Yorgunum

Allah babanıza sağlık ve şifa nasip etsin inşallah, şu anda nasıl durumu? Bence de genetikten çok stres ile alakalı bir durum. Babam çok stresli 1 yıl yaşadı zaten. Geceleri uyuyamıyordu sorunlardan dolayı. En sonunda sağlığından oldu işte.

Evet haklısınız çok güzel ifade etmişsiniz tam olarak bir kısır döngü. Keşke o azmi biz dışardan verebilsek ama bazı şeyler insanın kendi elinde maalesef. Sabır diliyorum size inşallah bundan sonra hep güzel şeylerle karşılaşırsınız hayatınızda. Allah bir an önce şifasını versin hastanızın. Bu salgın da onlara hiç iyi gelmedi... zaten psikolojik olarak çöküyorlar salgınla hepten karamsarlaşıyorlar eve tıkılı kalıyorlar.

Teşekkür ederim inşallah bir an önce tüm kanser hastalarının derdine bulunur bir çare inanıyorum ben buna. Biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, hatalarımız vardır elbette ama biraz olsun iyileşme belirtisi görsem çok mutlu olacağım.

Allah şifa versin , Allah tekrar yaşatmasın inşallah. Ne güzel bir evlatsiniz çocuğunuz gibi bakıyorsunuz ama onun da atlattı kolay değil, belki yavaş yavaş alışır bu yeni yaşam tarzına.

Rabbim şifalar versin bir an önce babacigina..kanser hastalığı ne yazık ki hastayada yakınlarına da çok zor ..biliyorum ..sabir en önemli şey bu hastalıkta bazen çok zor olsada..Rabbim mucizeler versin..

Çok teşekkür ederim inşallah bundan sonra her şey daha iyiye gider. :)

zayıflamak ıcınde mıdeyı kucultturuyolar ya..mıdenın bır bolumu alınmıs yemek yıyememsı normal..basımızdan gectıgı ıcın bılıyorum..damardan beslenmeye baslamada gerı donus zor denlıyor..vucut alısıyor damardan beslenmeye..plastık sısede mamalar vardı..ıc dedıgımde elımden alıp fırlatırdı ıcemıyor cunku..vucut olarakda sıkıntıları var bence..dr ınsanın hayatta olabılecegı en buyuk amaleıyatlaran bırı demıstı

Merhaba babamın kanserden midesi alındı, tüm yemek yeme zorluklarını tıkanmasını çok iyi anlıyorum
Şuan sana söylemediği ağrıları vardır belkide, babamın kemoterapisi biteli 1,5 sene oldu ağrıları bitmedi
Doktoru ona söylemedi mi ameliyat olabilmesi bile büyük bi şans en azından geç kalınmamış organlarına yayılmamış
Biraz morale ihtiyacı var babanın

Şu an gayet iyi diyorum ya bir süreç olarak değerlendirmek lazım .Zaten uykusuzluk daha doğrusu gece uykusu uyumamak bile sebep gosterilebiliyormus .Doktorumuz demişti. Ben sizi çok iyi anlıyorum insan çabası karşısında o da çabalasin bırakmasın istiyor .Birşey olması durumunda en çok siz uzuleceksiniz aslında çabaniz da bu yüzden olmaması yönünde .Çok çok geçmiş olsun .Herşey daha iyi olur umarım .

Zamanla daha iyi olucak hastalığı atlatmış bu çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…