Yoneticinin Hal ve Hareketleri

Ahahah seni çok iyi anlıyorum. Benim bu enişteme de artık nereye nasıl yorum yaptıysa eskort tipli bi hatun dadanmıştı dedim abi hayırdır sen?
İnstagram açacaktı arkadaşları açmış, yasakladım. Basımıza iş açacaksın otur diye ahahahahahaha

Genel müdür size bacım mı dedi ? Ne kadar da kurumsal bir yer
Bütün kurumlar bu halde artık
Geçen annem doktora gitmiş
Anneme doktor (doktor erkek 35 40 yaş civarı)
kız bu kilolar nedir
Gelecek ay 5 kilo verip geliyorsun demiş
Ne dedin dedim
Güldüm dedi
Doktorda senin kafadan anacım

Bu ayrı ki bunun bile denmemesi gerekiyor ama doktor hasta ilişkisi ayrı.. yönetici çalışan ilişkisi ayrı.
Benim çalıştığım kurumda ( özel sektör 26 yıllık bir firma ) asla ama asla bacım, abi,abla denmez, denemez.
Herkes x hanım, x bey .. ki kalkıp benim yöneticim bana zeyno bacım diyecek ha

kurumsal hiç bir firmada bu şekilde işlemez

Hahaha benim de oğlan sünnet olurken dayanamam diye girmemistim yanına ,doktor bana gel kız gel bir daha sünneti nerede göreceksin demişti

Valla umutsuz adam yavaştan yaklaşıyor gibi ama yaş farkı da olunca ortaya atamıyor kendini , niyetin varsa devam et yoksa da adam bacim diyebildigine göre çok da kurumsal bir yer değil sen de abi de adam anlasın

Seni iftiradan koruması farklı bir olay ama beni sen mi aradın diye araması, mesaj atıp sen görmeyince hatırlatması ve cevap gelmeyince mesajı silme olayı sana karşı ilgisi var ve sohbet konusu açıp işi ilerletmek istiyor gibi geldi. Eğer gönlün yoksa bu olaylara karşı kayıtsız olman ve samimi olmaman yoksa işini etkiler.

Yani ilgisi mi var diyorsun canim
Adam evli ustelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…