Yönetimden hesabımı kapatmasını istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar lütfen yapmayın. Ben neden ceza aldığımı bilmediğimden stem ettim. Tek istediğim şey hesabımın kapatılmasıydı. Lütfen birbirinize girmeyin. Tamam ben hatamı gördüm. Herkesten özür dilerim. Burada bulunmak istemiyorum yalnızca. Bana göre bir yer değil. Sistemden mesajları kontrol etmediklerini bilmiyordum ayrıca tek bir yöneticiye yazdım 2 kez.

Polemiğe girmek te banlanöa nedenidir. Siz insanlarla birçok defa polemiğe girmişsiniz. Nedensiz bir banlanma yok yani.

Benim için sıkıntı yok adminler yakında yardımcı olurlar size merak etmeyin.
Çok uzadı konu sadece yöneticiler görsün istemiştim yazdığımı. Açıkta hesap kalsın istemiyorum. Bilgisayar ortak bir bilgisayar. Bu kadar uzayacağını bilseydim hiç yazmazdım sahiden. Ufak bir şeyden kan ter içinde kalıyorum.

Yahu cezaları sorguladığım felan da yok. Yanlış bişey de yazmış olsam gitmek istiyorum HESABIM KAPATILSIN İSTİYORUM. bu kadar basit bir şeyi nasıl uzatabiliyorsunuz ya ?
Sana garez olsun diye mi kapatmıyolar kızzz
Binlerce üye var zaten merak etme, görünce kapatırlar

Hesap kapatma ve konu silme yok diye biliyorum. Hesabınız iptal olsa bile konu ve yorumlarınız durur.

Mesaj kutucuguna gelin kullanıcı adına mune veya Kazen yazın. Baslık yazan yere, hesap kapatma yazın, mesajınızı belırtın sebebı yle bırlıkte..
Mutlaka görurler...

Sizin yazdıgınız bılfırım olarak gıtmıstır, alıntı gıbı.. O yuzden farketmemıslerdır

Öyle bir seçenek yok yazıyor internette.

Bunu bilmiyordum. Özellikle hesap silme yazdım yöneticiyle iletişime geçiniz diyordu. ben de doğrudan mesaj attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…