Yoneticinin Hal ve Hareketleri

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Selam Canlarim
Kafam allak bullak
Yani acaba oyle birsey olabilir mi diyorum
Birde yada tesadüf falandir diyorum.
Konuya gelecek olursam cogunuzun bilecegi uzere bir firmada calisiyorum.
Genel mudurle aramız iyi
Ama sanki bana gereginden fazla yakin davraniyor gibi geliyor yada ben oyle anliyorum.
Isyerinden biri bana iftira atip isten cikarmak istemisti mesela engel oldu şahit gosterdi gercegi ortaya cikardi vs vs
Sonra beni aramisti bende digeri icin benle ugrasmaya devam ederse bir sonraki adimi Allah gostermesin biriyle adimi cikartir isyerinde dedim
O da evet yaşlarımız yakin olsa bunların arasinda birsey var o yuzden koruyor surekli kizi diyecekler ama ben haksizliga gelemiyorum kul hakkidir bu falan dedi bacim diyerek konustu ustelik.
Bir story paylassam cevap veriyor.
Gecen gece de mesaj atti bana beni sen mi aradin diye hayir aramadim diyince kusura bakma umutsuzlari karistirmisim dedi. Halbuki whatsapptan yaziyor profilimde gorunuyor yani
Bundan 1 ay once de is cikisi eve gittigimde mesaj atmisti mekan ismi vererek şuraya gidiyorum nerdesin yazdi sonra mesaji okumadim sadece ustten baktim aradan 10 dk gecti gulucuk emojisi koydu sonra 1 saat cevap vermedim mesajlari sildi.
Baskasina atacakken bana atti desem ust uste aralikli olarak mesajlar atti hic birinde mi farketmedi diyorum.
Acaba ben mi yanlis anliyorum.
Fikrinizi almak istedim canlar

Seninle aynı isimde biriyle flört ediyor. İş yerindeki durumlar flört değil. Kafanda kuruyorsun yine.
Listeye +1 ekle canikom.

Ama bence asılıyor gibi storysine cevap veriyorsa. O kadar da karıştıracak kadar gerizekalıysa nasıl yönetici oldu acaba sjdjdkfkf ama şimdi umutsuzun da kurma mevzusu var. Çekirdeğimi aldım bekliyorum.

Bacım diye konuşmak nedir size öyle geliyor, ben de geçen eşim diye arkadaşıma gün içinde bir sürü mesaj attım, fark etmedim de, o uyardı. Olabilir böyle şeyler.

Yaşlarımız yakın olsa dediğine göre adam 40-45 yaşlarında en az. Bacım falan da demiş, insan asılacağı kadına bacım der mi Bizden bir önceki jenerasyonda hala teknoloji özürlüler ya da sosyal medyayı nasıl kullanacağını bilmeyenler var. Benim eniştem de her gördüğü story’ye cevap veriyor ordan biliyom

Şişt bozma listeye patronu da ekle bence

Benim babam geçen fbta birinin etiketlendiği gönderi önüne düşünce arkadaşı paylaştı sanıp yorum yapmış canım arkadaşım cart curt, kadının biri babama mesaj atmış bana mı asılıyorsunuz diye dkföflflfkf ben işteyim beni arıyo ben bişi yaptım galiba adımı sapığa çıkaracaklar yetiş diye dkföflrmfkfk offff gerçekten

Ahahah seni çok iyi anlıyorum. Benim bu enişteme de artık nereye nasıl yorum yaptıysa eskort tipli bi hatun dadanmıştı dedim abi hayırdır sen?

Listeye yeni adaylar gelmiş hiç haber vermiyorsun

adamın sana ilgisi yok. Kesin bilgi yayalım

Babam arkadaşının eşinin vefat haberini tebrik etmişti. Karıştırmış yazacağı yerleri.
"Nereden sileceğim, geri al geri al" diye benden yardım istemişti.
Buna benzer şeyleri defalarca yaptı. :)

Babam arkadaşının eşinin vefat haberini tebrik etmişti. Karıştırmış yazacağı yerleri.
"Nereden sileceğim, geri al geri al" diye benden yardım istemişti.
Buna benzer şeyleri defalarca yaptı. :)
Sjdjdjdkdkdk ayyy aynen şu tırnak işaretindeki kısım tepkiler hiç değişmiyor bide şey var siliniyor di mi geri alabil olmuyorsa sil hesabı sjdjdjsjdjdj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…