Kızlar içimi rahatlatamıyorum bir türlü. O kadar bunalıyorum ki anlatamam...
Sorunum şu ki;
Annem geçen ay çok rahatsızlandı ve bir ameliyat geçirdi. Kardeşim ve yakın! Akrabamız olmadığı için annemle gece gündüz ben ilgilendim. Eşim de işten gelince bebege bakıyordu. O arada dinlenebiliyordum!!
Bebegim su anda 9 aylık ve dogdugundan beri ağlıyor.

Maalesef kolikti... şu anda aglamaları azaldı ama tam 5 tane dişi aynı anda çıkarıyor ve acayip huysuz.diş jeli ve ağrı kesici kullaniyoruz ama ancak bu kadar
Geceleri en az 5-6 defa uyaniyorum. Gündüzleri sürekli pışpışlanmak istiyor. Kucaktan inmek istemiyor hep meme emmek istiyor... ve sürekli ağlıyor...
İnanın şöyle 15 dk. Kahve keyfi yapacak zamanim yok. Çok bunaldim.
Annem hasta ve Oturdugum yerde çocuğumu güvenip 1 saatligine birakacak kimsem yok. Eşim çalışıyor eve geldiginde ilgileniyor ama ne bilim onada kiyamiyorum.. (ev hanımı olduğum için vijdan yapiyorum calissaydim tabiki bakar ama simdi o da yorgun geliyor diyorum )
O kadar bunaldım ve yoruldum ki
Sürekli kızımın ağlama sesi beynimde yankılanıyor...
Sürekli kucakta olmak istiyor. Tuvalete zor gidiyorum. O uyudugunda hemen 2 kap yemek yapiyorum kostur kostur. Cok yoruldum. Her günüm böyle... sürekli başım ağrıyor... çok gerildim eşime bağırıp duruyorum

(
Lütfen bana yol gösterin çocuk bakımı konusunda yalnız kalanlar.. benim gibi bunalanlar.. bu günlerin geçici olduğunu bilenler....