- Konu Sahibi minikgelincik
-
pes etme aynen devam :)
ah canım benim... sende yeni evlisin... hiç çekilmiyorlar gerçekten... insan evinden eşinden soğuyor... ne kadar iyi olursa olsun durmadan bizde tartışıyoruz bunların yüzünden... görümceler falan gelirken de annesigile haber verirler eşime haber verseler öpüp başıma koycam bıktım gerçekten... bu eşlere bişeyler yapmak lazım ama ne?????
benim aileminde 1 oğlu var ve 8 saat uzakta ayrı illerde oturuyorlar
ve öyle gelip günlerce kardeşimin evinde kalmazlar.gelin yemek hazırlamadan ben yapayım edeyim diye her şeye burun sokmazlar. yılda 1 kez gelirler o da maksimum 5 günü geçmez.
oğlumun evi gelirim kalırım yerim içerim lafınıda anlamış değilim. sanki oğulları yalnız yaşıyor o evde
görümcelerini çağırmakta neymiş. madem o kadar seviyor kızlarını alsın seni yanına her gün bir görümceye gidin aksam olunca evinize gelin
hem ilişkiler laçkalaşmamış olur hemde 2 kişi başka 10 kişi başka
çocuğu olmayan bir insan daha sabırsız oluyor. çocukların gürültüsü ordan oraya koşurmasını anlayamazsın şimdi.
sinir olman çok normal.allah kolaylık versin. gözünde nizamı yoksa ne yaparsan yap ne demişler
ANLAYANA SİVRİ SİNEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA AZ
valla ne yapsak hiç bilmiyorum, çekilir dert değil, küsme, tartışma, kavga.. hepsini denedim ; yok olmuyor.. anca yıprandığımızla kalıyoruz..
en son geldiklerinde inan düşündüm ne yapsam, kuzenlerimi mi çağırsam, evi mi doldursam tanıdık tanımadık eşi dostu çağırıp, gidip içip içip yanlarına sarhoş mu gelsem ne yapsam? bilemedim artık
bu kadar yakınken görümceler niye yatıya kalıyor. kocaları nerde? onlar da geliyor deme sakın
yarın sabahta bu triplerin devam etsin canım
öğlene kadar çıkma odandan yat bi güzel dinlen
kahvaltıyada envayi çeşit çıkarma
hiç halim yok de çay peynir ekmek çıkar
surat as bütün gün
seni tanıdkları halinden 180 derece tersi bir kimlik çıkar ortaya
onlar tırssınlr senden
kocan eglince kocişim hayatımın anlamı hasret kaldım tüm gün sana de
onlar utanmıyosa sen hiç utanma
hatta yarın akşama eşine süslen püslen giyin kuşan
çatlat kaynananı
Ev telefonunuz bozuldu sanırım cep telefonlarını da duymuyorsunuz .
Gittiğinizde de peşinize takılıyorlarsa , gittiğiniz de çıkarken işini olduğunu ve bi yere gideceğinizi söyleyin ve onların sizinle gelemeyeceği bir yer olsun .
Yerinizde olsam iclerinden en ilimli,anlayisli olana halimi anlatir kendini benim yerime koymasini ve kimseyi kirmadan birlikte bir cozum yolu bulmayi denerdim...canmi dayanir buna yahu...
Şaka gibiler ya. Allah akıl fikir versin. Bu kadar düşüncesizlik olur mu. eminim oğulları bekarken bu kadar iç içe değilmişlerdir.
ben gidiyorum siz rahat rahat takılın demek var ama işte....
yok allahtan onlar kalmaz yer içer giderler... evet çok yakınız ama eğlenceli oluyomuş böyle hep beraber çocuklara değişiklik oluyomuş ne biliyim anlamıyorum ki canım yaa
sorma tatlım sorma umarım çözebilirim bu sorunu yoksa gerçekten dayanılır gibi değil... evliliğimden nefret etmeye beaşlıycamAllah yardımcın olsun bu nedir ya
kabile halinde evine çörekleniyorlar çoluk çocuk
sert bir şekilde tepkini koyabilirsin
geç kalmış değilsin
minikgelincik çok sevindim senin adına..inşallah anlayabilirler....sakın pes etme.kırmadan surat asmadan devam et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?