Yorgunum,Kırgınım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harçlık vs de mi vermiyor eşin

Böyle evde köle muamelesi ile yaşarken bir de üstüne çocuk düşünmek çok yanlış.
Öncelikle ayrı ev düşünmelisiniz ama size hiç değer vermeyen eşle hayat nasıl geçer onu da düşünmek lazım. Bu yaptıklarına kırgınlık az gelir.

Bir kadının 'imtihanındır sabreyle' demesi tuhafıma gitti. Siz bütün bunları çeker miydiniz merak ettim.
Ne kadar taviz verirse o kadar eziliyor. üstelik maaile eziyor nasıl bir sabır olmalı ki nereye varacak, ne değişecek. Bebek işleri daha da zora sokacak bu da belli.
Sessiz olduğunda kim neye kızarsa hırsını senden alıyor. Geçen gün aynen böyle her şeye evet diyen gelini eşi ve ailesi döve döve öldürdüler.
Kadınları ezik değil daha güçlü olmaları doğrultusunda teşvik edin bence.

yani ben boyle evlilik hayal etmemistim

Ben de aslında tam olarak bunu merak ettim. Bu adamla nasıl bir evililik hayal etmiştiniz? Severek mi evlendiniz? Bu adam illa kendini nişanlılık döneminde belli etmiştir. Kp kv ile birlikte böyle duyarsız bir adamlar hem de ailenizin evinde tam olarak nasıl bir evlilik hayal etmiştiniz?

İletişimsizlik sahiden zor.
Acaba kayınvalidenizle bir oturduğunuz için mi bu ilgisizlik, umursamazlık, konuşmama?
Bence böyle bir insanla çocuk yapma konusunu iyice düşünmelisin.

@Mucizeolsakeske canımcım.
şu bize yazdıklarını derleyip toplayıp eşine mesaj olarak ya da mektup olarak yazıp işe giderken versen . acaba yazdıklarından etkilenir mi. yani hissettiklerini . vs . şuraya yazdıklarını da tabi.

Ben kendimi ezdirme demedim ki.
Tabiki bir kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Fakat herkes kaderini yaşar ve yaşadığımız her bir olay imtihanımizdir. Siz evliliğe ne gozle bakıyorsunuz bilmiyorum ama ben 'imtihan' olarak bakıyorum iyi ya da kötü. Tabiki imtihan deyip susalim ezilelim demiyorum bunları karıştırmamak gerekir.
Sizin soylediklerinize göre en ufak olayda basıp tekmeyi gitmek gerekiyor sanırım. Bu kadar basit değil hiçbir şey.

Bu arkadaşın olayı en ufak olayı çok aşmış. Basıp gitsin demiyorum tabii ki ne yaşadığını, ne yapacağını ancak kendi bilir ancak haklarını savunmasını bilmeli. İmtihan deyince yaşadığımız her şey imtihandır, deneyimdir ama göz göre göre de bir kadın eziliyorsa buna sessiz kalmamalı. Kavga etsin demiyorum ama en azından sorun neyse birlikte çözümlemeliler.

Ona itirazım yok zaten..

Aaah ahh odundurlar kendileri hemde en kalınından ( bendede var insan muamelesi görmeye görmeye insan olduğumu kadın olduğumu unuttum

Nedense ben sana çok üzüldüm. Kendi kendime burada eşlerin arasını bozacak yorum yapmayacağıma dair bir sözüm var, sırf o yüzden bir şey yazamıyorum. Ama senin evinde sana böyle bir muamele yapmaları benim çok sinirimi bozdu. Nasıl yani? O adam senin kolunu nasıl sıkabilir? Nasıl seni bu kadar görmezden gelebilir? Senin ne yiyeceğine nasıl KV karar verebilir?

Ben insanlar için her zaman alternatif bir hayat olduğuna inanıyorum, yeterki cesaretli olsun. Asla eşinle yollarını ayır demem ama sesini yükselt biraz. Değişmek zorunda!!!!

eee sonuç konuşabildin mi eşinle? ne kadar kötü bir durumda olduğunu idrak edebiliyor musun? imkanın varsa eşinde ayrıl.

afedersin ama sen aptalmısın konu sahibi birde senin kendi evinde mi oluyor tüm bunlar bu demektirki ekonomik olarak onlara muhtaç değilsin

Bu nesil kendini tekrarliyip hep boyle yanlis gidiyor.6 aylik oglunuz buyudukce annesi ezildikce dayak yedikce kadina davranis biciminin bu sekilde oldugunu babadan ogrenecek.oda oyle yapacak.ak pak melek yavrularimizi hep ebeveyn hatali davranislarimizla onlari kotu yapiyoruz.esiniz ya duzelecek ya duzelecek iyi zamaninda guzelce yumusak uslubla ama elestirmeden konusun.bunlar tersini anlamaz.soyle yapsan daha iyi biz artik anne babayiz oglumuz ici davranislarimizi duzeltmeliyiz diye.

Ne kadarlik evlisiniz? Aranizda saygi ve iletisim sıfır gibi gercekten de.. Bebek icin acele etme derim..

5 yil olacak mayista canim . zaten hala aramiz bozuk ne yapti etti kendini hakli cikardi bugun yataga yatinca gittim yanina hadi barisalim dedim bu kusluge son verelim dedim bi ton yine bagirdi bende sen benim gururumu kiriyosun dedim gectim oturma odasina kaynanama dedim bir daha bana hafiften kolumu sikar bisey yapar annemin evine giderim bu evliligi bitiririm bu evide dagitirim dedim baskasiyla evlenip mutlu olurum o da kendi derdine yanar dedim kaynanam hic birsey demedi . ben artik annemlere soylemek istiyorum ama kadin cok uzulur babamin da bi gozu yarim goruyor digeri gormuyor doktor uzunruye gelmicek digerinide kaybedr dedi ben ne yapacagimi bilmiyorum .
Ne kadarlik evlisiniz? Aranizda saygi ve iletisim sıfır gibi gercekten de.. Bebek icin acele etme derim..

Benim gozumde para pul ev vs yokki valla benim istedigim biraz huzur biraz guler yuz sevgi. Ben niye katlaniyorum biliyomusun cunku aileme anlatsam.esimi hakli bulurlar esim onlara tatli dille konusunca ben hep hatali oluyorum yine ozur dileyen taraf ben oluyorum . artik gercekten baskalarinin uzulmesini dusunmekten cok yoruldum bu zamana kadar hic kendi mutlulugumu dusunmedim. Esimle nisanliykende boyleydik hic konusamazdik kavga ederdik ayrilmak isterdim.annem ayrilmamiza izin vermezdi zorla ozur dilettirirdi yani bizim evliligimiz biraz zorunlu oldu gibi ama ben esimi seviyorum keske o da beni sevse braz .

Benim gozumde para pul ev vs yokki valla benim istedigim biraz huzur biraz guler yuz sevgi. Ben niye katlaniyorum biliyomusun cunku aileme anlatsam.esimi hakli bulurlar esim onlara tatli dille konusunca ben hep hatali oluyorum yine ozur dileyen taraf ben oluyorum . artik gercekten baskalarinin uzulmesini dusunmekten cok yoruldum bu zamana kadar hic kendi mutlulugumu dusunmedim. Esimle nisanliykende boyleydik hic konusamazdik kavga ederdik ayrilmak isterdim.annem ayrilmamiza izin vermezdi zorla ozur dilettirirdi yani bizim evliligimiz biraz zorunlu oldu gibi ama ben esimi seviyorum keske o da beni sevse braz .

bence buraya içini döktüğün gibi eşinle de konusman lazım. iletişimsizlik yüzünden birbirinzi kırmayın

Çocuğu iyi düşün derim herkez ister anne olmayı fakat geçimsizlik içinde çocuk çok zor ben 8 aylık gebeyim ve bu haftadır ailemin yanına döndüm bebeğinde günahını girme derim herşeyi halletmeden sen ne yazarsan yavrunda aynısını yasiyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…