Yoruldum , yıldım:(

nisan2005

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
298
35
1 yıldır çocuk istiyorum ancak eşim istemiyodu geçen hafta adetimle ilgili bir sorun yaşadık ve doktora gitmeye karar verdik o günlerde eşim artık çocuk istediğini söyledi doktor sıkıntımın olmadığını söyleyerek folik asite başlamamı söyledi herşey çok güzel bu ay çalışmalara başlayalım derken bu ay hazır değilim önümüzdek ay başlayalım dedi yok desem evde huzursuzluk çıkıyo tamam desem benim içim buruk hevesim kırılıp duruyo hemen olacak sanıyo anlatamıyorum da :(( yıldım

Canım ya ben o hayal kırıklığını 1 sene yaşamadım ikna edene kadar neler çektim bir süre sonra nasıl üzüldüğü mu görünce oda istemeye başladı ama çok yorucu bir süreçti kavga gürültü zamana bırak herşey yoluna giriyor üstüne gitme ama alttan alta işle

1 yıldır çocuk istiyorum ancak eşim istemiyodu geçen hafta adetimle ilgili bir sorun yaşadık ve doktora gitmeye karar verdik o günlerde eşim artık çocuk istediğini söyledi doktor sıkıntımın olmadığını söyleyerek folik asite başlamamı söyledi herşey çok güzel bu ay çalışmalara başlayalım derken bu ay hazır değilim önümüzdek ay başlayalım dedi yok desem evde huzursuzluk çıkıyo tamam desem benim içim buruk hevesim kırılıp duruyo hemen olacak sanıyo anlatamıyorum da :KK43:( yıldım
Böyle yapıp seni strste sokuyo ama doğuncada çok sevcek. Benm babamda öyle çocuk delisi değildi son kardşm kzara kalınca istemedi. Annm nasl söylcem bu adama derdine düştü. Ama şmdi çocukları arasında bile en çok onu şımartp onu seviyo ve yanndan ayırmıyo. Dert etme dicem ama üzülüyosun anlıyorm Ama strest altında oldukça hamile kalma riskin azalablir. Kendi moralini yüksek tut. Bir ay sonra inş kararndan caymaz diyede dua et. Ve o istemedn olmaz onuda anlamak lazım. Genelde erkekler zorlar bu konuda ama senn eşin gibi nadir erkeklerde var. Allahın izniyle olur sabr ve dua canım. İnş en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

İlk cocukta cart dedi curt dedi sabrettim simdi 5 yasinda...ikinci de de 2 sene zorladi.
Kendilerini birsy zannediyorlar.hic baskiya da gelemiyorlar.iki kisi istemeden olmaz.daha sikinti..kopruyu gecene kadar....sabirli davran

Benim eşim evlenirken 5 sene çocuk istemiyorum dedi inatla. 2. Seneden sonra istedi bu sefer olmadi 5. Senemizi doldurdugum ay hamile kalmışım büyük konuştu :)

Back
X