliniyor di mi geri alabil olmuyorsa sil hesabı sjdjdjsjdjdjBabam arkadaşının eşinin vefat haberini tebrik etmişti. Karıştırmış yazacağı yerleri.
"Nereden sileceğim, geri al geri al" diye benden yardım istemişti.
Buna benzer şeyleri defalarca yaptı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?