simdiden ayırmak ıçın cabalıyo zaten o zamanda yapabılcegının farkındayım ne yapsam bılmıyorum bı yanım olmaz bı yanım olur dıyo malesefpeki geleceği göremiyor musun bu durumda ben size şöyle söyleyim kimse boşanacağını bile bile evlenmez ama bu tip bir kaynana sizi boşayana kadar uğraşır nitekim bir arkadaşımın böyle olmuştu..bence çok ince düşünmeniz lazım bu konuyu..nişanlınız erkek gibi davranmıyor benim gözümde..ama yine de son kararı verecek olan sizsiniz..
mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
bir yanınızın olur deme sebepleri ve diğer yarınızın olmaz deme sebeplerini buraya yazar mısınız ya da bir kağıda yazıp kendiniz tartar mısınız hangisi ağır gelecek..umarım yardımcı olabilmişimdir..buraya yazarsanız hep beraber tartışırız..ya da kendi iç muhasebenizle halledersiniz kağıda yazarsanız.simdiden ayırmak ıçın cabalıyo zaten o zamanda yapabılcegının farkındayım ne yapsam bılmıyorum bı yanım olmaz bı yanım olur dıyo malesef
olur deme sebeblerımbir yanınızın olur deme sebepleri ve diğer yarınızın olmaz deme sebeplerini buraya yazar mısınız ya da bir kağıda yazıp kendiniz tartar mısınız hangisi ağır gelecek..umarım yardımcı olabilmişimdir..buraya yazarsanız hep beraber tartışırız..ya da kendi iç muhasebenizle halledersiniz kağıda yazarsanız.
olur deme sebeblerım
bu adamı sevıyorum ve 2 yıllık bı emeğim var çok buyuk emekler verdım guven sorunu paronoyakca davranısları aşirı kıskanclık gibi bı cok sorunları 2 yılda beraber astık cıddı anlamda
onun doğru insan olduguna ınanıyorum hıssedıyorum ben bu adamla ömur gecirebılırım dedığım tek ınsan (tabı sadece ıkımız olarak dusundugum zaman dıs etkenlerden uzak yanı )
kalbının temızlıgıne ınandığın guvendığım bırı
benı onemseyen bırı (aile konusu harıc )
huy olarak babama cok benzetıyorum mesela onu :)
aramızda herkesle oldugundan hatta baskalarının ılıskılerınden farklı bı bağ oldugunu hıssedıyorum hep
kalbımı kırdıgında kızdırdıgında gonlumu almasını cok ıyı bılır mesela yapmadıgı sebeklık kalmaz buda bnm hosuma gidiyo yazarkende farkedıyorum kı aklıma glen coğu sey duygusal anlamda kısaca seviyorum ya tek sebebım bu
olmaz deme sebeblerıme gelınce
kendı aılem benı bu kadar uyarırken yarın bı gun ayrılık olursa evlılık sonrasında aılemın annemın yuzune nasıl bakcagımı dusunuyorum
yuvamda huzurum olsun ıstıyorum kı buna cok ıhtıyacım var ama korkuyorum kv mden dolayı boyle gıtsın ıstemıyorum yerını bılmesı gerekıyo bence ama bunu ben yapamam oğluna dusuyo ıs ama oda zamana bırakıyo
kv hersey onun elınde olsun o yonetsın ıstıyo bnde bunu ıstemıyorum ısrarla oyle olcagını soyluyo
aile ve sulale olarak yapıları gercekten bozuk gıbı gelıyo bana yanı ınsanları cok ıkılı oynuyolar kım kımı seviyo kımden nefret edıyo bellı değil bense bole seylere tahammul bıle edemem
evlerınde bı duzen yok anne sadece lafta cok ıı umursamaz bı kadın bugun varsa yarın para yemek vs yarın olmasada olur der hep
çocuklarını somurmeyıde sevıyo hep daha fazlasını hep daha fazlasını ıstıyo lafa gelıncee ama ben bakıyorum herseylerını ben karsılıyorum demeye bayılıyo
Ay buarada içimde kaldı... Bir daha size bu iş olmaz vs derse...tabıkıde ne bnm ailem atılabılır ne onun aılesı ya duzelıcek yada mecbur bıtıcek bugun olmasada bu evlensem bıle degısmezse hep aynı sonuc olcak gibi
evet yanı hanı dırek olarak su su oldu ben bunu kaldıramıyorum seklınde sıkayet eder gibi değilde konusma aralarında fırsat verdıkce yada konu gectıkce bahsedıyorum sureklı konustugumda oda çok sıkılıyo çunku cogu seyın farkında ama bı sey yapmıyo bıkac kez benı koruyup kollaması gerektıgını ezmemesı gerektıgını vurguladımbu olayları nişanlınla konuştun mu sebepleri anlattın mı ben laflara katlanamıyorum seni sevdiğim için varım yarınımda yanımda olacakmısın beni koruyup kollayacakmışsın aklındaki olumlu olumsuz olan herşeyi anlattın mı? bunları nişanlınla konuştuğunda anlayacak durumun ciddiyerini
hayırlısı ise olsun kısmet bu işler kimse onune gecemez olcaksa dıyorum ben :)Ay buarada içimde kaldı... Bir daha size bu iş olmaz vs derse...
"Tabii, nişanlılık tanıma dönemi belli olmaz, hayırlısı olsun" diyin
hayırlısı ise olsun kısmet bu işler kimse onune gecemez olcaksa dıyorum ben :)
her anneye gore evladı kıymetlıddır tabıkı ama ole bı anne kı oğlunun kıymetını de bılmıyo kı yediği yemeği harcadıgı parayı herseyı hesap edıyo o derece manyak bısey soyledıgınde oğluna hemen sen sus senın konusma hakkın yok der ama buyuk oğlu ile kızına toz konduraz onları el ustunde tutar abisi sorumsuz bı gun calışur ıkı ay yatar evli çocuğu var kendı ışını hep annesı yapar nısanlım bı ton lafla her ay nısanlıma soylene soylene abısının ev kırasını verdırır cocuk masraflarını karsılatır nısanlımda rahata alıstı ıyıce abım dıye kopupuruyo ama kadın laf soyletmıyo bızımkı para ıstesın ne verıyon kı bana ne alcan derBu oğlu çok kıymetli de, onun için yarışıyormuşsunuz gibi olmuş.
Onlar sizin kıymetinizi bilmeli?
hakkımı helal etmem dedigini oglu neden sana söylüyo?mustakbel kaynanam.. ne yapsam onun için bos agzımla kus tutsamda yaranamam gibi soyledıklerı yaptıkları artık ıyıce zoruma gidiyo her konuda her konusmada hep laf sokmalar oğluna sen onu beklersen evlilik için yandın falan demeler çogu gozumun içine baka baka baskasının yanında soylenen bi suru laf gecen gene oğluna bu kız bana uygun degıl yarın ayrılırsın yaptıgın masrafa yazık olur olmaz bu iş falan demıs bnde bunu duydum bi şey demiyorum kadın bnden buyuk saygım var fakat canım cok sıkılıyor kendıne cok guvenıyo ayrılvakmısız gozule bakıyo hep rahatsızlık verıcı bı sey bu yaeltisi kaynanama bu kızı alcakmısın dıye sordu bugun oda cevap olarak insan cılesıne asık olur oğlum ıstıyo evet alıcam dedı bozuldum cunku bni dert olarak goruyo seklınde anladım nişanlımsa anlamadım ne demek ıstedı dıye sordugumda bana ınsan kaderını yasar gibi bişey denek ıstedi diye cevap verdı bn mı abartıyorum bılmıyorum kı 2 yıldır beraberız aılesı ıle ılk tanıstıgım gun o kızla evlenırsen sana hakkımı helal etmem demıs bunu bana oğlu daha yenı soyluyo ne yaptım bilmıyorum kı daha once bı konu daha acmıstım onunla ılgılı off ya resmen evlılıgı dusunur oldum bu aile bu kadınla gider mı dıye nişanlıma sevgim sonsuz arada kalıp mutsuz olur mu kı ılerde dıye bı suru sorum var ne yapcam bilmiyorum
bunu net olarak bende bılmıyorum kı neden bole davrandığını yukrıda anattım ama davranıslarını tavırlarını falansizi neden istemiyo, böyle davranıyo
o zaman tam hatırlamıyorum ama annesı ıle ılgılı bı konu vardı onu konusuyoduk oda bana sen kafana takma bana hakkımı helal etmem dedi ama onun demesıyle olmuyo demiştıhakkımı helal etmem dedigini oglu neden sana söylüyo?
saygı ile egilmek arasında fark vardır..
inşaallah arkadasın senden yanadır..
o zaman tam hatırlamıyorum ama annesı ıle ılgılı bı konu vardı onu konusuyoduk oda bana sen kafana takma bana hakkımı helal etmem dedi ama onun demesıyle olmuyo demiştı
her anneye gore evladı kıymetlıddır tabıkı ama ole bı anne kı oğlunun kıymetını de bılmıyo kı yediği yemeği harcadıgı parayı herseyı hesap edıyo o derece manyak bısey soyledıgınde oğluna hemen sen sus senın konusma hakkın yok der ama buyuk oğlu ile kızına toz konduraz onları el ustunde tutar abisi sorumsuz bı gun calışur ıkı ay yatar evli çocuğu var kendı ışını hep annesı yapar nısanlım bı ton lafla her ay nısanlıma soylene soylene abısının ev kırasını verdırır cocuk masraflarını karsılatır nısanlımda rahata alıstı ıyıce abım dıye kopupuruyo ama kadın laf soyletmıyo bızımkı para ıstesın ne verıyon kı bana ne alcan der
sözlünü seviyorsan kayınvalideyle sürtüşme derim..inadına al oğlunu..o zaman tam hatırlamıyorum ama annesı ıle ılgılı bı konu vardı onu konusuyoduk oda bana sen kafana takma bana hakkımı helal etmem dedi ama onun demesıyle olmuyo demiştı
bana soylemesı mıyanlış..
ınadına alırım almasına da ya sonrası ? :)sözlünü seviyorsan kayınvalideyle sürtüşme derim..inadına al oğlunu..çokda yüz göz olma..
ben ılk kez evlat ayrmını bunlarda gordum zaten nısanlım adına uzuluyorum oda cok duygusaldır asırı hemde zoruna gıdıyo boyle seyler duymak annesınden bazen ağlıyo dayanamıyo ben ne yapabılırım kı dıyo aileler tamamen zıt kutuplar en ufak bı ortak yon yok bızım ailede kardes kardese kotu soz soyledıgınde bıle annem babam mudahale eder tut kı onlar bıze laf soylucek çok ımkansız bı durum anneme anlatıyorum bazen annem nasıl bı kadın bu ya dıyo hayratle karsılıyoSiz anlattıkça ben düzelecek değil, sizi ilerde daha çoook üzecek şeyler gördüm... Anlattıklarınıza göre etık değerlerı, adalet duygusu olmayan, duygusal anlamda cıddı şekılde sorunlu bır ınsanla karsı karsıyasınız. Eğer sız boyle bır aılede yetısmedıysenız (kı yıne anlattıgınız kadarıyla, sızın aılenız cok farklı) ılerıde aklınızı kacırma noktasına gelebilirsınız....
Ne diyeyim inşallah doğru bir karar verip, her halukarda çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?