Hayır değildi, hatta ben ona dokunmadan uyuyamazdım, bilirdi.Evlendiniz evleneli hep böyle miydi?
Hayır gitmedik ama konuşmaya çalıştım. Dediği saçmalama sevişiyoruz işte. Her gün mü yapacağız. Ayda iki yeterlidir falan dedi.Cinsellikten uzak durması gerçekten problem. Terapiste gittiniz mi
O da yaşlandım falan diyor bir iş istesem. Ya daha 37 yaşında adamKelin ilacı olsa baçına sürermiş. Ben yeni evliyken tanga dediklerinden giyinmiştim. Ablamlar ısrar etti çeyizde olsun dedi. Ozamana kadar hiç giyinmiş biri degildim. Eşimin görünce tepkisi neydi biliyormusun namazlı abdestli insansın bu nedir ya dedi. Allahın öküzü. Bak nasıl sinirlendm. Bunların hepsi ayı, odun, kütük ne diyim baska. Canını sıkma. Bunların pili erken bitmiş
Ne alakası var? Namazlı, abdestli, tesettürlü olun ne olmuş? Helaliniz, kocanız, ona giymeyecekseniz kime giyecekmişsiniz?Kelin ilacı olsa baçına sürermiş. Ben yeni evliyken tanga dediklerinden giyinmiştim. Ablamlar ısrar etti çeyizde olsun dedi. Ozamana kadar hiç giyinmiş biri degildim. Eşimin görünce tepkisi neydi biliyormusun namazlı abdestli insansın bu nedir ya dedi. Allahın öküzü. Bak nasıl sinirlendm. Bunların hepsi ayı, odun, kütük ne diyim baska. Canını sıkma. Bunların pili erken bitmiş
Evet konuştum. Hatta iki kez konuştuk cinsellik konusunda. Ayrı yatma konusunda ise çok kez. Çünkü odasında uyuyordu oğlum ama yine o salonda uyuyordu. Ve niye gelmiyorsun dediğimde kavgaya dönüyordu konuşmamız. Ne dert ettin falan, oğlan uyanıp geldiği için uykusu bölünüyormuş sonra dalamıyorum falan dedi.Bunları burda yazdığın gibi konuştun mu eşinle?
Ay görmemişti bacım böyle seyler. Şimdi izledikleriyle gördükleriyle seni beni sollar. Ben cok kırılmıştım ondan sonrada hiç giymedim. Herkes bana odun gözüyle bakıyor bu adama pijama bile çokNe alakası var? Namazlı, abdestli, tesettürlü olun ne olmuş? Helaliniz, kocanız, ona giymeyecekseniz kime giyecekmişsiniz?
aynı eşimde 37 yasında. Hayır yaslandığını da kabul etmiyor.O da yaşlandım falan diyor bir iş istesem. Ya daha 37 yaşında adam
Ayda iki kere mi. Bunun için bile boşanilir yaniHayır gitmedik ama konuşmaya çalıştım. Dediği saçmalama sevişiyoruz işte. Her gün mü yapacağız. Ayda iki yeterlidir falan dedi.
Terapiste de bu konuda geleceğini düşünmüyorum. Çünkü o bunun bir sorun olduğunu kabul etmiyor.
Bir de 40 yaşında olup genç, güzel, kariyerli kadın istemiyorlar mı, deliriyorum.Yine bir şebeke suyuna karışan şapın yeni nesil erkekleri zehirlemesi durumu
Önceden de böyleyse bence düzelmez. Çocuktan sonra falan değiştiyse zamanla aşabilirsiniz. Ayda 3 çok az bence ya.
Sorun olduğunu kabul etmiyorsa hiç bir şey fayda etmez.
Yakın zamanda bakılmadı ama değerleri iyiydi hatırladığım son tahlillerinde.Bence fizyolojik sorunlari var hem cinsel manada hemde bedenen yorgun
Vitamin eksikliği vs olabilir
Benim vitamin eksikligim çok aşırı yorgnum ve boşalan vitaminleri dolduramiyorum
Kesinlikle doktora gitmeli
Ozaman cinsel sorunu vardirYakın zamanda bakılmadı ama değerleri iyiydi hatırladığım son tahlillerinde.
Yani yorgun olsa arabayı kendi yıkamaya kalkışmazdı. Bir ara sürekli kendi yıkıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?