- 14 Kasım 2001
- 21.435
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.545
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi venuzkadehi
-
Kendi adı ve soyadıyla üye olduysa,
Doğum gününüz kutlu olsun o zaman.bu hatayı yapanlara zaten yardımcı oluyoruz.
Birde üye olurken üye ismi alanınında KOCAMAN ullanıcı adı seçerken İsimSoyisim Kullanmayınız diye koca koca harflerle yazıyor.
bir diğer ilginç üye gurubu da beni bulmak üzereler gurubu
Üyenin adı "çatıdaki tavuk"
ve abla bu kullanıcı adından bulunacağına o kadar emin ki ! Neler yazıyor neler.....
Bu arada doğum günüm izin verinde bugün siteye uğramayayım işler az dursun ....
Hah su konu gundeme gelmisken sorum var benimSayınKudrAlobar cımmm bütün arkadaşlarına beğenmedim attırmana gerek yok sorunlarımızı insani bi şekilde çözebiliriz dimi ama
bu hatayı yapanlara zaten yardımcı oluyoruz.
Birde üye olurken üye ismi alanınında KOCAMAN kullanıcı adı seçerken İsimSoyisim Kullanmayınız diye koca koca harflerle yazıyor.
ve abla bu kullanıcı adından bulunacağına o kadar emin ki ! Neler yazıyor neler.....
Valla onu ben de bilmiyorum, umrumda da değil açıkçası... Bize gelene kadar banlanacak bi çok insan var. Site yönetiminin inisiyatifine kalmış..Herkes kendi kalbinin ekmeğini yerHah su konu gundeme gelmisken sorum var benim
Ben eski iyeyim ama epeyi bir sure girmedim format degismis,begenmesim butonu gelmis
Insanlarda bunu konu yapiyor baska konulardada denk geldim
Ne oluyor begenmeyince ,belli sayi olunca otomatik banmi oluyor mesela proluktan populerlige dusus gibi biseymi oluyor yoksa renk olsun diyemi ?
Ne oluyor begenmeyince ,belli sayi olunca otomatik banmi oluyor mesela proluktan populerlige dusus gibi biseymi oluyor yoksa renk olsun diyemi ?
Aaa Hadi pirttey in kutlu olsun,bu hatayı yapanlara zaten yardımcı oluyoruz.
Birde üye olurken üye ismi alanınında KOCAMAN kullanıcı adı seçerken İsimSoyisim Kullanmayınız diye koca koca harflerle yazıyor.
Haha. Ya sen gitsen de anlamayız ki Gangsta, sürekli banlısın, vardan çok yoksun. Gitme ama öyle bir niyetin olursa hepimize ayrı ayrı ve uzun uzun "siz bunları okurken..." diye başlayan mektup bırak, bunca yılın hatırına...Gitme ama. Kapıları tutun!
Hah su konu gundeme gelmisken sorum var benim
Ben eski uyeyim ama epeyi bir sure girmedim format degismis,begenmedim butonu gelmis
Anladim cnm saolHiç bir şey olmuyor. Sadece polemiğe gitmemek için bu şekilde bir seçenek varken onu kullanıyoruz. Cevap vermek yerine beğenmedime basıyoruz.
Beğenmedimler emoji skorunu düşürüyor, belki denk gelirsiniz, bazıları eksiye düşmüş olabiliyor mesela. Ama bu önemsiz bir detay.Hah su konu gundeme gelmisken sorum var benim
Ben eski uyeyim ama epeyi bir sure girmedim format degismis,begenmedim butonu gelmis
Siz benimle muhatap olun lütfen avukatlık işini başkalarına bırakın. Benim açtığım başlık altındasınız.
Hahahaha gecen bir konuda cetecilige kadar varmisti bunun tartismasi,tahminim sonra bir suru mapusluk olmustur.Beğenmedimler emoji skorunu düşürüyor, belki denk gelirsiniz, bazıları eksiye düşmüş olabiliyor mesela. Ama bu önemsiz bir detay.
Biz beğenmedim butonunu genelde kar topu niyetine kullanıyoruz. "O bana attıysa, ben de ona atarım" gibi. Misal az önce birine beğenmedim attım. Her an suratımda bir top patlayabilir. Ama zararı yok bence, oyun seviyorum.
Keşke gerçekten öyle şeyler için konulsa, günlüğe yazmıştım burada ona bile koymuştu biri, ona neyseHiç bir şey olmuyor. Sadece polemiğe gitmemek için bu şekilde bir seçenek varken onu kullanıyoruz. Cevap vermek yerine beğenmedime basıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?