- 24 Şubat 2015
- 786
- 1.528
- 63
- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
-
Salincak aldim elektrikli binmedi...Salıncak fılan alsanız
kendı kendıne pille sallananlardan.
Oyalanmaz mı acaba ? Bırde emıyor mu?
Gecelerı yatarken mamamı versenız daha az uyanır en azından
İnşallah gececek. Hiç susmayan bir bebeğin annesi olmak nasıl bir duygu yasamayan bilemez..65 günlük bebeğim ve kolik. Dinlenme ve uyku nedir unuttum. Dün ilk defa yemeği yaktım. Yapacak bir şey yok. Çok şükür ki var da yoruluyoruz. Bu günler de geçecek.
Geçmiş olsun öncelikle.. Kızım 8 aylık ve çok zor bi bebek. Sürekli kucak ister kucaktada durmaz sağa sola atlar. Dakika oturmaz yerinde hep kıpır kıpır,zor yani. Bide şimdi diş çıkarma mevzusu eklendi durumlar daha fena. Doğduğundan beri deliksiz uyuduğu yok gecede minimum 2 maxsimum kaç kere uyanıyor sayamadığım zamanlar oldu :) bütün bunların üstüne birde çalışıyorum. Sabah kalk işe git,akşama kadar koştur,akşam evde yine koşturmaca.. Eşim akşamları çok yardımcı sağolsun,uyutmaya kadar herşeyini yapıyor.. Yinede çok yoruluyorum. Elbet geçecek bi bakmışız büyümüşler.. Allah sağlık versin,acılarını göstermesin.. Kimi bebek zor yapacak bişey yok. Benim tek avantajım haftasonu anneme bırakıyorum akşam kafa dağıtıyorum gece deliksiz uyuyorum. O bile lüks işte bukadar zor bebeği olana :)
Ben de varim
Oglum 11 aylik ama surekli emmek istiyor, yemej yedirmek tam bir kabus zorla yediriyorum, tuvalete gidemiyorum, banyo yapamiyorum, tek ozgurlugum elimdeki telefon
Gececek biliyorm ama bende kalici hasarlar birakacak onu da biliyorum
Annenize cok gecmis olsun
Ben oglum cok aglayinca ve durmayinca eline salatalik, yag biberi , elma veya seftali falan veriyorum. Onlari kemirirken susuyor. Bir deneyin isterseniz.
Allah kolaylik versin
O zamanki ruh haliniz nasildi... ben bazen keçileri kaçıracak duruma geliyorum. Inanir misiniz bazen tuvalete gidecek zamanim olmuyor bobreklerim agriyor artik...Daha beterini yaşadım üstelik 2 yaşına kadar
sürdü bu durum.
Artı olarak 3,5 aylıkken işe döndüm
Sıfır uykuyla bir de üstüne işe geliyordum :)
8 aylık olmuş bile
İnan bana geçecek.
Evde olanada çok zor,yatmıyorsun ki evdede akşama kadar koştur.. Benim öğlen molam kahve aram falan var :) lüks bunlar evde bebek bakana..Birde calisiyorsunuz Allah sizede yardım etsin.... ben evdeyim ama yinede o kadar zorki...
O zamanki ruh haliniz nasildi... ben bazen keçileri kaçıracak duruma geliyorum. Inanir misiniz bazen tuvalete gidecek zamanim olmuyor bobreklerim agriyor artik...
Çaylar vardı hanı ben cok hatırlamıyorum suanda amaSalincak aldim elektrikli binmedi...
Emiyor hala geceleri uyumadan once hep mama veriyorum uyusun biraz diye ama yok canım maalesef
Mamasini veriyorum yine uyuyor ama yinede hem onun hem benim uykumuz paramparca oluyor.Çaylar vardı hanı ben cok hatırlamıyorum suanda ama
ya da kalktıgında uykusunu acmadan dırek doyursanızmı yanı uyanık kalıyormu kalktıgında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?