yorgunum, yılgınım, bıkkınım

Allahımben bu dünya ya bu insanların kahırlarını çekmek için mi geldim...
Boyle soylemeyin dusunmeyin isyana girer,esinizle konusun kayinla ayni evde olmak asla dogru degil esinize anlatin evde rahat olamiyorum vs dinlenmek istiyorum diyin yorulmayin guclu olun kendinizi guzel guzel ifade edin tanirsiniz onlari anlayacaklari kavga cikmayacak.sekilde anlatin kv eger is bulursa temelli kalma fikrini asla kabul etmeyin her konu acildiginda kendinizi savunun soyleyuin hatta birebir kv ile gorusun anlatin durumu
anlatıyorum ama kültür farkı olunca anlamıyor
ben duşa bile girmeye çekinen bir insanım
bunu deyince sen benim kardeşimi istemiyorsun tavrına giriyor

kaynının sınavı geçsin bakalım belki herşey yoluna girer..eşinle otur sakince konuş tüm hissettiklerini anlat..çözüm yolu bulursunuz umarım..

Bende bu mantigi anlamiyorum kardesin erkek? dusa giremiyorum diyorsunuz ben olsam bende rahat edemem ev hali yani asla isin pesini birakmayin dedigim gibi yorulmayin anlatin derdinizi haklisiniz

1,5 senelik evliyiz
aşılır elbette ama ben çabalamaktan yoruldum
Kocanızla konusma dusundunuzmu bızde bazen oluoama ben guzel dılde haledıorum kayınlarım gelır gıder bende esımın dede ve babanepek sevmem bana gelıp bakmamı ıstyolar rsımle net bıcımde konusyorum karsılklı konusun ılişkilerde karsılklıkonusmk ıydr bırbırınızı anlmk tek taraflı caba seni yıpratr bosanmkta olay degıl hanı bır gelırın varsa aılene muhtac olmasan bosan ama once karsılkkı konusmayı denyın hatalar tek tarflıdegıldr ben hep derım sen benm aılme nasıl davrnrsan bende ole yaprm derım bosanmayagelrsek annm babm bosandı annm cok cektı sonrasında donfun zamn aılenn evıde yabncı oluo

Hep derim sessiz kaldıkça ezerler. Ya çekeceksin böyle insanları yada bir cinnetlik işi var. Yoksa iyi olmakta laf anlatmakla anlamaz böyle insanlar. Artık her şeyden geç ortalığı kaldır ayağa ya senin annen kardeşin ya ben bu evde yeter diye dök içini kaynanaya da aynı şekilde ne varsa içinde çekinme cahil terbiyesiz kadın say gitsin. Sonra gidebilceğin birinin yanına al bir parça eşya git eşinlede konuşma bir süre. Olursa böyle olur başka türlü çözen görmedim ben baştan yapamadığın şeyi şimdi yap.
Çekme böyle insanları cesur ol.

Tabi ki kahır çekmeye gelmediniz.

Madem paranız, mesleğiniz var çekin gidin kafa dinlersiniz. Aile desteği vs hikaye, bu işler sadece maddiyata bakıyor. Boşanmaya haliniz yoksa bir süre dava açmayın önce bir kendinize gelin derim.

Bende bu mantigi anlamiyorum kardesin erkek? dusa giremiyorum diyorsunuz ben olsam bende rahat edemem ev hali yani asla isin pesini birakmayin dedigim gibi yorulmayin anlatin derdinizi haklisiniz
sınava kadar sabredeceğim
ondan sonrada asla kabul etmeyeceğimi belirttim böyle şeyleri

Kocanızla konusma dusundunuzmu bızde bazen oluoama ben guzel dılde haledıorum kayınlarım gelır gıder bende esımın dede ve babanepek sevmem bana gelıp bakmamı ıstyolar rsımle net bıcımde konusyorum karsılklı konusun ılişkilerde karsılklıkonusmk ıydr bırbırınızı anlmk tek taraflı caba seni yıpratr bosanmkta olay degıl hanı bır gelırın varsa aılene muhtac olmasan bosan ama once karsılkkı konusmayı denyın hatalar tek tarflıdegıldr ben hep derım sen benm aılme nasıl davrnrsan bende ole yaprm derım bosanmayagelrsek annm babm bosandı annm cok cektı sonrasında donfun zamn aılenn evıde yabncı oluo
ya o benim aileme karşı çok iyi
bende zaten hep bunun altında eziliyorum
bende bundan korkuyorum o aşamaya gelirde sonradan bir şans daha vermek istersem
ne olur

Hep derim sessiz kaldıkça ezerler. Ya çekeceksin böyle insanları yada bir cinnetlik işi var. Yoksa iyi olmakta laf anlatmakla anlamaz böyle insanlar. Artık her şeyden geç ortalığı kaldır ayağa ya senin annen kardeşin ya ben bu evde yeter diye dök içini kaynanaya da aynı şekilde ne varsa içinde çekinme cahil terbiyesiz kadın say gitsin. Sonra gidebilceğin birinin yanına al bir parça eşya git eşinlede konuşma bir süre. Olursa böyle olur başka türlü çözen görmedim ben baştan yapamadığın şeyi şimdi yap.
Çekme böyle insanları cesur ol.
ahh şöyle bir cinnet geçirip
döksem herşeyi ortaya
öyle istiyorum ki

ya o benim aileme karşı çok iyi
bende zaten hep bunun altında eziliyorum
bende bundan korkuyorum o aşamaya gelirde sonradan bir şans daha vermek istersem
ne olur
Onun aılesı sana karsı nasıl benımde kayınlarım gelır gıder ev yakın ama kalmadılar hıc bız evde yokken ben vermıstım ole kalmıslardı bız koye gıtmısdık konlarda cok saygılıbana karsı ama ozelden konusalm ıstersen tavsym var

Ben olsam beklerdim.
Belki herşey düzelir siz sabredin Allah sabredenle beraberdir.

Hem kaynınızın ne suçu günahı var adam sınava hazırlanmak için gelmiş. Bence kaynananızında suçu yok. Suçlu olan eşiniz. Baştan kesin bi tavır koyabilirmiş.

ahh şöyle bir cinnet geçirip
döksem herşeyi ortaya
öyle istiyorum ki

Daha ne yaşamanız gerek cinnet geçirmek için ki zaten fazla fazla çektirmiş ve çektiriyorlar 7 sülaleye geçicekler nerdeyse.
Sen bilirsin ya çekiceksin ağzını açmadan yada kötü olcan ama mutlu olcan.

Zaten bunu siz atlatmadan düşünmesi gereken eşin
Nasıl rahat eder anlamam mantık dışı
Sorun eşinde ,biran evvel al tavrını bu sizi gitgide yıpratır.
Ayrıca madem böyle bir cevap veriyor evet istemiyorum de gitsin
Bu ne ya bakıcıları olun diyemi almış hayret birşey neyin kafasını yaşıyor eşiniz .

Ben olsam beklerdim.
Belki herşey düzelir siz sabredin Allah sabredenle beraberdir.

Hem kaynınızın ne suçu günahı var adam sınava hazırlanmak için gelmiş. Bence kaynananızında suçu yok. Suçlu olan eşiniz. Baştan kesin bi tavır koyabilirmiş.
Sabrediyorum
1,5 yıldırda bunun için çabalıyorum
Kaynımdan yana sıkıntım yok
Kv ve eşimden yana sıkıntım var
Bana karşı hep zorundaymışım gibi hissi veriyorlar
Öyle oluncada ben ister istemez kalben kötü oluyorum
Zaten onlar birşey yapmasa bu hissi vermeseler
2 ay sınava kadar zaten sabrederim
1,5 yıllık evliyiz toplasan zaten 2 ay eşimle başbaşa kalmamışızdır
kaldığımızda da kv telefonla rahat bırakmamıştır

Back
X