Yorgunluk ve Halsizlik

Ahh bende de o var ama ne şanssızım ki çalışıyorum, öğretmenim, çocuklara da oflaya puflaya ders anlatılmaz ki.. :/ Mecbur efor sarfediyorum ama akşama hep rahatsızlanıyorum iyice halsiz düşüyorum... :18:

Kansızlık, Demir eksikliği(ki bende var), Tiroidlerle ilgili bir sorun, Şekerin yükselmesi, bir arkadaşında yazdığı gibi Güneşten az yararlanmak, Kırmızı et az yemek gibi nedenlerden ötürü olabilir.

Arkadaşlar aynı durum bende de var .
Sabah kalkıp işe gitmekte zorlanıyorum ve içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor .Ne insanlarla iletişim kurmak ne de kendime özen göstermek :(

Neden böyle oldum bilmiyorum :50: acaba depresyon belirtileri mi bu saydıklarım .

En kötüsüde ne biliyor musunuz :( üşengeçliğim ve halsizliğim yüzünden başladığım işleri bitirememek .

Son düzenleme:
tam olarak belirtilerin nelerdir yorgunluk,uykusuzluk,saç dökülmesi,kilo alımı,yada kilo kaybı,çok uyuma sinirlilik hali falan varmı bende çok yorgun olurdum gözümü açamazdım sürekli uyuyordum sinirlilik vardı ve aşırı saç dökülmesi vardı annem en sonunda kolumdan tuttu doktora götürdü doktora anlattım derdimi anlatırken bile uykum var doktor tiroitten şüphelendi ama yinede tahlil yaparız dedi ve sonuç guatr çıktı yaklaşık 5 yıldır ilaç kullanıyorum 3 ayda bir kan tahlili yaptırıyorum sizde bir kan tahlili yaptırın belki guatr yada b12 eksikligi olabilir sonuçta doktor daha iyi bilir

Çok geçmiş olsun canım :50:
Triod başlangıcı var zaten :( demir ve b12 değerlerim de sorun vardı .
Doktor ilaç verdi ama düzenli kullanamadım onları .:50:

Acaba depresyon belirtileri olabilir mi diye düşünmüştüm ben de .İnan içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor :( Sende de aynı durum var mı ? Şu an kendini nasıl hissediyorsun ?

Son düzenleme:
ilacını kullanmalısın arkadaşım o zaman ben ilk kan tahlili yaptırdıgımda seviyesi çok yüksek çıkmıştı doktor belki başka yere gitsen ameliyat bile ederlerdi dedi ama yaşın geç ben sana ilaç tedavisi uygulayacam demişti çok şükür faydasını gördüm şuan ara sıra biraz sinir oluyor öbür belirtiler geçti ama ilacı sanırım ömür boyu kullanacam çünkü bir ara deneme amaçlı 15 gün bıraktırdı doktor sonuç ne olacak diye tekrardan yükseldi günde 1 tane içiyorum aç karnına sabahları zaten küçük bir hap sende ilaçlarını düzenli kullan arkadaşım birde hormonlarım yavaş çalışıyor biraz kilom var bu da guatrdan kaynaklanıyor zayıftım normalde ama olsun doktorum önce sağlık diyor her zaman

eger doktor b12 ilacı vermisse düzenli kullan arkadaşım ileride unutkanlıga yol açıyor annemde de b12 eksikligi vardı düzenli ilacını kullandı bir sorunu kalmadı

eger doktor b12 ilacı vermisse düzenli kullan arkadaşım ileride unutkanlıga yol açıyor annemde de b12 eksikligi vardı düzenli ilacını kullandı bir sorunu kalmadı

Acaba guatr ve tiroidler de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için hangi testleri yaptırmak gerekiyor, klasik bir kan testinde çıkar mı?

Seninle konuşmak iyi geldi arkadaşım :16:

Şu an iyi olmana sevindim .İlaçlar kilo aldırıyor çok çok haklısın:50: ama önce sağlık geliyor ,dediğin gibi düzenli içeyim bundan sonra.

Ay sorma unutkanlık çok var :( erken yaşta bunamış gibiyim .İnsanların söylediklerini anlamakta bile güçlük çekiyorum bazen .
Doktor b12 için hap değil de ,iğne vermişti .Hepsini düzenli kullancağım artık :16: sağolasın .

Acaba guatr ve tiroidler de bir sorun olup olmadığını öğrenmek için hangi testleri yaptırmak gerekiyor, klasik bir kan testinde çıkar mı?

öncelikle bir dahiliye doktoruna gidin arkadaşım doktora söylemeniz gerek yoksa klasik kan testinde çıkmıyor sen ona söylersin oda tiroitler için kan tahlili ister tsh,tsh3 tsh4 dür guatr için yapılan testler sizde de var yoksa

Seninle konuşmak iyi geldi arkadaşım :16:

Şu an iyi olmana sevindim .İlaçlar kilo aldırıyor çok çok haklısın:50: ama önce sağlık geliyor ,dediğin gibi düzenli içeyim bundan sonra.

Ay sorma unutkanlık çok var :( erken yaşta bunamış gibiyim .İnsanların söylediklerini anlamakta bile güçlük çekiyorum bazen .
Doktor b12 için hap değil de ,iğne vermişti .Hepsini düzenli kullancağım artık :16: sağolasın .

annemde b12 için önce igne kullandı daha sonra hap kullandı doktor hapa çevirmişti sevindim senin adına artık :34:

Maritsa ve yeliz_nur arkadaşım teşekkürler, bende şüpheleniyorum en yakın zamanda gidip, test yaptırıcam. Bu arada bende b12 ilaçları kullanmış biri olarak belirtmek istiyorum bende kilo alma gibi bir durum söz konusu olmadı herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.

Maritsa ve yeliz_nur arkadaşım teşekkürler, bende şüpheleniyorum en yakın zamanda gidip, test yaptırıcam. Bu arada bende b12 ilaçları kullanmış biri olarak belirtmek istiyorum bende kilo alma gibi bir durum söz konusu olmadı herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.

Haberlerini bekliyoruz canım .Umarım hiçbirşey çıkmaz .:16:

B12 değil de ,demir ilaçları kilo alımını arttırıyor genelde.

benim biraz kilo almam hormonlardan kaynaklandı doktorumun dedigine göre guatr hastalarının kimisi zayıflar kimisi kilo alır hormonları çok çalışan kilo almaz az çalışan kilo alır demişti annemde b12 ilacı kullandı kilo almadı oda

Back
X