Ben evleneceğim zaman yaklasık 2 aylık bir süre kayınvalideden baskı yedim, onun haricinde ne öncesinde ne sonrasında böyle bir durum yaşamadım. Muhtemelen karakterimi ölçtü benim dediğimi yapar mı gibisinden diye düşünüyorum. O 2 aylık baskıyı yemiş insan olarak konuşuyorum, bazı şeyler unutulmuyor ve bu yüzden illa böyle olsun yada böyle mi olsa acaba dediğinde karşı taraf inadına o öyle olmasın istiyorsunuz. Çünkü sonunda onların dediği olacak, bu kadın bana baskı yaptı/yapıyor off napcam ben, şimdi he desem geçiştirsem ilerde olunca kendi dediğini yapsam o zaman da yaptırmayacaklar diye düşünüyor insan. O yüzden o konuyu bilmiyorum ama bence haklı arkadaş o konuda.
Bu konuyla alakalı olarak her zaman şu sofrada oturup taşta yesem ne kendi aileme söylerim ne de eşime söylettiririm. Ama eşimin ailesi farklı düşünüyor geçen gün kayınvalidem 'Kadın erkeğin ailesine muhtaçtır' tarzı birşey söyledi, sinirlerimi bozmamak için evet evet dedim, geçiştirdim. Aslında herkes kendi cebine baksa, gerçekten ekstrem bi durumda yardım alsa böyle şeyler olmayacak. Bence eşinizle para konusunu konuşun, bazen benimki de cozutuyor hemen dürtüyorum kendine geliyor :)