yoruldumm artık nereye kadar....

Huzurun icin kayinbabanin sözlerini duymamazliktan geleceksin, adam ne derse desin bir kulagindan girip digerinden ciksin.. Sen umursadikca, sinir oldukca adam amacina ulasiyor belliki, umursama duymuyormus gibi yap bakalim nereye kadar devam edebilecek. Adam belliki herseyin en iyisini bildigini saniyor, ona sen laf anlatamazsin, onun gibi karsilik versen bu sefer sen kötü olursun o masum. Politik olman gerek bu gibi durumlarda, fazla kafana takmicaksin ve gerekirse haklisin baba de gec sen, nede olsa haksiz oldugunu söylesen adam anlamicaktir kabul etmicektir.. Allah yar ve yardimcin olsun..

bunu yapmak hiç o kadar basit değil tatlım bugün tamam desem yarın bir dünya şey çıkarır adam kışın 3 4 ay bende kalmanın hayalini kuruyor ben nasıl ona haklısın diyebilirim ki? haklısın konuşmak ta kar etmiyor yüz göz olmaktan başka ve tek çare konuşmamak... Ama kocam ?*

eşin sana senin babandan hoşlanmıyorum dese senin tavrında tıpkı eşinin ki gibi olur bence umursama... sonuçta bi susan bi söyleyeni çatlatmış diye bir laf var... baktıki senin umrunda bile degil sen yine bildigini okuyorsun bi zaman sonra tutar çenesini daha yeni evli sayılırsın biraz daha eski bak durum nasıl degişecek... bu şekilde sen sadece kendi huzurunuzu bozarsın.

tabiki hoş bir durum değil ama her kesi sevme gibi br mecbriyetimiz yok ama saygı duyar hayatına devamedersim ama benim bu adama duyacak saygım bile kalmadı....seneye gelirsek eltim 10 yıllık evli şuan kayınbaba yüzünden kocasıyla kavgalı ben kaç sene geçmesini beklemeliyim kız diyo her şey söyledim bir evden kovmadığım kaldı ama hala rahat bırakmıyor diyo bu adamla mesafe koyulmazda napılır koca hatrına her şeye katlanmalı mı insan kendini mutsuz etmediği şeyleri yapabilirmi

bence sen tavır koymadın laf söylemek bir tavır değildir. sen eşine kati olacaksın bazı konularda senin alanına girmeyecek. sen gerçekçi nedenler sıralayacaksın bunu düşünceli görünerek masumu oynayarak yapacaksın ama senin dilin çok sivri. çok direksin. dolambaçlı dillilerden ol. eşine söyle ve çekil. önüne mi sokuyor durumu. sen de onun dediğini söyle aynı sana anlattığı gibi durum böyle ben böyleyim benim şartlarım bu işine gelirse tavrını ona da sen göster bunu tabi asabi yönle yadaduruşla yapmayacaksın gayet esnek olacak sadece o iki kaşını yukarı doğru kaldırıp hayır deyeceksin hepsi bu. yani tatlı serti oynayacaksın o zaman ne birşey deyebilir ne de sen engel koyunca ileriye gider;hatta ve hatta senden zamanla çekinecek önüne bile bazı şeyleri sürmeyecek. azcık tuzlu yemeğini yesin evliliğinin. kimseyi de ne kendine ne de evliliğine karıştır. 4 duvarın sadece sana ait olduğunu göster insanlara ama kavga etmeden tatlı sertle ve kararlı şekilde.gelsinler sana o taraf daha iyi.o gelişte artık tek tek gelirler mi çok mu bilemem sen deespirili laf sokacaksın. bak mesela kendimden örnek vereyim. çocuğa bu aralar karşıyım ama herkes benden bir adım bekliyor.milletin ağzında bu durum kaynanam asla birşey demez gerçi laf söylemez bana ama o yok mu akrabaları. en sonunda dayanamadım dedim ki çoğunluk toplandığında elimde çay vardı yarı güldüm yarı da ilgili durdum. gözlerine dik dik bakarak her birinin ve hafif gülümsemeli benim dört duvarımı bu kadar merak edeceğinizi bilmiyordum. cinsel hayatımda sorun yok eşimde ben de taş gibiyiz. darısı başınıza dedim ve hafif kahkaha attım. kadınların beklemediği tavır sergileddim çünkü gerisi karşıma olacaktı işte biz böyleyiz şunu düşünüyoruz desem öğütler bir bir inci gibi gelirdi ama artık çocuk lafı ortadan kalktı. kontrolü eline al. ne kocana muhtaçsın ne başkasına hayatının direksiyonunun başına geç. unutma evlenirken eşittiniz konumunu koru

anladım canım çok haklısın dilim sivri aklımdan geçeni pat diye söylüyorum kelime oyununu hiç bilmem yapmaya sabrımda yok patır kütür konuşurum olan bize olur. peki bana bir kaç cümle örnekleye bilirmisin eşimin babasıyla görüşmek istemediğimi nasıl anlatabilirim ...

Bekarken de olsa öğrenim borcunu yatırmışlar işte, yani evlatlarına yardımda bulunmuşlar. Sanki bin tl araba hediyesini eltiye mi veriyor da, kendi oğluna veriyor. Öğrenim borcu az uz para değil, 3 yıldır ödüyorum, daha da 7 ayım var.

o adam hiç bişeyden utanmaz benim tek derdim kocam bana nasıl hak verip tamam babamla görüşmek istemiyorsan sen bilirsin dedirtmek.... Sanırım beni yıpratmadan bunu demeyecek hatta hiç demeyecekk

Hiçbir erkek kolay kolay eşinin babası ile görüşmemesini kabul etmez, hatta işi inada bindirir. O yüzden uğraşmayın bence, duymayın, dinlemeyin.

vallahi cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki.... ama insan zamanla bunlarla baş edemeyince, onların istediği gibi davranmayı beceriyor. istediği gibi derken, gıcık edecek şekilde :)
benm kayınbabada aynıdır. eve ne alındı, kaça alındı, ne zaman alındı her şeye karışacak. vallahi ben de ne aldıysam ballandıra ballandıra anlatıyorum sinirden kudursun, hiç umurumda değil. artık nabza göre şerbet, o beni sinir ederse, bend e onu sinir ederim :) bu kadar basit. zaten azıcık düşünceli insanlar olsalar, bayramda seyranda az zamanda gidip görüşüyoruz, daha seviyeli davranırlar, aradaki sevgiyi korumak için ama nerdeeee...

valla tebrik ederim yaa sende aynı eltim gibisin. o da şakayla ciddiyi karıstırır sokar lafı ciddiye alıp tartısamazsın ama soktugu lafı da yemek zorunda kalırsın süper valla.bende konu sahibi gibi sivri dilliyim maalesef alttan alttan vurmayı beceremiorum kızınca pat die aklıma geleni söyleyiveriyorum o zaman da haklıysam bile haksız duruma düşüyorum ama senin gibi yapmak sanat kolay bişey deil gercekten.bana da bi baskı bebek için bende saf saf dert anlatıyorum işte zaman gecsizn biraz daha hersey oturunca bizde istiyoruz aslında ama şimdi değil falan filan derken dediğin gibi bi sürü nasihat dimliorum.güzelmiş çaldim bu lafını öpüyorum kızlar sizi iykii bizler burdayızz

konu sahibi arkadasım işin gerckten zor sen benden de sivri dillisin ama sivri dilli olmak işleri daha da içinden cıkılmaz hallere sokuyor senin psikolojin baya kötü olmus elinden gelse bu olaya sinirin yüzünden hem kayınbabanı hem eşini döversin :) haklısında aslında ama bölee çözüm bulunmuyor.o adamla ömrü billah anlasamazsın aramı düzeltiyim desen mümkün deil onu düzeltmeye calıssan o da imkansız bişey.eşinin seni anlamasını da saglayamazsın hiçççç ugrasma bosuna,onlar için yuvanda huzursuzluk cıkarma.ne olursa olsun eşin her zaman onları savunur çünkü senin eşinin yapısı bu değişmez seni savuncak olsa bastan yapardı bunu o benm karım kimse karısamaz gibisinden restini cekerdi ama cekmemişse şimdiye kadar şimdiden sonra da bekleme.sen kendine ceki düzen ver bişeyleri tartısacaksan bile sakayla karısık vur ama bu adam laftan sözden anlamaz ugrasma duymazlıktan gel.takma hiç.benimde eniştem var aynı ölee yazık gelinlerine herseyi söyler pis adam aynı sizdeki gibi gelinin biri zayıf manken gibi uzunda sulak yerde büyümüş ama yemek yemeyi unutms bunun gibi bi sürü laaf sokar herkesin içinde diğer gelini de kilolu biraz ona da kilosundan takar oglumun iliğini kemiğini sömürdü baksana kiloya ne alırsa oglana bırakmadan bu yiyor der bunun gibi terbiyesizlikler işte.bu adamların yapısı terbiyesizlik değişmezler.Allah yar ve yardımcın olsun inş. huzura kavusursun en yakın zamanda canım.

altunumm cevabına aynen katılıyyorum :) bir de öyle kıyıda köşede sölemeyeceksin toplum içinde ağzından kaçmış gibi biraz patavatsızmış gibi ol ay kocam böle seviyo diye kilo almıyom kilo alayımda kuma mı gelsin felan :) bir de patavatsız gibi olursan senden nasıl cvp geleceğini kestiremeyecekler ve laf atmaktan sataşmaktan çekinecekler:)
eşine de gitmeyelim yasağı koyamazsın ama bebeğiniz olursa onu bahane edip gitmeyebilirsin tabi o zamanda size gelmek için torun muhabbeti olacak evinde ağırlamak zorunda kalacan her ucu bklu değnek...

senin kayınbaba evlere şenlik. hem kaynana hem kayınbaba rolünü beraber üstlenmiş. burda tabiki sen haklısın. ne kilona ne giydiklerine laf etmesi kabul edilmez. ama eşin de babasına karşı duramıyor kırmaktan korkuyor. eşinden rica edeceksin yumuşaklıkla söyleyeceksin lütfen diyeceksin yuvamızın huzuru için babanla konuş diyeceksin. eşine sert çıkma, bu konu hassas bir konu sonra tümden kendi ailesinin tarafına döner sen tek kalırsın.

ne tuhaf adammış kayınbaban:26:işin zor canım Allah yardımcın olsun.duyma umursama boşver onu diyeceğim ama bu da zor biliyorum.sen kayınbabanla görüşmek istemiyorsun anladığım kadarıyla ama bunu eşinin kabul etmersi çok zor yada etse bile sonra eşinle aran açılabilir.sana benim aramı ailemle bozuyorsun diyebilir.tek çaren biraz umursamaz olmak birazda şaka yollu cevap vermekfevri davranma eşini de tatlılıkla seni savunması için ikna et.zıtlaşma tartışma erkeklere zıtlaşarak hiçbir şeyi kabul ettiremezsin

en güzeli hiçbirşeyi duymamak görmemek ilgilenmemek sadece kendi hayatına odaklanmak amaaan şu 3 günlük dünyada kafamızı gereksiz şeyler için boşuna yoruyoruz kim ne yaparsa yapsın hiçbirşey bizden değerli değil hayat bir kere alimize veriliyor giden yıllar geri gelmiyor her yaşın güzelliği var her anın tadını çıkarmak lazım yeterki sağlık olsun

Hiçbir erkek kolay kolay eşinin babası ile görüşmemesini kabul etmez, hatta işi inada bindirir. O yüzden uğraşmayın bence, duymayın, dinlemeyin.
ben eşimin ailesiyle görüşmüyorum vede eşim hiç bir şekilde karışmıyor ve baskı yapmıyor.hatta yolda karşılaşıyoruz annesi ve babasıyla eşim nasılsınız diye konuşuyor ben arkamı dönüyorum yüzlerine bile bile bakmıyorum ve eşim birşey demiyor çünkü haklı olduğumu görüyor.tabi aram iyiyken gidyordum ve benim eşimin babasıda karışırdı şakayla karışık laf
söylerdi sanki kayınvalide gibiydi ilk zamanlarda özelliklede nişanlılık zamanlarında çok sinir olurdum ama sonra bende onun gibi alışmıştım o bana gülerek söylüyorsa ben de aynen gülerek cevabını veriyordum öğrenmiştim yani birşey i şu şekşlde yap diye karışsa ben tam tersini yapıyordum tabi tartışmadan yoksa delirir kalırdım ama şimdi görüşmediğim için kafam rahat..

canim arada bir gidiyormusunuz madem, sende dikkate alma. Birak ne derse desin kaynatan. Deger mi esinle huzursuz olmaya?
Hergün bi zorlugu cekenleri düsün.

Gevezelik erkeklere hele hiç yakışmıyor.

onane kilondan, pantolonundan..

Terbiyesizliktir bu.Başka birşey değl.

Ben olsam asla gitmem bir daha.Rahatsız oluyorum de.

bu kaynana kayınbabalarda böyle şeylere karışma sanırım ruhlarında benimde kıyafetimi falan karşmazlardı ama maaşımız ne ne harcıyoruz hatta kayınvaldem şunu bile sordu maaşlarınız ayrı ayrımı harcıyosunuz yoksa toplanıyomu birinde tabi ben sinirden köpürdüm maaş zamlarımızı falan soruyodu neyse ben ilk evlendiğimizde bir iki geçiştirdim baktım israrla soruyo maaş söylenmez bereketi kaçar dedim sustu eşimde söylemetaraftarı değil zaten ama geçen bayramda bu sefer görümcem sordu eşime maaşın ne kadar hasta bunlar yaaa ama sizinkiler iyice abartmış ne demek zayıfsın yok yakışmıyo falan filan kocam beğeniyoki aldı beni koluna taktı diyceksin şaka yollu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…