YORULDUM

Seftalireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
695
588
53
Herkese iyi akşamlar. Hanımlar artık sabrımın tükendiği anlardayım. Lütfen topa tutmayın zira artık can sıkmak beni yorar oldu. Daha önce de konularımda bahsetmiştim eşim Jandarma eğitiminde. Son 1 ay kaldı eğitimin bitmesine. ben bu 5 aylık eğitim sürecini bir ay annemgil de bir hafta Kayınvalidemgilde kalarak geçirdim. Şimdi ise eğitimin bitmesine 1 ay kala kayınpederimin mezuniyet törenine gitmeyip Kayınvalidemin gideceğini öğrendim. Ama asıl sorun şu ki nasıl ve kimle gideceği.Kayınvalidem ikimiz otobüsle gidelim istiyor. Törenden sonra zaten eğitim bittiği için eşimi de alıp geleceğiz.Fakat ben kayınvalidem ile gitmek istemiyorum. Çünkü Kayınvalidem tek oturacak ya da başka birisiyle. Ben de eşimle oturacağım otobüste gelirken. Peki eşim ne yapacak annesi kıskanmasın diye yanımdan kalkıp ya onun yanına gidip oturacak ya da beni yanından kaldırıp annesinin yerine oturtacak. Belki de bunlara gerek kalmaz kayınvalidem çok çirkef ben oğlumla oturmak istiyorum diyebilir.Adamın annesi,neyinden kıskanıyorsun gibi yorumlarda bulunmayın daha önceki konularım da nasıl bir kayınvalide olduğunu okuyup öğrenebilirsiniz. Evet kıskanıyorum. O da zaten nispet yapıyor sürekli nispet.Eşimi sindirdiğini düşünüyorum çünkü kv gidince eşim beni hep yok sayıyor. Ya bir tek ben değil diğer kişiler bile dikkat etmiş buna. Annesinin yanında bana çok uzak davranıyor. Kayınvalidem önceden bana eşimin yanında laf sokardı kavgalarda küfür hakaret ne olursa olsun hep eşimin yanında söylerdi eşim evliliğimizin ilk 5 ayında sürekli savundu beni çünkü gördü ki annesi bana karşı hep kinli, hep nefret dolu.Ama artık kayınvalidem taktik değiştirdi oğlunun yanında kızım kızım. Eşim de yaptığı dediği her şeyi unutuyor.Bir de bana annem sana kaynanalık yapmıyor diyor.Yapmıyorsa neden çevredeki akrabalar bana kızım senin bu kv çok çekti kayınvalidesinden ama görüyoruz ki sana da aynılarını yapıyor. Bana bir laf mı sokacak oğlunun olmadığı yerde yapıyor diyeceksiniz ki sen de eşin olmadığı yerde ona karşılık ver laf sok bunu da çok yaptım.Ama yine üzülüyorum. Atlatamıyorum yapılan her kötülüğün yanına kalmasını. Ama eşim bir türlü görmüyor sürekli benimle uğraştığını. Evliliğimin 4.ayında bir kavga da bana çok afedersiniz ors.. pu demişti. Ben bunu duydum ama eşim kabul etmiyor. Ben bu söyleyenleri hiç unutamadım. Ama hepsi inkar etti. Annesinin nasıl bir insan olduğunu bildiği halde hala onu hiç bana kaynanalık yapmıyormuş gibi görüyor zannediyor ki benim yanımda annem bir şey söylemiyor ben olmayınca da bir şey söylemiyor zannediyor.Ses kaydı almak istedim söylenenleri. Sonra vazgeçtim çünkü biliyorum ki ses kaydında konuşanlar değil ses kaydına alan yani ben suçlu olacağım.Çünkü ben eşimin gözünde hep kötüyüm. Bana diyorki sen bu aileyi bölmeye çalışıyorsun. Sürekli huzursuzluk çıkarıyorsun.Şunu da çok denedim kv ile biz bizeyken de oğlunun yanında da hep çok iyi davrandım. Dedimki yaptığı kötülüklerle utanır belki. Ama o da olmadı bu sefer de çok yüz verdim ne kadar iyi davrandıkça sanırım çok beklentiye girdiler.Şimdi de gözleri eşimin maaşında.Ve ben en çokta şuna üzülüyorum. Eşim jandarma olamadı çünkü gözlük kullanıyordu.Lazer ameliyat olması gerekti ve ben dedim benim bileziği bozduralım diye. Ama o zamanlar kv miras kalmıştı ve o da koluna bikezik almıştı. Eşimde anneisnin bileziği bozdurup borç para vermesini istedi ama kv bağırdı çağırdı eşime vermedi para. Sonra eşim bana geldi benden istedi ben de verdim.Şöyle ki iki gözünün derecesi çok yüksekti. Eşime demiştim meslek için değil sağlığın için veriyorum diye. Hatta geri de istmem bilezik falan diye. Şimdi adam jandarma bana maksimum ayda 500 tl veriyor. Ama annesi aylık oğlundan 1000 tl istiyor, bekliyor. Oğlum daha yeni mesleğinde ilerleyen zamanlarsa verir diyor.Eşime dedim ben istemiyorum vermeni diye. Zoruma gidiyor yapılanlar.Ki eşim de bugün vermez yarın kesin verir. Bıktım artık ben ittirmedikçe gitmiyor, ben emek vermedikçe bir yere varamıyor, hep benden gidiyor gibi hissediyorum. Daha öncede yazdım bunları.Tepki vermenizi istemiyorum. Çünkü psikiyatri beni psikoloğa yönlendirip en büyük sorunumun konuşamamak,dinlenilmemek olduğunu söyledi. Sürekli güvendiğim inandığım insanlara dertlerimi döküp rahatlamam gerektiğini söyledi.Güvenip derdimi dökebildiğim sadece sizlersiniz.

Herşeyi fazla abartıyorsunuz. Yanlış degilsem bir konunuzda da çocuk yaparsanız kp nin ismini koymak istediklerini o yüzden çocuk istemediğinizi hatta bunla alakalı gidip kp ye rüya gördüğünüzü o yüzden farklı isim koymak istediğinizi yazmıştınız. Üstelik siz şuan için gebelik bile düşünmüyorken bunu düşünüp bununla alakalı kaygı duyup eşinizle tartışmıştınız. Bence gerçekten profesyonel bir destek alın

Kesinlikle hiç alakadar olma ister Yanyana isters dizdirecek otursunlar sen üzüldüğünü belli etme biraz umursamaz olsan onlarda böyle yapmaz kv biliyor üzüldüğünü bilerek yapıyor sen tınlama oralı olma bakim eşine sende onun gibi davran bakim sana iyiysen iyi ol annenesinşn yanında umursamıyor mu sende umursama para mi bırak versin sen de istediğin gibi ye iç gez sana kısmıyorsa problem etme bi yerden sonra belki aklı başına gelir herkes herkesi tanır sen üzülüyorsun diye daha çok üzüyorlar hep derler yaa kimseye dişini gösterme

Herşeyi fazla abartıyorsunuz. Yanlış degilsem bir konunuzda da çocuk yaparsanız kp nin ismini koymak istediklerini o yüzden çocuk istemediğinizi hatta bunla alakalı gidip kp ye rüya gördüğünüzü o yüzden farklı isim koymak istediğinizi yazmıştınız. Üstelik siz şuan için gebelik bile düşünmüyorken bunu düşünüp bununla alakalı kaygı duyup eşinizle tartışmıştınız. Bence gerçekten profesyonel bir destek alın
Rüya kısmı yanlış rüyamda falan görmedim. Fakat doğrudur çocuk istiyoruz ve her defasında kp kendi ismini istiyor. Bende vazgeçtim çocuktan.Çünkü zaten hep yaptıkları gibi zorla, dayatma ile bir şeyler yaptıkları için bende yer etmiş bu. Zaten evliliğim oturmadığı için de vazgeçtim çocuktan.

Otobuste esinle otursan ne oturmasan ne? Derdin yok galiba . evde zaten yalniz kalirsin pes
Derdim mi yok?
Eşimle oturmak değil gözlerinizin içine pis pis bakılırsa bak oğlum hep benimle gibi mesajlar, eşime sarılıyor eşimin arkasında da ben varım nasıl iğrenç bir şekilde bakıyor. Siz evli misiniz çok merak ediyorum. Evde yalnız kalmak diyorsunuz da sorun yapılan nispet.

Kesinlikle hiç alakadar olma ister Yanyana isters dizdirecek otursunlar sen üzüldüğünü belli etme biraz umursamaz olsan onlarda böyle yapmaz kv biliyor üzüldüğünü bilerek yapıyor sen tınlama oralı olma bakim eşine sende onun gibi davran bakim sana iyiysen iyi ol annenesinşn yanında umursamıyor mu sende umursama para mi bırak versin sen de istediğin gibi ye iç gez sana kısmıyorsa problem etme bi yerden sonra belki aklı başına gelir herkes herkesi tanır sen üzülüyorsun diye daha çok üzüyorlar hep derler yaa kimseye dişini gösterme
Ben üzüldüğümü belli etmesem bile çok nispetçi oğluyla konuşurken bile gözü benim üzerimde beni izliyor. Her şeyde nispet yapıyor.Tek umudum o zaten belki aklı başına gelir.

Eş önem verse bile ben takmamazlık yapamıyorum.Çok kaygılıyım. Acaba bu kez ne olacak ne diyecek diye düşünmekten kensimi alamıyorum. 22 yaşımda yoruldum böyle şeylerden.
Açıkcası bende takıyordum ama artık umursamıyorum mükemmel bi evliliğim var sırf onlar yüzünden bozamamki

Back
X