uzuldum canim yuzugunu kaybetmene. insallah bulursun.
bu arada artik asiliyim. doktorumun eli cok cabuk iki dakika surmedi bile. aciyacak diye cok korkmustum hic acimadi.gerisi Allhin taktirine kaldi. umarim hayirli,ugurlu evlatlar nasip eder. sonuc 13 agustosta bakalim. sormak istedigin bisii varsa sor canim asilamaya dair. cok optum.
Bende ozelden yazacaktim, ama sen yazmissin zaten.. Gercekten acimiyormu.. Dr bir kere bende test icin bir aletle acmisti ve cok acimisti.. Sonrasindada bir kac gun kanamam olmustu.. Neyse.. Bende kendimi korkutuyorum..
Sevindim iyi gectigine.Insallah sonucta bekledigimiz gibi guzel olur. Kendini nasil hissediyorsun peki? Tuhaf mi ? Hmm 13 agustos gec degil mi? 10 gun sonra kan testi yapmayacak misin? iLac kullandin mi, yoksa ilacsiz mi yapti?
Bu arada yuzugumu hala bulamadim :çok üzgünüm:
.
ben ilk asilamami baska bir hastanede yaptirmistim. o kadar acidi ki aglamaktan gebermistim. bu asilamamda oyle olacak zannediyordum. benim rahmim dar ve geriye donuk. ona ragmen hic acimadi. zaten katater adi verilen bir hortum gibi bisi var. onun icine sper m koyuyorlar. onu soktuklarindada rahmime hic hissetmedim bile. seninki de rahat gecer insallah canim.
dun biraz lekem vardi.bel agrisi ve kasik agrim var.umarim tutar. bissey hissettigime gelince. hissettigim hic bisey.malum bes yil olmayinca insan cok fazla umutlu olamiyor. tedbirliyim. O bize hayilisini versin.
aslamadan 14 gun sonraya kan testi veriyorlar. carsamba gunu catlatma ignesi vuruldum gece 12 de.cuma oglen 12 de de yapildi canim.
asilama esnesinda ilac falan kullanmasim anlayacagin.Gerisi Allaha kaldi. O Ol derse olacak insallah. .
canim yuzugunu belki isyerinde dusurmemissindir. Eve falanda baksaydin?
inşallah Allahın izniyle. kaydirigubbakcemile5
Pek bi değişiklik yok şimdilik. doktor bi progesteron verdi.günde 3 öğün vajinadan atıyorum.
diğer ilaçlara gelince normalde de mecbur kalmadıkça kullanmam.
hayırlısı Allahtan. çok mu karamsarım bilmiyorum ama ben kendimde hamile belirtileri aramaktan inan vazgeçtim. inşallah senin bu belirtilerin gebelik belirtileridir. bayram yaparız daha bayram gelmeden. çocuksuzluğu Allah kimselere alıştırmasın. göbüşümüze kelebeklerimiz konuversin.
bu arada senin yüzükten ne haber. umarım bulmuşundur. öpüldünüz. opuyorumnanaktan
Allahım bizede nasıp edecek., göreceğiz o güzel günleri inşallah.
Nasilsin canim? Insallah iyisindir..Benim karnim hala agriyor ama adet olmadim.. Zira pazartesi bekliyorum ama bakalim.. Insallah dedigin gibi o guzel gunleri gorecegiz.. Selamlar..
gamyoncuiremsu opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: olumunekankayizsmile:lepi: alkisalkisalkis turkbayragi :dance: :teytey: a.s :CüvCüv: yerimseniben :1hug: :1rolleyes:
moonliht, tüm dualarına aminnnn diyorum canım benim, dularımız sizlerle...
zehram, ben elazığda yaptırdım ikili testi, bir sorun yok dedi doktor...
oradayken kanamam oldu, düşük tehlikesi yaşadım, yine 2-3 gün hastane-serum-iğneler vs. çok korktuk hepimizda, şimdi herkes üzerime titriyor. raporluydum, yeni döndüm evime...annem bana iyi bakmış verdiğim kiloların ikisini geri almışım...ama bulantılarım hala devam ediyor...hayırlısı artık...
RABBİMtüm isteyenlere bu duyguları en yakın zamanda tatttırır umarım ve bizlerin mutluluğunu da yarım bırakmaz inşallah....sevgiler.....
alkisalkisalkishihoyyyt:içelim:
umutx ne kadar sevindiğimi anlatamam.Gözlerim dolu dolu okudum yazını.
ne kadar istediğini biliyordum. :hooray: Bak Rabbim nasip etti. Seni ve eşini tebrik ederim.
iyi bak bebeğine. Bol bol dinlen olur mu canım.Ağır kaldırmamaya çalış.:dance:
canım benim. :1hug:
En çok neye sevindim biliyormusun?
1- Hasretinin son bulduğuna
2- Rabbimin O'na güveneni boş çıkarmadığına.
Allahım sana bağışlasın inşallah.
Sagol canim.. Simdi sira SENDE.. bU guzel haberi sendende bekliyorum.. Belkeyecegim.. Cok korkuyorum.. Adet olacakmisim gibi agriyor karnim.. Neyse pozitif dusunmeliyim.. Cok optum seni.. :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?