Ben sesimi yukseltmeme firsat kalmiyorki kendini hakli cikarmak icin elinden geleni yapiyor kolumu siktigi gunun ertesi aksami cay yaptim cekirdek vs koydum onune izledigi film reklama girdi bende atvyinacsana yeni film basladi dedim o da birakda ben izliyim istedigmi dedi bende dedmki zaten sen izliyorsn hep istedigini dedim sinirlendi kumandayi firlatti gitti yatmaya yemin ederim sinirlendircej onu kircak bisey dmedim kendini hakli cikarmak icin boyle davraniyorNedense ben sana çok üzüldüm. Kendi kendime burada eşlerin arasını bozacak yorum yapmayacağıma dair bir sözüm var, sırf o yüzden bir şey yazamıyorum. Ama senin evinde sana böyle bir muamele yapmaları benim çok sinirimi bozdu. Nasıl yani? O adam senin kolunu nasıl sıkabilir? Nasıl seni bu kadar görmezden gelebilir? Senin ne yiyeceğine nasıl KV karar verebilir?
Ben insanlar için her zaman alternatif bir hayat olduğuna inanıyorum, yeterki cesaretli olsun. Asla eşinle yollarını ayır demem ama sesini yükselt biraz. Değişmek zorunda!!!!
Benimde istedigim bu inanki . oturup muhabbet etmek birbirimize sikintilarimizi soylemek dertlesmek yani yok gercekten olmuyor . esim hic bir sekilde olumsuz birsey duymaya tahammul edemiyor hele ailesi hakkinda hic .yani benim hic bir sorunum olamazmi bir oturuyoruz sonucta bunu esim dusunemiyor hafiften bisey diyim.hemen sus diyorbence buraya içini döktüğün gibi eşinle de konusman lazım. iletişimsizlik yüzünden birbirinzi kırmayın
Yok ben suan zaten cocugu dusunemiyorum bile diyorum ya 4 kere dusuk yaptim vardir bundada bir hayir esimle sonumu goremiyorum .. Sanada cok uzuldum yavrum ya uzulme hersey Allah tan . bizimde sinavimiz boyleymis demekkiÇocuğu iyi düşün derim herkez ister anne olmayı fakat geçimsizlik içinde çocuk çok zor ben 8 aylık gebeyim ve bu haftadır ailemin yanına döndüm bebeğinde günahını girme derim herşeyi halletmeden sen ne yazarsan yavrunda aynısını yasiyo cunku
Bizim cocugumuz yok canimBu nesil kendini tekrarliyip hep boyle yanlis gidiyor.6 aylik oglunuz buyudukce annesi ezildikce dayak yedikce kadina davranis biciminin bu sekilde oldugunu babadan ogrenecek.oda oyle yapacak.ak pak melek yavrularimizi hep ebeveyn hatali davranislarimizla onlari kotu yapiyoruz.esiniz ya duzelecek ya duzelecek iyi zamaninda guzelce yumusak uslubla ama elestirmeden konusun.bunlar tersini anlamaz.soyle yapsan daha iyi biz artik anne babayiz oglumuz ici davranislarimizi duzeltmeliyiz diye.
cünkü sen ailesi hakkında olumsuz konusursan o da karsı atağa gecicek haklı olarak. Daha tatlı bi dille daha yumusak bi sekilde inada bindrmeden bagırmadan.. eşinizi siz daha iyi bilirsinizBenimde istedigim bu inanki . oturup muhabbet etmek birbirimize sikintilarimizi soylemek dertlesmek yani yok gercekten olmuyor . esim hic bir sekilde olumsuz birsey duymaya tahammul edemiyor hele ailesi hakkinda hic .yani benim hic bir sorunum olamazmi bir oturuyoruz sonucta bunu esim dusunemiyor hafiften bisey diyim.hemen sus diyor
:-( aynen bende inanki yoruldum ama kimseye belli etmiyim diye gulmektende yoruldumAaah ahh odundurlar kendileri hemde en kalınından( bendede var insan muamelesi görmeye görmeye insan olduğumu kadın olduğumu unuttum
tabi herşey Allah'tan geldiği için katlanıyoruz hele bide çok seviyosun sana gösterdiği saygıyı goremiyosun en sorumlusu da onca şeyi yasiyosunda bosanamiyosun cevrem.Ne der ailem üzülür diye çek babam çek sonra 40 yaşındaki kadına dön çok koyuyo insana seni çok iyi anlıyorumYok ben suan zaten cocugu dusunemiyorum bile diyorum ya 4 kere dusuk yaptim vardir bundada bir hayir esimle sonumu goremiyorum .. Sanada cok uzuldum yavrum ya uzulme hersey Allah tan . bizimde sinavimiz boyleymis demekki
Cok fazla gurur yapiyor degermi yani suan sarilip yatabilirdik yatagin bi ucunda o bi ucunda ben amann yoruldum artik inanki . katlan katlan nereye kadar sıkıldim artik . sen 40 yasindamisin canmtabi herşey Allah'tan geldiği için katlanıyoruz hele bide çok seviyosun sana gösterdiği saygıyı goremiyosun en sorumlusu da onca şeyi yasiyosunda bosanamiyosun cevrem.Ne der ailem üzülür diye çek babam çek sonra 40 yaşındaki kadına dön çok koyuyo insana seni çok iyi anlıyorum
Kız yok 20 yaşındayım dahaaaa ama dertten sorundan 40 yaşında insana ceviriyolar adamı demek istiyorum insanın kendine bakasi gelmiuiCok fazla gurur yapiyor degermi yani suan sarilip yatabilirdik yatagin bi ucunda o bi ucunda ben amann yoruldum artik inanki . katlan katlan nereye kadar sıkıldim artik . sen 40 yasindamisin canm
O nasıl iş canım ya?İyi Aksamlar kızlar. Yazmamak icin cok direndim ama yinede dayanamadim . Sorun esimle birseyleri paylasamamak. Kayinvalide kayinpeder ayni evde oturuyoruz bu kismi kisa kesicem . evin yemek masrafini kayinpedere kayinvalideme veriyor esim . Evde canim birsey istedigi zaman surekli kv deye soylemek zorunda kaliyorum . evde birseyler eksik oluyor onun suratina bakiyorum alalim derken almak istemiyor suratini asiyor bende dayanamadim esim yatinca yanina gittim seninle birsey konusabilirmiyiz dedim . o da hayir diye bagirdi tamam o zaman dedim yattim . O da derdin ne senin diye bagirdi bende bisey yok tamam dedm kolumu sıktı derdini soyle dedi . bende konuyu degistirdim ( martta tup bebek icin hastaneye gidicez ) .hastaneyle ilgili birsey diyecektim dedim tamam soyle dedi yok dedim dondum arkami yattim . Cok kırıldim yaptigi harekete . hic iletisim kuramiyoruz dedim canimi acittin dedim birsey demedi o da pisman oldu ama tutamiyorum kendimi surekli agliyorum . hic birsey sekilde konusamiyoruz . ben derdimi hic esime anlatamiyorum . yoruluyorum icimde birseyleri tutmaya o yuzden icimi doktum size iyiki varsiniz ..
Kız neye yorum yapsam eski ?Ne oldu sonuc neKonu yine eski kuzum.son yazdigima bak
Çok sevindimEski konularimi okudukca nelee atlatmisim diyorum. Ulan daha 19 20 21 yaslarindaki yasadigim yuklere bakarmisiniz. Ben simdi bu yazdiklarimi okuyorum ve simdiki yasantima bakiyorum ne kadar garip. Sanki bir baskasinin meselesini okur gibiyim. Gorumcem kacmak istedi yardim ettim yolladim. Kayinpedere kaynanama ayar cektim ev benim sinir noktama gelirse isin sonu kotu olur dedim ayari cektim.Esime hic bisey demedim. Sadece okuyacagim dedim. Ilk arkadas ortamimi degistirdim . Mahalle agzi konusan herkesi bi kenara biraktim. Acik ogretime yazildim. Okuyorum halada devam etmekteyim. Kendimi gelistirdim. Anne oldum. Basim dik lafini esirgemeyen ben ne dersem o oluyor artik bu evde. Hayat benden 5 yilimi aldi evet hevesimi heyecanlarimi sevgimi nesemi aldi. Ama ben hic yilmadim. Dimdik hepsinin karsinda durdum. Simdi hepsi mum cunku ben buyudum cunku ben artik gercekten buyudum...
Kız neye yorum yapsam eski ?Ne oldu sonuc ne
Eski konularimi okudukca nelee atlatmisim diyorum. Ulan daha 19 20 21 yaslarindaki yasadigim yuklere bakarmisiniz. Ben simdi bu yazdiklarimi okuyorum ve simdiki yasantima bakiyorum ne kadar garip. Sanki bir baskasinin meselesini okur gibiyim. Gorumcem kacmak istedi yardim ettim yolladim. Kayinpedere kaynanama ayar cektim ev benim sinir noktama gelirse isin sonu kotu olur dedim ayari cektim.Esime hic bisey demedim. Sadece okuyacagim dedim. Ilk arkadas ortamimi degistirdim . Mahalle agzi konusan herkesi bi kenara biraktim. Acik ogretime yazildim. Okuyorum halada devam etmekteyim. Kendimi gelistirdim. Anne oldum. Basim dik lafini esirgemeyen ben ne dersem o oluyor artik bu evde. Hayat benden 5 yilimi aldi evet hevesimi heyecanlarimi sevgimi nesemi aldi. Ama ben hic yilmadim. Dimdik hepsinin karsinda durdum. Simdi hepsi mum cunku ben buyudum cunku ben artik gercekten buyudum...
İyi yapmışsın.Ben boşadım vallaha uğrasılacak gıbı değildi.Allahım herkese hayırlı koca versinahah yaa sen beni guldurdun. Kocami egittim tatlim. Az biseyi kaldi o da egitilirse tamamdir
Evet tatlim birlikte oturuyoruz. Ama asiri iyiyiz Allah bozmasinPeki hâlâ kayınvalide ve kayınpederle mi oturuyorsunuz ve eşiniz hâlâ kazandığını onlara mı veriyor?
Sende iyk yapmissin . Zamaninda arkamda birileri olsaydi bende bosardim. Ben sahipsizlikten katlandim. Sonum evet iyi oldu. Ama ben evlatlarimi sahipsiz birakmayacagim. Kimsenin onlari uzmesine izin vermicem insaAllahİyi yapmışsın.Ben boşadım vallaha uğrasılacak gıbı değildi.Allahım herkese hayırlı koca versin
Evet tatlim birlikte oturuyoruz. Ama asiri iyiyiz Allah bozmasinmartta koye gittiler hala koydeler. Evet 1000 tl onlara veriyor yemek parasini. 1500 tl de bana .cebindeki geri kalan parayida 20 ydi 30 du aliyorum hic acimadan Onunda giki cikmiyor sagolsun. Herkes adama nuskami yaptirdin diye soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?