yoruldum kırıldım seni sevmekten... :/

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
bi erkek neden mutlu olmak için bişey yapmaz evlilik nedir?
tak taraflı sadece kendini düşünmek midir..gerçekten çok yoruldum artık.hayattan soğudum..hiç bişey yapmak istemiyorum.mutsuzum çok mutsuzum..
belki biçoğunuz benzer sorunları yaşıyorsunuz ama benim eşim bambaşka..:50: bi insan mutlu olmak için hiç mi bişey yapmaz..hep mi hayatı zindan eder.. hep mi gurur hep mi BEN der..:25:

Arkadaşım konuyu tam bilmediğim için pek bişey diyemeyeceğim ama belli ki yüreğin yaralanmış, Allah en kısa zamanda yüreğini eşin ve sevdiklerinle birlikte mutlu kılsın..

allah yardım etsin...
bencil insanlarla yaşamak çok çok zordur bilirim....

evet bazen insanlar mutlu olmak için hiçbişey yapmıyolar çaba harcamıyolar bunun için. önüne gelen hazır mutlulukları bile reddediyolar. acı çekmek mutsuz olmak onlar için bi yaşam tarzı oluyo. bunun için yapılacak pek bişey yok sanırım. senin için zordur eminim ama kendi kendine mutlu olmaya bak sen de. onunla birlikte mutsuzluğa mahkum etme kendini. hayat akıp gider yoksa arkasından bakıp kalırsın..

evet hayat akıp gidiyor ve ben arkasından bakıyorum gözyaşlarımla.. daha 2 yıllık evliyim ama sanki bi ömrü harcamış gibi hissediyorum kendimi.sürekli küsmeler, sürekli sadece kendini düşünmeler canıma yetti.. inanın artık yaşamak istemiyorum :25:

Eski eşimde küsen,naz yapan,günlerce konuşmayan erkeklerdendi..Bilirim ne kadar zor olduğunu.

Çok basit nedenlerden küser,ona hazırladığım yemeği çöpe atar,kendisine tost falan yapardı..

Hayatı zindan ederdi bir de üstüne beni aldattı ve çok şükür boşandık..Şimdi ohh dünyalar varmış diyorum..

Küsen erkeğe siz de küsün ,ben aptal gibi habire alttan alır,onla barışmaya çalışırdım,hataymış..

evet hayat akıp gidiyor ve ben arkasından bakıyorum gözyaşlarımla.. daha 2 yıllık evliyim ama sanki bi ömrü harcamış gibi hissediyorum kendimi.sürekli küsmeler, sürekli sadece kendini düşünmeler canıma yetti.. inanın artık yaşamak istemiyorum :25:

Ölümü isteyeceğinize, boşanmak gibi bir alternatif düşünseniz? Çocuğunuz da yok..

Ayda 3 tane dert topici açmak, derman olmaz derdinize.. Kalıcı çözüm yöntemlerine yönelmelisiniz..

wayy beee..burada okudukca hep ayni seyi düsünüyorum erkeklerin buyuk cogunlugu böyle..erkeklerin evlilige bakis acisi bizim düsüncelerimizden feci farkli..tabiki hepsi böyle degil benim kardeslerim enistem falan süper adamlar..demekki bizim sansimiza ..her gun aklimdan birakip gitmek geciyor..aklimdan gecmedigi gün yok..

Ölümü isteyeceğinize, boşanmak gibi bir alternatif düşünseniz? Çocuğunuz da yok..

Ayda 3 tane dert topici açmak, derman olmaz derdinize.. Kalıcı çözüm yöntemlerine yönelmelisiniz..

boşanmak bırakıp gitmek her gün aklımdan geçmiyor mu sanıyorsun.. yaşamayan bilemez.. geride bıraktığın insanı hala severken gitmek, onu düşünmeden silmek kolay değildir....
ki ben gitmek bile istesem engelleniyorum daha dün sadece başka odaya gitmek istedim eşim komik ama odayı kilitleyip anahtarı yastığının altına koydu.. ne yapmaya çalışıyor amacı ne gerçekten anlamıyorum :53:

küsen erkeklerden nefret ederdim başıma geldi. Berbat bir durum, küsmeye surat yapmaya devam edecek ama o suçlu olmayacak. Ölmek istemek yerine düzgünce konuşmayı dene hoş bazı insanlar konuşmaktan bile anlamaz da umarım onlardan deildir.

Back
X