- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
- Konu Sahibi venuzkadehi
-
Banlaa sebeplerinizi arkadaslar yazmis zaten ama mesaj kutunuza bakarsaniz sizi banlayan admin sebebini yazip mesaj atiyor , yani sebebini bile bilmeden banlanmisim durumu olmuyor, ban acilinca mesajlardan goruyoruz neden banladigimiziArkadaşlar lütfen yapmayın. Ben neden ceza aldığımı bilmediğimden stem ettim. Tek istediğim şey hesabımın kapatılmasıydı. Lütfen birbirinize girmeyin. Tamam ben hatamı gördüm. Herkesten özür dilerim. Burada bulunmak istemiyorum yalnızca. Bana göre bir yer değil. Sistemden mesajları kontrol etmediklerini bilmiyordum ayrıca tek bir yöneticiye yazdım 2 kez.
Direkt bana atılan uyarı mesajının altına yazmıştım.
Banlaa sebeplerinizi arkadaslar yazmis zaten ama mesaj kutunuza bakarsaniz sizi banlayan admin sebebini yazip mesaj atiyor , yani sebebini bile bilmeden banlanmisim durumu olmuyor, ban acilinca mesajlardan goruyoruz neden banladigimizi
Konunuzu kibledim , admin sitede aktif olunca gorup uyeliginizi iptal edecektir
Şimdi öyle yaptım. GidiyorumO şekilde görmezler. Adninlerden birinin Profiline git özel mesaj seçeneğini tıkla oraya yaz.
Mesaj kutunuza gelen mesaji acin , atilan mesajda link vardir , o linki tiklarsaniz hangi yazdiginiz mesaj yuzunden banlandiginizi ogrenebilirsinizŞimdi şöyle... Benim sitem ettiğim şey hangi yorumum kötü ? Yani olamayan nedir ? ben onu algılayamıyorum. Hani bir konu hakkında ceza almışım fakat benim onu düzeltmem gerekiyor.
Evet ya bende bu siteyi anlamış değilim. Hiç-bir seyi siz yönetemiyorsunuz. Paylasimlarinizi falanda silemiyorsunuz. Çok katı kuralları var. Yakınıma ikinci hesabi ayni telefondan acmaya çalıştık kendisinde internet olmadigi için ama onaylanmadi. Bu yuzden 1 gun ceza aldim Paylasimlar yanlis yerde aciliyor diye hesap yine ceza aldi. Pek özgür irade bizde degil malesef. Umarim konuya bir çözüm bulunup insanlara özgürlük tanırlar.
lütfen konumdan gider misin ya ? Yazdığım soruda nerede hakaret bulmuş nerede üslup bozukluğu bulmuş ben hiçbir şey anlamadım gerçekten. Gören de küfür felan ettim aşağıladım sanacak. Bayılıyor insanlar boş yapmaya.
Direkt bana atılan uyarı mesajının altına yazmıştım.
Anlattım nasıl yapması gerektıgını, gitmiş artık yokMune bu mesajları sildiği için atılan mesajların gitmediğini söylemişti sanırım. Yeni bir mesaj atmalısınız. Sıfırdan.
Bir kac hafta sonra farkli hesapla donecegine yemin edebilirim ama ispatlayamamAnlattım nasıl yapması gerektıgını, gitmiş artık yok ☺
hangisinde hakaret etmişim hangi knou yanlış yere açılmış ? Üslup nedeniyle aldığım cezalar tümü. Bana göster ben de sana tamam haklısın diyeyim.
Bütün sayfaları okumadım, yazıldıysa bilemem ama şeyi merak ediyorum; hesabınızın silinmesi niye bu kadar önemli? Artık buraya uğramayacaksanız, "çıkış"a basar, bir daha girmezsiniz. Ha çıkmadan yönetime bir mesaj da yazarsınız, ben yokum, silebilirsiniz diye ama silinmediyse bunu insan nasıl kendine dert edebilir? Üyelik kapanmıyor diye ne siteye girmek, ne yazmak zorundasınız. Yok sayarsınız, bitti gitti. Enteresan valla, ben mi bir şey kaçırıyorum.
Bence de, bugun bile gelebilirBir kac hafta sonra farkli hesapla donecegine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Bütün sayfaları okumadım, yazıldıysa bilemem ama şeyi merak ediyorum; hesabınızın silinmesi niye bu kadar önemli? Artık buraya uğramayacaksanız, "çıkış"a basar, bir daha girmezsiniz. Ha çıkmadan yönetime bir mesaj da yazarsınız, ben yokum, silebilirsiniz diye ama silinmediyse bunu insan nasıl kendine dert edebilir? Üyelik kapanmıyor diye ne siteye girmek, ne yazmak zorundasınız. Yok sayarsınız, bitti gitti. Enteresan valla, ben mi bir şey kaçırıyorum.
Ama üyeliği silip gidememek hususunu bilmiyordum. Dikkat etmemişim demek ki üyelik oluştururken.
Kendi adı ve soyadıyla üye olduysa, aklı başına geç geldiyse, deşifre korkusu yüzünden acelesi var diyeceğim de... Nedir bu devlet sırlarını ifşa ettiği için peşine kiralık katil takılan eski CIA ajanı tripleri... Neyse, exlerin arkasından konuşulmaz.bende böyle düşünüyorum sorun bende mi diye düşünüyordum. Yani bir daha dönmeyeceğin yere not bırakmak nedir ? kapıyı kapa çık git : )
Konular neden silinmiyor konusuna gelince ; Bunu bir izah edemedik, yasal olarak saklamak zorundayız bunu neden anlamamakta direniyorsunuz bunu da anlamıyorum.
Haha. Ya sen gitsen de anlamayız ki Gangsta, sürekli banlısın, vardan çok yoksun. Gitme ama öyle bir niyetin olursa hepimize ayrı ayrı ve uzun uzun "siz bunları okurken..." diye başlayan mektup bırak, bunca yılın hatırına...Çünkü "Ezdirmem sana kendimi, gafama sıkar giderim" tribi bu.
Bir gün ben de yapabilirim "Silin beni siliğn, konu da açayım gider ayakkk yönedicileğr beni hep banlıyörsüğz cezam olmuş 20 gün, daha da gelmem küsüyom naaptım ben hea" diyerekten giderim. 2 hafta sonra gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?