- 11 Aralık 2018
- 41.948
- 260.672
- 598
- Konu Sahibi venuzkadehi
-
Sizin bu korumaci tavriniz niyeHerkes istek ve sikayetlerini bildirmekte devlete karsi bile özgürdür. Hükümetler zaman zaman bu istek ve sikayetlere karşı kendilerini yenilerler. Bu kadar korumaci olmayin. Ayrıca her kabul ettiklerimizi ömür boyu kabul edecek gibi bir durumumuz var da benim mi haberim yok?
Siz benimle muhatap olun lütfen avukatlık işini başkalarına bırakın. Benim açtığım başlık altındasınız.
merhabahahaha. bu görüşü sevdim. Ama gerçekten kaçış yok herhalde. Neden ceza aldığımı bilmeden üst üste ceza alıyorum. Artık kapatıp gitsem daha iyi oalcak.
Siz benimle muhatap olun lütfen avukatlık işini başkalarına bırakın. Benim açtığım başlık altındasınız.
Ha burda banlandigimiz sebepleri hırsızlikla bagdastirdiydaniz demek ki öyle oluyor. Kurallarda istek şikayet ve oneri yapamazsiniz diye bir kural yoktu. Komik bulunan sebepler sayesinde devletler kendilerini değiştirip bugünlere gelmiştir. Her neyse konumuz zaten bu site istek oneri ve şikayet bildirimlerini yapmakta eminim ki özgürüzdür. Kurallarda bu yoktu. Sizde cok ban yiyorsaniz ve bu konular ıncir cekirdegini doldurmayacak konularsa oneri yazabilirsiniz. Burayi olusturan bizleriz. Birlikte paylasiyoruz. Belki paylasimci paylastigi seyden ilerde rahatsiz olacaktır belki biri yazdiklarini gordugunde ve bunlari birlestirdiginde o kisiyi tanıyacaktır belki paylaşımcı gecmisinde yazdiklarini gorunce üzülüyordur bilemeyiz. Birakiniz insanlar içlerini döksün ve birakiniz gidene kimse dur demesin.Korumacı ne alaka? Kuralları okuyup (okunduysa tabi) sonra banlanınca niye banlandım ben demek komik geliyor sadece. Ki burada en çok banlanan üyelerden biriyim. Kurallara uymadıysam ceza alırım tıpkı devletin yaptırımları gibi. Hırsızlık suç olmaktan çıkarılsın hırsızlık yapayım ama ceza almayayım demek gibi bir şey bu yaptığınız.
Ha burda banlandigimiz sebepleri hırsızlikla bagdastirdiydaniz demek ki öyle oluyor. Kurallarda istek şikayet ve oneri yapamazsiniz diye bir kural yoktu. Komik bulunan sebepler sayesinde devletler kendilerini değiştirip bugünlere gelmiştir. Her neyse konumuz zaten bu site istek oneri ve şikayet bildirimlerini yapmakta eminim ki özgürüzdür. Kurallarda bu yoktu. Sizde cok ban yiyorsaniz ve bu konular ıncir cekirdegini doldurmayacak konularsa oneri yazabilirsiniz. Burayi olusturan bizleriz. Birlikte paylasiyoruz. Belki paylasimci paylastigi seyden ilerde rahatsiz olacaktır belki biri yazdiklarini gordugunde ve bunlari birlestirdiginde o kisiyi tanıyacaktır belki paylaşımcı gecmisinde yazdiklarini gorunce üzülüyordur bilemeyiz. Birakiniz insanlar içlerini döksün ve birakiniz gidene kimse dur demesin.
Eline sağlık, ben üşenmiştimHı hım, nedensiz yere ban; evet.
Eki Görüntüle 2657873
Eki Görüntüle 2657874 Eki Görüntüle 2657875
Eki Görüntüle 2657876
Eline sağlık, ben üşenmiştim
hahaha. bu görüşü sevdim. Ama gerçekten kaçış yok herhalde. Neden ceza aldığımı bilmeden üst üste ceza alıyorum. Artık kapatıp gitsem daha iyi oalcak.
lütfen konumdan gider misin ya ? Yazdığım soruda nerede hakaret bulmuş nerede üslup bozukluğu bulmuş ben hiçbir şey anlamadım gerçekten. Gören de küfür felan ettim aşağıladım sanacak. Bayılıyor insanlar boş yapmaya.Diğer konun kilitli olduğu için hakaret ettiklerini alıntılayamadım.
Madde madde gideyim:
1) Kediniz hakkındaki konunuzu önce bir derdim var forumu altına mı açtınız? İlk cümleniz sanki buna işaret ediyor.
Sadece kendine ait bir forumu olmayan meseleler (kaynana vb) için bdv ye konu açılabiliyor. Bu kural olmasa forum tek başlığa düşer, diğer başlıklara da yazılması lazım.
2) Davranıştan ziyade kişiye yönelik ifadeleriniz var. Bu da diğer cezaları açıklıyor.
Adminler sizi hemen göremeyebilir, onlar da insan, bir avuç kadarlar.
Zaten cezalar kalıcı da değil, 3 gün girmeyiverin ne olacak? Oturup hesabı sildirmeye çalışmaya, suçlamaya, kişilik mücadelelerine gerek var mı?
Madem ceza geldi, ki ben de alabilirim, mevcut kurallar okunur, haksızlık varsa açıklama istenir.
Zaten sizinle bireysel dertleri olsa hesabınızı baştan kalıcı kapatırlardı, dönerdiniz ne olacak?
Talebiniz ulaştığı için artık kalıcı kapatacaklardır.
Bak haklısın. Öfkeme yenik düşmüşüm. Böyle izah edince anlıyorum.Hı hım, nedensiz yere ban; evet.
Eki Görüntüle 2657873
Eki Görüntüle 2657874 Eki Görüntüle 2657875
Eki Görüntüle 2657876
lütfen konumdan gider misin ya ? Yazdığım soruda nerede hakaret bulmuş nerede üslup bozukluğu bulmuş ben hiçbir şey anlamadım gerçekten. Gören de küfür felan ettim aşağıladım sanacak. Bayılıyor insanlar boş yapmaya.
lütfen konumdan gider misin ya ? Yazdığım soruda nerede hakaret bulmuş nerede üslup bozukluğu bulmuş ben hiçbir şey anlamadım gerçekten. Gören de küfür felan ettim aşağıladım sanacak. Bayılıyor insanlar boş yapmaya.
Sizin bu korumaci tavriniz niyeHerkes istek ve sikayetlerini bildirmekte devlete karsi bile özgürdür. Hükümetler zaman zaman bu istek ve sikayetlere karşı kendilerini yenilerler. Bu kadar korumaci olmayin. Ayrıca her kabul ettiklerimizi ömür boyu kabul edecek gibi bir durumumuz var da benim mi haberim yok?
Tamam. Haklısın arkadaş sen de haklısın. Ben özür dilerim. Ben sebebi yazmayınca cezaların gereksiz bir ceza olarak görmüşüm. Anlayamadım çünkü neden ceza aldığımı. Üsluptan kasıtın ne olduğunu bilemedim. Özür dilerim herkesten.Gidemem... Sen gidersin zaten adminler gelince. Alıntıladığım mesaj kedi konusu, bir derdim var bölümüne açmışsın, konun taşınmış ceza almışsın. Çünkü bir derdim var konusu değil evcil hayvan konusu. Diğer üslup sorunu olan mesajlarını diğer arkadaş koymuş oraya. Bu bana yazdığın mesajın da cezalık bir mesaj mesela. Benim sana cevap vermem de şu an benim için ceza sebebi. Bilale anlatır gibi anlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?