- 6 Mayıs 2020
- 78
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi venuzkadehi
-
Bakın araya gireceğim ama istemediğiniz kişileri konudan atma yetkiniz yok. Öte yandan konunuzu kapattırabilirsiniz, ayrıca kişilerin mesajlarını görmenizi de engelleyebilirsiniz.
Bu yetki sadece bu forumda değil, başka forumlarda da yok.
Adminler tek tek mesajları kontrol edemiyor, hakaret nedeniyle şikayet almışsınız.
Forumdaki ortama bakarsanız üslubun sizin şikayet edilen mesajlarınızdan farklı olduğunu görürsünüz.
Bazı sosyal medya siteleri ancak çok ağır hakarette devreye giriyor, burasının ortamı öyle değil.
Arkadaşlar lütfen yapmayın. Ben neden ceza aldığımı bilmediğimden stem ettim. Tek istediğim şey hesabımın kapatılmasıydı. Lütfen birbirinize girmeyin. Tamam ben hatamı gördüm. Herkesten özür dilerim. Burada bulunmak istemiyorum yalnızca. Bana göre bir yer değil. Sistemden mesajları kontrol etmediklerini bilmiyordum ayrıca tek bir yöneticiye yazdım 2 kez.@KudrAlobar sürekli ban yediği için iyi okumuştur sitenin kurallarını hahaha. Takmayın bu kadın kendine hiç bakmayıp başkasına pislik atan tiplerden . Oysa ben görüyorum kendisi sürekli banlı. Demek ki o bahsettiği sözleşmeyi kendi iyi okumamış
Çıkıp gidin daha da girmeyin çok mu zor shdhshdhw :)isyan etmiyorum hesabımın kapatılamsını istiyorum. Konuyu okuyamıyorsunuz herhalde tekrar tekrar söyleyeyim. HESABIMIN KAPATILMASINI İSTİYORUM. tamam ?
yok öyle olmuyor. Korkutuyor beni o açık hesaplar.Çıkıp gidin daha da girmeyin çok mu zor shdhshdhw :)
Tamam haklısın. Bunu da düşünememişimPolemiğe girmek te banlanöa nedenidir. Siz insanlarla birçok defa polemiğe girmişsiniz. Nedensiz bir banlanma yok yani.
Çok uzadı konu sadece yöneticiler görsün istemiştim yazdığımı. Açıkta hesap kalsın istemiyorum. Bilgisayar ortak bir bilgisayar. Bu kadar uzayacağını bilseydim hiç yazmazdım sahiden. Ufak bir şeyden kan ter içinde kalıyorum.Benim için sıkıntı yokadminler yakında yardımcı olurlar size merak etmeyin.
Sana garez olsun diye mi kapatmıyolar kızzzYahu cezaları sorguladığım felan da yok. Yanlış bişey de yazmış olsam gitmek istiyorum HESABIM KAPATILSIN İSTİYORUM. bu kadar basit bir şeyi nasıl uzatabiliyorsunuz ya ?
gözden kaçmış olabilir evet. Ben sürekli bakılıyor mesajlara diye düşündüm.Sana garez olsun diye mi kapatmıyolar kızzz
Binlerce üye var zaten merak etme, görünce kapatırlar
gözden kaçmış olabilir evet. Ben sürekli bakılıyor mesajlara diye düşündüm.
Direkt bana atılan uyarı mesajının altına yazmıştım.Siz kime mesaj yazdınız kapatın diye? Yanlıs kısıye mı yazdınız acaba
konu ve yorumlarımın silinmesini istemedim. Zaten öyle bir şeyin söz konusu olmadığını biliyorum.Hesap kapatma ve konu silme yok diye biliyorum. Hesabınız iptal olsa bile konu ve yorumlarınız durur.
Nasıl yapacağımı bilmiyorum kiAyrı Bı baslık altında mune veya Kazen e tekrar mesaj atın..
Öyle bir seçenek yok yazıyor internette.1-Gidene kimse dur demez.
2-Siteden her giden paylaştığı içerikleri silerse ortada site kalmaz.
3-şikayet ve önerileriniz için zaten halihazırda bir topic var. Normali bu şikayetleri oraya yapmanızdır.
4-genelde kuralları ihlal ettiğim için ceza alıyorum, şikayet etme gibi bir derdim yok. Çok rahatsız olursam üyelik iptali seçeceğini kullanırım.
Bunu bilmiyordum. Özellikle hesap silme yazdım yöneticiyle iletişime geçiniz diyordu. ben de doğrudan mesaj attım.Mesaj kutucuguna gelin kullanıcı adına mune veya Kazen yazın. Baslık yazan yere, hesap kapatma yazın, mesajınızı belırtın sebebı yle bırlıkte..
Mutlaka görurler...
Sizin yazdıgınız bılfırım olarak gıtmıstır, alıntı gıbı.. O yuzden farketmemıslerdır
Yaptınız mı dedıklerımıBunu bilmiyordum. Özellikle hesap silme yazdım yöneticiyle iletişime geçiniz diyordu. ben de doğrudan mesaj attım.
evet. Doğru yaptım sanırım.Yaptınız mı dedıklerımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?