- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
Nasıl yani bu koca için, bu evlilik için çabalamak mı gerekiyor? Anlayamadım?
Ya da kendi hayatın içinde çabala ve boşan anlamında mı yazdınız?
harçlık vs de mi vermiyor eşinİyi Aksamlar kızlar. Yazmamak icin cok direndim ama yinede dayanamadim . Sorun esimle birseyleri paylasamamak. Kayinvalide kayinpeder ayni evde oturuyoruz bu kismi kisa kesicem . evin yemek masrafini kayinpedere kayinvalideme veriyor esim . Evde canim birsey istedigi zaman surekli kv deye soylemek zorunda kaliyorum . evde birseyler eksik oluyor onun suratina bakiyorum alalim derken almak istemiyor suratini asiyor bende dayanamadim esim yatinca yanina gittim seninle birsey konusabilirmiyiz dedim . o da hayir diye bagirdi tamam o zaman dedim yattim . O da derdin ne senin diye bagirdi bende bisey yok tamam dedm kolumu sıktı derdini soyle dedi . bende konuyu degistirdim ( martta tup bebek icin hastaneye gidicez ) .hastaneyle ilgili birsey diyecektim dedim tamam soyle dedi yok dedim dondum arkami yattim . Cok kırıldim yaptigi harekete . hic iletisim kuramiyoruz dedim canimi acittin dedim birsey demedi o da pisman oldu ama tutamiyorum kendimi surekli agliyorum . hic birsey sekilde konusamiyoruz . ben derdimi hic esime anlatamiyorum . yoruluyorum icimde birseyleri tutmaya o yuzden icimi doktum size iyiki varsiniz ..
Canım benim ya.
Eşinin ailesi ile birlikte yaşamak eminim zordur. Sabreyle bu da senin imtihanın.
Gerçekten burda eşinin görevi çok büyük yani sana karşı davranışları.
Birşeye sinirli olduğu için mı o şekilde davrandı yoksa genel yapısi mı bu.
Umarım düzelir birde Rabbim bir bebek verir size
yani ben boyle evlilik hayal etmemistim
Bir kadının 'imtihanındır sabreyle' demesi tuhafıma gitti. Siz bütün bunları çeker miydiniz merak ettim.
Ne kadar taviz verirse o kadar eziliyor. üstelik maaile eziyor nasıl bir sabır olmalı ki nereye varacak, ne değişecek. Bebek işleri daha da zora sokacak bu da belli.
Sessiz olduğunda kim neye kızarsa hırsını senden alıyor. Geçen gün aynen böyle her şeye evet diyen gelini eşi ve ailesi döve döve öldürdüler.
Kadınları ezik değil daha güçlü olmaları doğrultusunda teşvik edin bence.
Ben kendimi ezdirme demedim ki.
Tabiki bir kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli. Fakat herkes kaderini yaşar ve yaşadığımız her bir olay imtihanımizdir. Siz evliliğe ne gozle bakıyorsunuz bilmiyorum ama ben 'imtihan' olarak bakıyorum iyi ya da kötü. Tabiki imtihan deyip susalim ezilelim demiyorum bunları karıştırmamak gerekir.
Sizin soylediklerinize göre en ufak olayda basıp tekmeyi gitmek gerekiyor sanırım. Bu kadar basit değil hiçbir şey.
Bu arkadaşın olayı en ufak olayı çok aşmış. Basıp gitsin demiyorum tabii ki ne yaşadığını, ne yapacağını ancak kendi bilir ancak haklarını savunmasını bilmeli. İmtihan deyince yaşadığımız her şey imtihandır, deneyimdir ama göz göre göre de bir kadın eziliyorsa buna sessiz kalmamalı. Kavga etsin demiyorum ama en azından sorun neyse birlikte çözümlemeliler.
Aaah ahh odundurlar kendileri hemde en kalınındanİyi Aksamlar kızlar. Yazmamak icin cok direndim ama yinede dayanamadim . Sorun esimle birseyleri paylasamamak. Kayinvalide kayinpeder ayni evde oturuyoruz bu kismi kisa kesicem . evin yemek masrafini kayinpedere kayinvalideme veriyor esim . Evde canim birsey istedigi zaman surekli kv deye soylemek zorunda kaliyorum . evde birseyler eksik oluyor onun suratina bakiyorum alalim derken almak istemiyor suratini asiyor bende dayanamadim esim yatinca yanina gittim seninle birsey konusabilirmiyiz dedim . o da hayir diye bagirdi tamam o zaman dedim yattim . O da derdin ne senin diye bagirdi bende bisey yok tamam dedm kolumu sıktı derdini soyle dedi . bende konuyu degistirdim ( martta tup bebek icin hastaneye gidicez ) .hastaneyle ilgili birsey diyecektim dedim tamam soyle dedi yok dedim dondum arkami yattim . Cok kırıldim yaptigi harekete . hic iletisim kuramiyoruz dedim canimi acittin dedim birsey demedi o da pisman oldu ama tutamiyorum kendimi surekli agliyorum . hic birsey sekilde konusamiyoruz . ben derdimi hic esime anlatamiyorum . yoruluyorum icimde birseyleri tutmaya o yuzden icimi doktum size iyiki varsiniz ..
Ne kadarlik evlisiniz? Aranizda saygi ve iletisim sıfır gibi gercekten de.. Bebek icin acele etme derim..Haklisin zaten kirginligim gecmezse sanmiyorum gidecegimi cunku ister istemez yipraniyorum birseyleri paylasamamak kadar zor birsey yok gercekten . bazi insanlara cok imreniyorum esleriyle herseyi konusuyorlar benim hic birseyi konusabilme imkanim olmuyor . isten geliyor yemek yesinde oyle konusalim diyorum televizyon izlerken birsey soylicem bagriyor sus diye televizyon izliyorum diyor . yatarken birsey soylemek istiyorum bu sefer uyuyorum sus diyor ben ne yapacagimi sasirdim psikolojikmen delirmek uzereyim
Ne kadarlik evlisiniz? Aranizda saygi ve iletisim sıfır gibi gercekten de.. Bebek icin acele etme derim..
Benim gozumde para pul ev vs yokki valla benim istedigim biraz huzur biraz guler yuz sevgi. Ben niye katlaniyorum biliyomusun cunku aileme anlatsam.esimi hakli bulurlar esim onlara tatli dille konusunca ben hep hatali oluyorum yine ozur dileyen taraf ben oluyorum . artik gercekten baskalarinin uzulmesini dusunmekten cok yoruldum bu zamana kadar hic kendi mutlulugumu dusunmedim. Esimle nisanliykende boyleydik hic konusamazdik kavga ederdik ayrilmak isterdim.annem ayrilmamiza izin vermezdi zorla ozur dilettirirdi yani bizim evliligimiz biraz zorunlu oldu gibi ama ben esimi seviyorum keske o da beni sevse braz .eee sonuç konuşabildin mi eşinle? ne kadar kötü bir durumda olduğunu idrak edebiliyor musun? imkanın varsa eşinde ayrıl.
afedersin ama sen aptalmısın konu sahibi birde senin kendi evinde mi oluyor tüm bunlar bu demektirki ekonomik olarak onlara muhtaç değilsin
Benim gozumde para pul ev vs yokki valla benim istedigim biraz huzur biraz guler yuz sevgi. Ben niye katlaniyorum biliyomusun cunku aileme anlatsam.esimi hakli bulurlar esim onlara tatli dille konusunca ben hep hatali oluyorum yine ozur dileyen taraf ben oluyorum . artik gercekten baskalarinin uzulmesini dusunmekten cok yoruldum bu zamana kadar hic kendi mutlulugumu dusunmedim. Esimle nisanliykende boyleydik hic konusamazdik kavga ederdik ayrilmak isterdim.annem ayrilmamiza izin vermezdi zorla ozur dilettirirdi yani bizim evliligimiz biraz zorunlu oldu gibi ama ben esimi seviyorum keske o da beni sevse braz .eee sonuç konuşabildin mi eşinle? ne kadar kötü bir durumda olduğunu idrak edebiliyor musun? imkanın varsa eşinde ayrıl.
afedersin ama sen aptalmısın konu sahibi birde senin kendi evinde mi oluyor tüm bunlar bu demektirki ekonomik olarak onlara muhtaç değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?