- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Evliyse bence okey. Karısından boşatıp hemen evlenmelisinYani ilgisi mi var diyorsun canim
Adam evli ustelik
Yahu benim sevdigim adam var diyorumEvliyse bence okey. Karısından boşatıp hemen evlenmelisin
Iliski ciddiye binmeden kimseye soylememe karari aldim gelen kismetleri de tepmeyeyim diyeNiye ?
Nazar değer korkusu mu ?
hıııııIliski ciddiye binmeden kimseye soylememe karari aldim gelen kismetleri de tepmeyeyim diye
Oylehııııı
Hahahaha işte bu be kafaya bak kafayaIliski ciddiye binmeden kimseye soylememe karari aldim gelen kismetleri de tepmeyeyim diye
Bana da oyle geliyorOha adam kesin sana aşık ,hem de sırımsıklam djkdldşdşs
Sırılsıklam ?Bana da oyle geliyor
Niye kizBu gidişle çok pis evde galdın be guzum
He şu altı senelik sapık mı? Sevişene kadar sürer o en fazlaInanmiyorsan bir onceki konuma bakarsin
Sevgilim oldugunu ilan etmistim
Yahu benim sevdigim adam var diyorum
Iliski ciddiye binmeden kimseye soylememe karari aldim gelen kismetleri de tepmeyeyim diye
bulamadım ahahaİki mesaj arasındaki yedi farkı bulunuz
Sevgili ve sevgi kelimesi şu an ağlıyor benim burda ne işim var diyeİki mesaj arasındaki yedi farkı bulunuz
Ahahah çok güzel oturdu valla...Sevgili ve sevgi kelimesi şu an ağlıyor benim burda ne işim var diye
Evet o hem sorunlarimizi hallettik. Suan gayet iyi gidiyor iliskimizHe şu altı senelik sapık mı? Sevişene kadar sürer o en fazla
Sevgili yaptim diye kiskaniyorsun dimiAhahah çok güzel oturdu valla...
Sevgili yaptim diye kiskaniyorsun dimi
Çok kıskanıyorum. Benim son 25 senedir hep sevgilim var ama sen eli çükünde bi adamı zar zor bulduğun için kıskançlıktan ölecemSevgili yaptim diye kiskaniyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?