Yoruldummm

valla ne yapsak hiç bilmiyorum, çekilir dert değil, küsme, tartışma, kavga.. hepsini denedim ; yok olmuyor.. anca yıprandığımızla kalıyoruz..
en son geldiklerinde inan düşündüm ne yapsam, kuzenlerimi mi çağırsam, evi mi doldursam tanıdık tanımadık eşi dostu çağırıp, gidip içip içip yanlarına sarhoş mu gelsem ne yapsam? bilemedim artık

benimkilere orkestra bando takımı bile az... dün görümcem aradı kendim evdeyim aklım orda diye hay senin aklına... gelecek yarın iki çocukla 2 günden az kalmaz kaçıp gitsem haksız mıyım ben yaaa? sizin anneniz gibi kayınvalidem olsa kurbanı olurum bunlara hiç yaranamıyorum da

valla düşünüyorum düşünüyorum afedersin öyle mmmoktan bi durum ki aslında teselliye de değil çok pis gaza ihtiyacım var gidip lütfen tadında bırakın bi huzur verin diyecek cesarete ihtiyacım var... yoksa çözülmeyecek

yarın sabahta bu triplerin devam etsin canım
öğlene kadar çıkma odandan yat bi güzel dinlen
kahvaltıyada envayi çeşit çıkarma
hiç halim yok de çay peynir ekmek çıkar
surat as bütün gün

seni tanıdkları halinden 180 derece tersi bir kimlik çıkar ortaya
onlar tırssınlr senden
kocan eglince kocişim hayatımın anlamı hasret kaldım tüm gün sana de
onlar utanmıyosa sen hiç utanma
hatta yarın akşama eşine süslen püslen giyin kuşan
çatlat kaynananı

Ev telefonunuz bozuldu sanırım cep telefonlarını da duymuyorsunuz .
Gittiğinizde de peşinize takılıyorlarsa , gittiğiniz de çıkarken işini olduğunu ve bi yere gideceğinizi söyleyin ve onların sizinle gelemeyeceği bir yer olsun .

Yerinizde olsam iclerinden en ilimli,anlayisli olana halimi anlatir kendini benim yerime koymasini ve kimseyi kirmadan birlikte bir cozum yolu bulmayi denerdim...canmi dayanir buna yahu...

bu sabahta kahvaltıya aynen söylediğin gibi zeytin peynir domates ne varsa koydum sıcak bişey yapmadım canım kahvaltıyada oturdum bişey yemedim pek iyi değilim diye... eşimlede konuşmuyorum giderken öpmedim bile... sabah sofrada ablam gelicem diye ararsa biz gelicez sen gelme deyin dedi... zaten hep ben getiriyorum götürüyorum gelip gidemiyorlarsa gelmesinler otursunlar evlerinde benimde bana göre dedi... ayyy işe yarıyo galiba niye yapmadım ki şimdiye kadar... o gidilecek yerede kendiniz gidin demiş şimdi çıktılar öğladen sonra gelirler... iyilikten anlamadılar aslında vicdanımda rahat değil ama devam edicem

bu akşam süslenelim o zaman biraz... onuda deniycem tatlım teşekkürler önerin için

Şaka gibiler ya. Allah akıl fikir versin. Bu kadar düşüncesizlik olur mu. eminim oğulları bekarken bu kadar iç içe değilmişlerdir.
ben gidiyorum siz rahat rahat takılın demek var ama işte....

çıkp gelir kapıya dayanırlar tatlım yaa arsızlar biraz

Allah yardımcın olsun bu nedir ya
kabile halinde evine çörekleniyorlar çoluk çocuk
sert bir şekilde tepkini koyabilirsin
geç kalmış değilsin

Yerinizde olsam iclerinden en ilimli,anlayisli olana halimi anlatir kendini benim yerime koymasini ve kimseyi kirmadan birlikte bir cozum yolu bulmayi denerdim...canmi dayanir buna yahu...

denedim ablalarla konuşmayı en büyük görümcem hepsinden daha iyidir... çamaşırlarımı karıştırıyo eşyalarımın yerini değiştiriyo... alışık değilim ben böyle şeylere benim annem asla açmazdı benim dolabımı kapımı tıklatmadan odama girmezdi dedim... bizimkini de karıştırıyo ne yapcan huyu falan dedi... bende siz kızısınız hoş görebilirsiniz ama benim hoşuma gitmiyo dedim... çoluk çocuk sesinden kafam şişiyo evimi mahvediyolar daha ben bile kullanamadım eşyalarımı çizildi bozuldu şimdiden dedim... benimde hiç kafam götürmüyo ama ne yapcan işte kardeş yiğen bulunmuş dedi vs. anlayacağınız bi faydası olmuyor... hatta babamın vefatında 2 hafta annemde kaldım bi ablam bi ben varız kim kalacak öyle değil mi? kayınvalidem git evini falan havalandır artık ölen öldü can borcunu ödedi ne kadar kalacaksın dedi... benim cayır cayır içim yanıyo ev hınca hınç dolu tek laf etmedim eşime söyledim ağladım ağladım eviniz batsın dedim... benim canım ciğerim gitmiş insanın hayvanı ölse üzülür bu benim babam... nası böyle bişey söyler... ablasına söylemiş konuşun şu kadınla artık iyice kafayı yedi diye... ablamda hatta niye böyle şeyler yapıyo bi karışmadan oturuyum demiyo demiş ama konuştular mı bilmiyorum...

Şaka gibiler ya. Allah akıl fikir versin. Bu kadar düşüncesizlik olur mu. eminim oğulları bekarken bu kadar iç içe değilmişlerdir.
ben gidiyorum siz rahat rahat takılın demek var ama işte....

yok bitanem aynı evde değillerdi eşim işi dolayısıyla evde kalmıyodu 3-5 ayda bi gidiyordu...

yok allahtan onlar kalmaz yer içer giderler... evet çok yakınız ama eğlenceli oluyomuş böyle hep beraber çocuklara değişiklik oluyomuş ne biliyim anlamıyorum ki canım yaa

kocalarında nasıl bir anlayış var ben onu anlamadım ya....ben gündüz saatleri içinde görüştüğüm halde sıkıntı yaşadık birsürü...inanılır gibi değil..

Allah yardımcın olsun bu nedir ya
kabile halinde evine çörekleniyorlar çoluk çocuk
sert bir şekilde tepkini koyabilirsin
geç kalmış değilsin
sorma tatlım sorma umarım çözebilirim bu sorunu yoksa gerçekten dayanılır gibi değil... evliliğimden nefret etmeye beaşlıycam

minikgelincik çok sevindim senin adına..inşallah anlayabilirler....sakın pes etme.kırmadan surat asmadan devam et...

inşallah canım... hiç kimseyi kırmak değil zaten niyetim hiç olmadı... güzellikle çözülsün istiyorum beni anlasınlar istiyorum devam edicem bakalım böyle salıya gideriz falan demeye başladılar ama hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…