Yoruldummm

bu kadarına da pes. artık anlayışsızlığı da geçmiş bunların durumu. her söze cevap hazır ''napcan işte''
belli ki çok yumuşak yüzlüsün canım ya. çok sabırlısın çok. surat asmaya devam et. ilgilenme. çıkma odandan. bu ne yaa.

kocalarında nasıl bir anlayış var ben onu anlamadım ya....ben gündüz saatleri içinde görüştüğüm halde sıkıntı yaşadık birsürü...inanılır gibi değil..

valla ne biliyim kocalarıda bıkmış heralde bunlardan benim başıma gönderiyolar eee hepsi beraber onlara gitse daha iyi değil demi???

aynen öyle canım napcan deyip geçiyorlar... evet hiç yüze duramam, suratta asamam, ama eskisi kadar gülücük saçamıyorum ister istemez... 2 gündürde böyleyim işte... aslında aklımdada yoktu böyle hastayım falan deyip yatmak, kk sağolsun işe de yaramadı değil eşim gerçekten acıdı bana döndüm arkamı konuşmadım hiç gece bi yarım saat falan saçlarımı okşadı... üzülme ne olur üzülme falan dedi cevap vermedim hiç bakalım sonunda ne olacak

ohhh valla kocalarının avutamadığını gelinleri avutuyor....kaynanaları da mı yok.....bizimkiler gibi birer tane lazım herbirine....benim kv birara durmadan arayıp taciz ediyordu nerdesin diye...kaldı ki gidip ablalarımda babamda falan kalsam neolurdu düşünemiyorum....

var kayınvalideleri de karışmıyolar mı artık yoksa bunlar mı takmıyo bilmiyorum canım ya da onlarda gitsinler orda yesinler içsinler oğlumun evinde toplanmasınlar diye düşünüyorlardır...

nolur kızma ama suçun en büyüğü eşinde. o, ne şiş yansın ne kebap derdinde. ailesini kırmamak adına senin ne kadar yıprandığını görmezden geliyor. küsmekle çözemezsin canım. ciddi ciddi konuşman gerek. ''ya bu işi sen çözersin, ya da ben çözerim. ben çözmeye kalkarsam sonu kötü olacak, en iyisi biran önce sen hallet.'' demen gerekiyor. oğullarına bir kere kızarlar ama 1 saat sonra yumuşarlar. eşinin de bunu göze alması lazım artık.

sonuna kadar haklısın canım... defalarca söyledim suçun büyüğü sende güzelce al karşına konuş yeni evliyiz de olmuyor böyle de katlanamıyorum artık dedim... nereye kadar böyle gider evliliğimiz mahvoluyo farkında değil misin dedim seninle yalnız kalmak istiyorum evimin evliliğimin tadını çıkarmak istiyorum en sonunda çekip gidicem dedim haklısın bende istemiyorum böyle olsun falan diyo ama bişey diyemiyo canım onlara yaa valla bıktım benim bunu konuşturmam lazım ama nasıl... kayınvalidemede söyledim çekiniyorum siz varken kimse yokmuş gibi olmuyo falan diye açık açık kovamam ki tatlım anlamıyolar

okurken ben bile sinirlendim burda. canım, aslında senin ne kadar rahatsız olduğunu eminim anlamışlardır. yani mümkün değil anlamamış olmaları. hala sizdeler dimi. ne yapıyorlar şimdi. sen odandasın galiba.

evet canım pazartesiden beri burdalar, dün bi yere gidelim diye tutturdular uzak bi akaraba inan dının dı dıdısı ben gitmek istemiyodum eşime mesaj attım nereye isterlerse gitsinler ben niye geliyorum falan diye ne olur bi saat falan yapıyodu akşam hastalandım ya gidilmedi eşimde ben gitmek istemiyorum gidin kendiniz dedi oraya gittiler gelirler 2 saate kadar yemek yapıcam daha... kesinlikle anladılar bende öyle düşünüyorum ama kocam olacak bişey demiyo işte onlarda nasılsa oğlumuzun evi diye düşünüyorlar

alahın hergünü sizdeler birde giderken hüngür hüngür ağlıyormu
çok zor işin çok zor
güzellikle atlılıkla olacak iş değil

alahın hergünü sizdeler birde giderken hüngür hüngür ağlıyormu
çok zor işin çok zor
güzellikle atlılıkla olacak iş değil

sorma canım yaa çok üzülüyorum çok alışmıştım çok özlüyorum falan diyo ağlıyo hüngür hüngür dakikalarca... sonra bana da sana da zor olur şimdi ev boşalakaldı diyo

yemek yapma canım sende aaa çok halsizim de
dün bütün gece uyumadım de hem uyumamanı her açıdan
anlaşılabilecek şekilde kıkırdayarak söyle
bi makarna haşla gelin buyrun mis gibi uturup yiyelim de
eşinin yanında onlara karşı ilgili alakadar görün ama
sanki yorgunluktan bitap düşmüşsün tüm gün onlara hizmet etmişsin gibi davran
ay çok sinirlendim yta herkesin evladı kıymetlidir ne sanıyo bhunlar kendilerini

benzer durumu bende yaşadım ama benim eşim tam ana kuzusu annesi mutlu olsun diye her dediğini yapar
4 sene her hafta 1 gün önceden gider temizliğini yapardım burun kıvırırdı beyenmezdi bri eltim var sadece ama uzakta senede bir gelir filan kayınvalideyide hiç sevmez ama birbirlerinin yüzüne gülerler
biz o zaman ilçedeydik onlar şehirdeydi
her hafta oğluna nazlanır beni çağırtırdı ben ev temizlerdim o da mahalleyi ağırlardı nasılsa temizleyen toplayan var
hiç surat asmadım hatalarını görmezden geldim yaşlıdır dedim benimki 65 yaşında
benden bir gün sonrada eşim gelirdi 1 gün izni var o günde gezmek isterdik başlardı surat asmaya kapris yapmaya neymiş ben gitmeyecekmişim eşimle
eşim yanlız gidecekmiş
tepem atmaya başladı
bize gelirlerdi o zaman eskiydi ev kiracıydık eve laf ederlerdi kusur bulurlardı yaptığım herşeye
daha neler neler naz kapris hergün aramalar nazlanmalar devamlı ilgi beklemeler
haftada 1 gidiyorduk daha nazlanırdı daha çok gitmemizi isterdi
eşime güzelce anlatmaya çalışsamda anlamadı işine gelmedi o da kolayı seçiyordu annesini üstüme yıkıp geziyordu kayınpederde öyle zaten ilgilenmezdi herkes kaçıp kurtulur benim üzerime kalırdı
çok bunalmıştım birgün açtım ağzıma yumdum gözümü eşime hem ağladım hem söyledim
annemden bu kadar bıktınsa ayrılalım dedi olur dedim hakikaten ayrılsa ayrılırdım bıkmıştım 4 sene naz kapris naz kapris fenalık gelmişti
bizde şehre taşındık tabiki eskisinden daha çok görüşürüz sandı ama yanıldı gitmedim aramadım hiç sormadım hala daha öyle
ona kalsa gün içinde al çocuğu devamlı ona git ordan çıkma hiç kulak vermiyorum çok meraklıysa alsın oğlunu yanına heerkesin herşeyin sınırı sabrı var kendi ailemden görmediğim nazı kaprisi şımarıklığı onlarda gördüm
çevirdiği dolaplar öbür oğluna kredi çekip çekip verip bizden para beklemesi vs.. bunları hiç saymıyorum bile
geçen oğlumun doğum gününe geldiler görüşünce hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum konuşuyoruz orda oğlum çok yaramaz çok ağlıyo vs.. diye konuşuyordum hemen atladı ordan gel diyorum gelmiyosunuz gün içindede gelsenize dedi hiç cevap vermedim
bu yaz bahçelerde oynar koşar diye seviyor oğlumu ama yemezler hafta aşırı akşamdan akşama eşimle gider deliriz o kadar
sabır sabır sonu yok birgün sende pes eder boşanmayı bile göze alır resti çekersin dayanılmaz çekilmez çünkü

ıspanakla çorba menüm canım kp sevmez ıspanağı bişey beğenmiyo bide onunla uğraşıyorum patlıcan yemez patates yemez her gün et köfte yaptım ama bitti artık nerden buluyum hep eti ben bakalım ne diycekler???

öyle canım dayanılmıyo en iyisini yapmışsın sen... eşlerimiz niye böyle yapıyo anlamıyorum bizim yok sanki ailemiz biz kaya kovuğundan peydah olduk... yuva kurduk işte ne emeklerle gözümüzün önüne baksak... büyüklerde biz yaşadık dişedik çocuklar mutlu olsun dese hep kendilerini düşünüyolar heepppp...

ne derlerse desinler önemseme kulak asma boşver cevap bile verme
beyenmezse aç yatsın
alsın karısını gitsin evine ne isterlerse onu yapsınlarr

hadi bakalım umarım işe yarar.. beğenmez burun kıvırırlarsa evde olanı pişirdim, ne yapayım bu vardı dersin..
insanı sinirden hasta ediyorlar

ilgilenme yapma yüz verme konuşma herkes haddini bilsin
gelirsin kalırsın bıktırmadanda gidersin
bizimki beni hiç takmazdı oğlumun evi izinlemi gelcem istediğim zaman gelirim derdi eşimde habersiz gelme deyince oturuverdi yerine
eşim çok rahatına dşkündür dağınıktır ondan ve misafir sevmez
kayınvalide aklınca gizlice gelip baskın yapacak filan ama olmadı istediği
burdaki ev zaten benim kendi evim çekiniyor azda olsa

kaçkere çıkın o evden dedi
birde anneme zmanında anlatmadım hiçbişey buraya taşınınca zaman içinde anlattım annem biraz sinirlidir bana benzemez kendini ezdirtmez ondanda çekindiler bikaç kez laf soktu kayınvalideye
bu arada benim annemle babamı eşim hiç aramaz babam ardığında bile yoğun çalışıyorum diye açmaz telini bazen hep mesafe koyar bayramdan bayrama gider
ben yapamadım baştan çok hata ettim keşke ilk baştan yapsaydım
bu arada eşim 37 yaşında ben 29
görücü usulu evlendik biz
eşime diyorum zamanında saflığımdan çok istifade ettin diyorum inkar etsede gerçek bu
neyseki artık eskisi kadar değilim akıllandım birazda olsa

hadi bakalım umarım işe yarar.. beğenmez burun kıvırırlarsa evde olanı pişirdim, ne yapayım bu vardı dersin..
insanı sinirden hasta ediyorlar
öyle diycem artık ıspanak var evde o değilde birden menü değişti gelin hasta oldu falan şoka girecekler daha hiç sevmedikleri bi yemek yapmamıştım..

ay canım benimki de öyle evim diyo yaa deli ediyo beni arabam diyo hatta 2 gün önce eşimin donuna donumuz dedi yuh artık hadi ev eviniz araba arabanız don bu yaa bu kadar olur mu hiç abatmıyorum aynen böyle... sahiplenmenin bu kadarı
benim eşim arar annemi zaten bi annem var kimsem yok oda her türlü dayanak olur bize maddi manevi bazen söylerim benim annemde seninkiler gibi yapsa sever miydin diye haklısın der sadece haklısın bal bal demekle ağız tatlanmıyo maalesef başka bişi yapmıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…