Yorgunluk ve Halsizlik

alara_1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
56
1
86
Fransa
Mrb,

Nedenini bilmiyorum ama bu aralar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Içimden is yapmak gelmiyorum. Surekli uyumak istiyorum.
Geçen yil supradyn kullandim ama bana kuvvetli geldi.

Ne tavsiye edersiniz ?

Mrb,

Nedenini bilmiyorum ama bu aralar kendimi çok yorgun ve halsiz hissediyorum. Içimden is yapmak gelmiyorum. Surekli uyumak istiyorum.
Geçen yil supradyn kullandim ama bana kuvvetli geldi.

Ne tavsiye edersiniz ?

canım inan 1 aydır ben de aynen o durumdayım, hiç iş yapasım yok sürekli karpuz gibi yatıyorum bu aralar ki hareketliyimdir aslında...ama bunların mevsimsel olduğunu düşünüyorum, havalar bi iyi bi kötü bahar ayından kaynaklanıyor gibi geliyor

Tavsiyem şu ki süresini abartmamak şartıyla bu tür nadasa çekilmeler insana iyi gelir;

3-5 gün bişey yapmadan tembel tembel oturmanın bedensel ve ruhsal olarak insanı sıfırladığına inanaırım ben.

Ama b..nu çıkarmamak lazım da derim ben:34:

Tavsiyem şu ki süresini abartmamak şartıyla bu tür nadasa çekilmeler insana iyi gelir;

3-5 gün bişey yapmadan tembel tembel oturmanın bedensel ve ruhsal olarak insanı sıfırladığına inanaırım ben.

Ama b..nu çıkarmamak lazım da derim ben:34:

hahahaha doğru söylüyon valla, ben de o b...nu çıkarma safhasına geldim şuan :27:

bende de vardi asiri yorgunluk hissi.parmagimi oynatacak halim yoktu . eczaneden B vitamin komplex aldim.cok faydasini gördüm tavsiye ederim.

Ben 2 yıldır böyleyim hiç bi çaresini bulamadım.
Kaçta yatarsam yatıyım 1-2 gibi kalkıyorum akşama kadar oturuyorum hiç bişey yapmadan, içimden hiç bişey yapmak gelmiyo, çok sıkıcı bişeydir bu ama çaresini bulan banada haber versin :27:

valla ben karar aldım, yarın itibariyle eşimle saat 7.30 da kalkıyorum ve 1 saat deniz kenarında yürüyüş yapıyorum..

kızlar öğlene kadar yatınca insanın hiç bi iş yapası gelmiyor, çünkü gün bitmiş oluyor, yemek mi temizlik mi doğal olarak yetişmiyo ve iyice kalıyor

halbuki bu sabah erken kalktım bi sürü iş yaptım, komşuya kahve içmeye bile gittim, gün bitmedi

Havalardan olsa gerek ben de öyleyım bugun mutfak bana baktı ben mutfaga ama kımıldamadım
bebegımı zorla yatırdım resmen 12de kalktım kahvaltı 2 de hazırdı dusun o derece..

gunler kisaldi artik dahada bi uyusukluk cikar ortaya :43: normal bence..

kızlar kansızlık ya da demir eksikliği de olabilir bende ikiside var çarpıntı bile yapıyo

bende de ikisi var, eskiden harala hurala saatlerce temizlik yapardım valla şimdi oflaya oflaya vileda sopasını zor tutuyorum, ama benimki bundan kaynaklı değil, mevsim dönüşlerinde hep böyle olurum, karpuz büyütme mevsimim benim :9:

bende de bahar aylarında oluyor aynı sorun. bende bu durumu yaşayan biri olarak sakın ama sakın ilaç kullanmayın halsizlik yorgunluk ilacı vs. ilaçtan uzak durun. ben bir ay ilaç kullandım hep yatmaktan şikayet ederken ebedi yatmaya gidiyordum az kalsın. ilaç kalbimde sıkışmalar yapıyordu sol tarafım tutulup kalıyordu o yüzden ilaçtan uzak durun.

valla mevsimseldir mevsimseldir diye diye yeni mevsim döngüsü gelecek ve ben hala iki aydır sürekli uyuyorum:27::27:

Benimde böyle bir sorunum vardı
Sürekli uyuyordum ki eskisi kadar olmasa da hala uyuyorum :)
Tembel tembel oturur iş yapasım gelmezdi.
Çareyi işleri sıraya koymakta buldum aklına geldiği anda kalkıp yapmak...
Zaten gerisi geliyor

Gunes gormemekten de kaynaklanabiliyor.
Malum hava degisikligi, sonbahar...
Bende de ciddi sikinti var ve durum kendini asmaya basladi.
1de kalkiyordum, 3u bulmaya basladi simdilerde.
Tembellikten olecegim yakinda :))
Erken kalkma ve yuruyus harika fikir.
Bende her gece ayni seye niyetleniyorum ama esim gitsede yatsam diye gozumu yataktan ayiramiyorum sabahlari.
Birde yata yata iyice sistim.
Kendime ozen bile gostermiyorum artik.
Bu aksam esim sacima bile laf soyledi, hakli adam ne de olsa.
Silkelenip kendime gelmem lazim en kisa zamanda.

Kızlar az su tüketmek de halsizlik ve yorgunluk yapabilirmiş.

Hatta bazı ağrıların şiddetlenmesini, hastalıkların artmasına da neden olurmuş.

Demem o ki, günde 2-2,5 lt su tüketmek lazım.

Ben yaklaşık 1 aydır, her gün yukarıda söylediğim miktarda su içiyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum diyebilirim.

İçemiyorum diyenler varsa, (çünkü ben öyle derdim) küçük pet şişelerle başlayın. Zamanla alıştığınızı göreceksiniz.

Back
X