YORULDUM BIKTIM HAYATTAN ÖLMEK İSTİYORUM ARTIK:(((

Arkadaşlar bu konuyu mesajlara kapatıyorum allah herkesten razı olsun olumlu olumsuz yorum yazandan allaha emanet olun hayırlı geceler

sevgili crazy,

4 yil boyunca kadin ve cocuk haklari uzerine calistim. basin mensubuyum. tacizin bir insan uzerindeki etkisinin ne oldugunu gerek gorevim geregi, gerekse ozel hayatimda yakin cevremde tecavuz magduru olan kisilerde gozlemledim. Evet her sey olabilir, nice kadin sevdigi, ayni yastikta uyudugu esi tarafindan tecavuze ugruyor bu dunyada. temkinli olmak ile sadece kendi zinhinizde dahi olsa zan altinda birakmak ayri bir durum.

ote yandan cocugun degil, evin annesi olmak icin fiziksel olarak anne olmaniz gerekmiyor. cevremde uvey anne - baba olup; hatta biyolojik cocuk sahibi olmamisken, o cocugun oz anne babasindan daha fazla sorumluluk duyan kisiler var.

bunlar ayri konular.

agzinizi acmamaniz, cocuga duydugunuz sevgi yahut sahiplenmeden mi, esinizin sizinle bagini koparacagi korkusundan mi? tabirim icin ozur dilerim, sadece net olmak istedim.

size zarar veren gecmisten bugune uzerinize yuklediginiz, tedavi etme firsati bulamadiginiz travmalariniz. Fransizlarin bir tabiri vardir; pastanin uzerindeki kiraz, diye... su an icerisinde olduklariniz sadece bu.

kesinlikle katılıyorum ve bende böyle düşünüyorum

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama artık bu konuda konuşmak istemiyorum zira insanlar konuyu başka yere çekiyor özlük üvey lie çekiyor Allah sizden de razı olsun hayırlı geceler

Size bir yandan hak verdim, ama unutmayın. Karşısında babası yaşında adam var. Bugün ben 29 yaşındayım, 10 hatta 15 yaşındaki bir çocuğa bile istediğimi yaptırtacak kadar ikna edici konuşabilirim. 15 yaşındaki çocuğun nelere kanacagini bilirim, nasıl kanacagini bilirim.
Bu adam bu kızdan 25 yaş büyük. Onun geçtiği yoldan daha önce kendi geçmiş, hatta belki büyük çocukları da kızla yaşıttır bir de evlat geçirmiş.
Bu kızın menfaatine olan bir sonuç çıkmış olabilir ama bunun planı kıza ait olamaz.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama artık bu konuda konuşmak istemiyorum zira insanlar konuyu başka yere çekiyor özlük üvey lie çekiyor Allah sizden de razı olsun hayırlı geceler
Her mesajı okumadım ama özlük uveylik olan bir durum göremedim ben ortada.
Ben sadece her şeye eyvallah demek zorunda hisseden bir kadın görüyorum, keşke kendini düşünüp hareket etse diye de umut ediyorum. Allah yardimciniz olsun.

ben konu sahibini tenzih ederek sadece bir genelleme yaptim. her yasanmislik nevi sahsina munhasirdir.
ancak butun sayfalar boyu okudugum konuda kandirilarak evlenen bir genc kadin gormedim, bilerek evlenen genc bir kadin vardi satirlarda.
konu sahibine yardimci olamadim, size yanit vermek istedim sadece.
iyi geceler dilerim.

Ben eşime ne desem yapar çocuklarına veya bana aykkabı lazım olsa bi dakika düşünmez bana alır o derece ama benim vicdanımda bunu götürmez yani çocukları yüzünden beni kapının önüne koymaz koysa bile herşeyi mi karşılar ama ben bağımlı bir hayat yaşamak istemiyorum mesele bu ama gerçekten bi çocuğun sorumluluğunu almak çok zor hayat okuduklarımızdan yazdıklarımızdan ibaret değil ne kadar bilgili olursak olalım gün gelir ağır bi durum yaşarız içinden çıkmayız yani ben buraya sorumluluk derken hafif bir kelime yazmadım bu çocuk sigara içiyo ve ben bunu çıkardım ortaya önlem aldık ama hala içiyo o ayrı 5 saat başbaşasınız baba yok bişey yok bi hata yapınca pat diye vuramıyosunuz yüzüne vesaire vesaire bunlar serin konular okumayla yazmayla olmuyo çocuk bişey yapıyo mesela o hap meselesi hadi çık işin içinden

crazy hanim, bagimli bir hayat yasamak istemiyorduysaniz niye o zaman 21 yasinda iken 46 yasinda bir adamla evlendiniz?
calissaydiniz.
okusaydiniz.
yahut evlendiniz, yine calisabilirdiniz.
sorun, ne cocuk ne de esiniz.
istediginizin bu evlilik oldugunu sandiniz, evlendiniz; ama istediginiz bu evlilik degilmis ve artik sikiliyorsunuz.
sorun bu.

Pislik bildigin sana telkin yapiyor. Yok seni kimse sevemez benden baska yok kimse cekemez blabla..ne igrenc ya. Birde hala iyi diyorsun bu herife. Gözü kapali ve daha ne yaptiginin farkinda olmayan birisiyle evlenen yasli bir herif var burda resmen. Bilmiyor mu senin daha aklinin basinda olmadigini hayat tecrübenin olmadigini? Biliyor bal gibi ve istedigi yöne cekmis iste. Böyle adamlar namaz kilsa ne olur..vicdani olacak bir insanin. Kendi kizinin basina gelse ciyak ciyak bagirir böyleleri. Daha saymak istedigim cok sey var ama neyse. Bosan bir an önce ..

esin ne dese yapar mi? ac gözlerini artik yahu.. adam karnindaki bebegi aldirmis..istedigi yöne cekiyor aklina hergün seni benden baskasi cekmez diye isliyor. resmen cocuk kandiriyor sen hala onun cocugunun sigarasinin derdindesin..
nerde ailen senin yahu?

bu yorumlar yapılmasa yaptığın yanlışın farkında olacakmıydın acaba?
yada hayatın için birşeyler yapman gerektiğini farkedecekmiydin?

nasıl yorumlar isterdin kocana tatlılıkla anlat çocuğunun yaptıklarını , doğum kontrol hapını içiyormuş gibi yap çöpe at vs vs.. yanlışa yanlışlamı karşılık verelim..

bu yorumlar silkelen kendine gel diye..
sakın çocuk yapma zaten kocan bencil kendisi tatmış o duyguyu istemiyor.. senin ne istediğin umuru bile değil..
hadi seninkiler karşı çıktı onun anası babası yokmu ne yapıyon oğlum sen kızın yaşındaki kızla ne işin var diyemedilermi..

Offff adam sizi kandırmış yaw cocuk aldırmakta ne demek yaw hala iyi insan diyosun kendi cocuguna kıyan bi adam nasıl iyi oluyo anlamıyom sizi cocuguna bakıcı kendine hizmetci almış bence cok acık ne yap et boşan kurtul bu adamdan daha cok gencsin ilerde cok pişman olursun bak kaç kurtul

namazında niyazında ama çocuğu yaşında kızla yatıp kalkıyor..
pes yani..
bir an önce boşan git babandan özür dile yalvar yakar ne yapıyorsan yap.. kurtar kendini..
Namazında niyazında mı???Ama kendi cocugunu aldırıyo cok tuaf ay şu kart adamla birde cocuk mu istiyon bu yaşadıklarına ragmen offf midem kalktı

Baban o kadar inatçıydı madem amcana inadı sökmemiş ama amcanın oğlunun yediği halttan sonra... Baban suratına bakmasa bile babandır, elin adamının evinde çektiğin şu kahırdan daha iyidir...
Bir arkadaş yazmış yukarda sonuna kadar katılıyorum senin inancını kıran senin değerini düşüren adamdan hiç bir hayır gelmez sana ne demek şu sözler: "seni benden başka seven olmaz kimse seni kaldırmaz kandırırlar kullanırlar seni" ne demek seni benden başkası seven olmaz! Pes gerçekten pes namazına niyazına böyle adamın... Bu seni yıpratıp motivasyonunu düşürüp, ondan başka çaren olmadığını düşünmen için yapılan bi hareket...
Çok uzun bir sürü şey yazılmış...
Evet iş bul evet kendine bir hayat kur, gerçekten yaşın inanılmaz küçük, daha hayatı tanımadan böyle bir adamla böyle bir hayatın sınavını veriyorsun... Ama bunlar da maalesef bu ülkede kolay şeyler değil kabul edelim boşan iş bul deniliyor da iş hayatı çok kolay değil, müdürün taciz eder, hakkını alamazsın, paranı alamazsın, insanlar kuyunu kazar... Evet zor! Demişsin ki ilk eşine hala bakıyor, beni de bırakmaz sokakta, öyle bir bırakır ki... O kadından iki çocuğu varmış, ilk evliliğiymiş bırakmamış, seni bırakmayacağı anlamına gelmez bence...
O nedenle yukarda dediğim gibi ailenin yanına dönebilme ihtimalin varsa onların yanına dön, yaşın çok çok küçük. Ben 29 yaşımdayım daha hayat yeni başlıyor gözüyle bakıyorum sen de bu yılgın halinden kurtul...
Hele çocuk istemen çok büyük bir hata olurdu senin için, zaten o evdeki liseli ergen sence o çocuk olunca sana rahat verecek mi, yada o çocuğa? Daha çok kıskançlık yapacak daha kötü bir hal alacak aranızdaki iletişim...
Yaşıtın olan iyi bir insanla bile evlensen ben evlenir evlenmez çocuk yapmayı zaten doğru bulmuyorum... Burada neler okuyoruz, çocuk yaptığı için boşanamayan ama evliliğinde mutsuz olan insanlar var... Benim düşüncem ki bak yaşım da çok küçük değil 29 yaşımdayım ama evlenince 4-5 sene beklemeyi evliliğimi oturtmayı düşünüyorum... Sen böyle bir ortamda apar topar çocuk yapma derdine düşmüşsün! Yapma!
Özetle ailenle aranı düzeltmeye çalış olmadı yavaş yavaş yokla gidip gelmeye başlarsın belki... Sonra işe girmeye çalış bir yere, sonra da ufaktan sen yoluna ben yoluma der ailenin yanına gidersin, ailenin yanında da çalışırsın kendi gelirin olur para biriktirirsin, belki o kazandığın parayı da eğitimine kullanırsın...
Vazgeçme hayattan daha gerçekten çok küçüksün bu günleri umarım atlatırsın ve masal gibi uzak kalır bu günler sana.
Ben 29 yaşımdayım 55 yaşında bir adama anca amca derim, sen 30 yaşına geldiğinde o adam 55 yaşında olacak hayatını yaşayamamış olursun ömrünün en güzel yaşlarında... Yapma gözünü seveyim ailenle aranı düzeltmeye bak...

Son düzenleme:
Niye desinler ki zaten 2 evliliğini sürdürememiş bir adam var burda, çocuğun yaşında saf kızı al anca o kanar sana, çocuğuna da bakar yaşlanınca sana da bakar... demişlerdir, insanlar bencil, o liseli ergene onlar bakıyordur belki bu kızcağızdan önce...

Bir sorum var. Baban kaç yaşında?

Asil kocani kimse sevemez ve cekmez. Adam psikolojik olarak baski yapiyor bir cift ayakkabi ile rahat gecindiriyorum seni havasi yaratmis kandiriyor sende inaniyorsun. Yok birde ciplak ayakla gezseydin pes yani. Hem yorumlar arasinda siddet uyguluyor diye yazdigini hatirliyorum dogru mu bu? gerci bu sana yaptigi psikolojik siddetten sonra fiziksel siddet az kalir sanirim. Hayatinla oynamis resmen gerce sende kandirilmaya meyilliymissin ama yinede kendisi senden yasca büyük oldugu icin suclu o oluyor. Seninde neye ugradiginin farkinda oldugunu sanmiyorum bu adam seni aptala döndürmüs iyice. Ne vicdansiz insanlar var yahu resmen sinirlerim bozuldu. Git babanin annenin ayaklarini öp ve bosan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…