selam kızlar,
bu hafta hastanede olduğum için yazamadım,dün çıktım, ama sizleride merak edip durdum.
bulantılar nedeniyle 3,5 kilo vermişim ve beslenemediğimiz için doktor hastaneye yatırdı.
sadece serumla beslendik iki gün boyunca, sonra gıdaya başladık.
sabah bulantılarım hala var ama en azından gün boyu devam etmiyor ve en azından birşeyler yemeye başladım...zor bir dönem geçiriyorum, Allah sizlere kolaylıklar versin...öpüldünüz....
saol umutcum...
bizde bugün tam 10.haftamızı dolduruyoruz. artık günleri sayıyorum, bir an önce geçse şu günler.
kilo vermem sorun değil, zaten kiloluydum, biraz vermem iyi bile oldu. ancak bebeğe yararı olan yiyeceklerden nefret ettim. 15 gündür süt ağzıma koymamıştım, az önce içtim, yine çıkaracak oluyorum. korkum, cılız, zayıf, gelişmemiş bir çocuk olması...
kızlar ben de 2 yıl deneyip hamiş kalamamış bir kadın olarak yaşadığınız üzüntüyü hissettim
şimdi 8 aylık bir yavrum var sancılandığımda da doğururken de hep dua ettim hala da ediyorum allahım olmayanlara da ver nolur diyorum.
peki nasıl hamiş kaldım yazayım belki işinize yarar:
1- soğan kürü uyguladım ben
2- eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorduk ki hamiş kaldım
3- ben hamiş kalamıyorum amaaan dediğimde hamiş kaldım
4- bir arkdşm hamileydi bana bir tavsiyede bulundu dr u söylemiş ona da... daha önce kızcağıza daha evlenmeden dr lar senin bebeği olmayacak demişler kız da kocasıyla bu şartla evlenmiş ama tabii sonra bebeksiz de olamamışlar gittikleri dr ilişki esnasında ayaklarını yukarı dik ilişkiden sonra da 20 dk dikili tut sonra da sağ yannza dönüp cenin pozisyonunda yat 3-4 saat kalkma hiç demiş arkdş o ay yatılı misfairler ağırlamış yumurtlama filan da hesaplayamamış ve koca ay sadece bir kez birlikte olabilmişler ve tahmin edin: hamiş kalmış
ben bunu duydum ve hemen denedim tahmin edin: hamiş kaldım
ayrıca bir ay boyunca gün aşırı ilişkide bulunduk çünkü ne zaman tutacağı belli olmuyor
5- bol bol dua ettim
umarım siz de bir an önce hamile kalırsınız
cnm bu yazdıklarımı bir dene gün aşırı ilişki, ilişki esnasında da ayaklarınmı duvara dayadım ben. sonra da diktim ve sağ yanıma döndüm bacaklarımı karnıma çekerek. bu çok önemli o zaman daha hızlı ulaşıyormuş. bizde de bi sorun çıkmadı. yatacaksın kalkmayacaksın bi ay dene böyle. eşine de kür huygulayabilirsin. sanırım incir kürünü öneriyorlar yumurtalar için ama ben denemedim onu. inş canım bi an önce olur bebeğin. ama zaman gerçekten de... inş bu duyguyu tadarsın. oğluşum da seni öper teyzesi:)))) gerçi yalıyor sadece ama olsun
adetlerin düzenli bildiğim kadarıyla, o yüzden soğan ve incir kürü v.s yapmamanı öneriririm canım.
nedense ben soğandan korkuyorum.Ama eşine keçiboynuzu yapmanı öneririm.Bi yan etkisi yok.
bana gelince dün gittik doktora. Bize siz en iyi hasta guruplarımızdansınız dedi.
,değerler normal ama bebek olmuyor. sebebsiz yani.
aşılama yapacaz dedi.
adetin 2. günüde çağırdı.
bakalım hayırlısı.inşallah bu sefer tutarda, yüzümüz güler.
Rabbim nasip eylesin herkeslere,bizede.
İnşallah canım inşallah.
heyecan yok, bir kere daha yaptırmıştım o yüzden galiba. yada fazla umutlanmak istemiyorum.
her adet oluşum heyecanımı alıp götürdü.
her göz yaşı yaramı dahada derinleştirdi.
testte çift çizgi görsem bile inanmam sanırım.
beş sene canım, alışıyosun artık. Hayırlısı.
aşılama aşamalarını teker teker yazarım sana merak etme.
keçiboynuzunun olmayışı üzücü.
Ama Allah nasip ederse keçiboynuz v.s vız gelir.Maaşallah zaten de iyiymiş.
3 aya kadar Rabbim nasip eder inşallah.
umutx nasılsın canım? 17. günden 2( yani 23-24 günlere kadar) gün önceye kadar lekelenmem vardı benimde.
neden oluyor acaba.Sitedeki doktora sordum ama hala cevap gelmedi.
sende ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?