- 7 Nisan 2014
- 94
- 17
- 28
- Konu Sahibi hayaliguzel
Sebebini anlatsam eminim gülersiniz o kadar saçma bişey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebebini anlatsam eminim gülersiniz o kadar saçma bişey
Anlatayım bu gece duş aldım eşim de tv izliyordu neyse üstümü başımı giyindim oda yatak odasına geldi yatağa girdi bende mutfağa gidip bi su içeyim dedim bir de baktım eşim elinde bornozum ve saçımı kuruttugum havlu yüzüme fırlattı vay efendim ben bornozumu onun pantolonunun olduğu askıya aşmışım!! Bende dedim ki saat bir buçuk insanlar uyuyor sen gelip kavga çıkartıyorsun ayıp bu saate yapma dedim ve olanlar oldu o cümleyi söylemem bile suç oldu ben yeter artık sus dedikçe bağırmaya başladı bırak beni odaya gidecem dedim gidemezsin dedi beni salona sürükledi kapıyı kapattı çıkmayayim diye bej kadınlık görevimi yapmiyormusun dan girdi hakaretler küfürler ben yeter dedikçe üstüme gelmeye devam bende sinir krizi geçirdim ama öyle böyle değil ilk defa böyle oldum kendimi kaybettim resmen![]()
Zaten bir kaç gündür ona karşı mesafeliydim oda bu şekilde tavrını sergilediBumu yani ilginçmiş
ama bu olayla birlikte sana karşı biriktirdiği kini de kusmuş.
Ben gitmedim böyle saçma sapan bi sebepten dolayı gitmeye utandım ayrıca annemlerin yatılı misafirleri var akrabalarımız şehir dışından geldiler o yüzden de gitmek istemedim açıkçasıAbin gelmiş ya o ne dedi bu duruma ne tepki verdi?
seni nasıl o evde bırakıp gitti?
Bir kaç gündür aramiz söyle bozuk kalbimi kırdı ve gelip özür falan dilemedi gönlümü almadı bişey olmamış gibi davrandı bende mesafeliyim ona karşı zoruna gitti zaarYok artık! Haklıymışsın gerçekten saçma sapan bir sebep. Hayır anlamıyorum güzelce 'hayatım bornozunu nereye asmışsın biraz dikkat et lütfen' demek neden bu kdar zor geliyo bu erkeklere? Hep bi bağırma falan.. Gerçekten anlamak güç. Aranız bozuk gibi miydi durduk yere nedrn bu kadar patladı?
Bir kaç gündür aramiz söyle bozuk kalbimi kırdı ve gelip özür falan dilemedi gönlümü almadı bişey olmamış gibi davrandı bende mesafeliyim ona karşı zoruna gitti zaar
Babam suan şehir dışında gelsin konuşacağım kesin kararliyim bu şekilde devam edemeyeceğim banada yazıkKesin öyle olmuş. Kötü olmuş yani bu sebepten o kadar büyütmüş kavgayı.. Ne yapmayı düşünüyorsun?