Yoruldummm

O yaştan sonra adamı ne yapsın tabi
Gider gül gibi oğlunun yanında kalır..aaay ne cin bir kayınvaliden var..

ayy sorma canım aklım çıkıyo bi gün evi falan terkeder diye gül gibi oğlunun yanında diken gibi gelin var işte...

Aklının çıktığını biliyorsa belki birazda ondan öyle diyordur..
Bak sende tongaya düşmeye hazırsın, gülümse geç

üstelik daha yeni evlisiniz
yaptıkları düşüncesizlik

valla öyle bitanem en çok o zoruma gidiyo cicim micim olacaktı olmadan geçti... hadi bunlar eskiden böyle görmüş falan diyeceğim ablalarda bişey demiyo hatta bi gün görümcemin birine abla biz banyoya falan giremiyoruz utanıyoruz dedim ama oralı değiller insan söylemez mi bunlar yeni evli üstlerine çok gitmeyin diye... onlarda aynı mantıkta oğlanın evinde kalacak tabi bizde kalacak halleri yok ya derler

tatlı dille konuşma aşamasını geçtik canım ya hır gür yapmaya bile başladık... duygusunu sömürüyüm tamam ama nasıl? ne desem ki hiçte beceremem ama deniycem...

Sorma şeklin çok sevimli olmuş :) duygusunu sömrümekte ne var..
Dizilerde hiç izlemiyor musun, kadın azıcık işveli cilveli bir tip oluyor, adam çok aşık tabi, bişey oldu mu kadın sesini azıcık kırıyor, üzgün, mazlum, bir surat ifadesi,mağdur tarafım ben izlenimi..işte bu kadar
Hürrem büyük örnek

akşama kadar bi yoruluyorum ki sorma yemekti bualşıktı çaydı meyveydi görümler çocuklar sağolsun kvde elini bişeye sürmez papaz harmanı gibi dağılıyorum işveli cilveli bi halim kalmıyo elim kolum dökülüyo oluyo... seste çıkmıyo zaten üzgün mazlum zavallı bi ifade yerleşiyo suratımın tam ortasına, mağdur olduğumu eşim çok iyi biliyo bugün de tüm gücümü toplayıp cilveli cilveli söyleyim bari denemekte fayda var... umarım başarıcam bu işi

Kıyamam ben size,en güzel günleriniz kendini bilmezler yüzünden heba olup gidiyor işte..
Hayatta herşeyin aşırısından insana zarar gelir derler sizin kayın valideniz ve taifesinin yaptıkları bunu doğruluyor..

Ne olur tatlı tatlı gelip gitseler,gelince de bıktırmadan, bir bilemedin iki gün kalıp iyilikle güzellikle evlerine dönseler.
Yahu hiç mi akıl fikir yok bu insanlarda anlıyamıyorum..Tamam oğullarının evi ama han kapısı değil.
Burada iş size daha doğrusu eşinize düşüyor..
Şimdi canım cicim aylarınız eşiniz size kıyamaz size üzülüyor görünebilir ama yıllar geçtikçe oda bu duruma alışır,hatta size karşı tavır alır onlar benim ailem neden rahatsızsın şeklinde..Bu durumu yadsımaz olur bi süre sonra.Demem o ki;şu anda oda bu durumdan rahatsızken,siz etkili bir biçimde konuşup çözüm önerilerinde bulunun..
İnanın,şimdi bazı şeyleri oturtmazsanız kimse sizin bir aile olduğunuzu düşünmez ve herkes kafasına göre davranır..Kimsenin evi han kapısı değildir..Her yuvanın kapısı kale kapısı gibi olmalı :))

benm kaynwalidlr allahtn uzak ona ragmen benm deilde sadece oğullarnn ewiymş gibi dawranrlr benm ewime gelp ewin sahibi gibi olur istedgni yapar yatr kalkr biz misafrmşz gibi olurz

canım benim ben seni anlıyorum sen sorun çıkmasın istiyorsun..

tatlı tatlı halledelim diyorsun ama olmaz canım olmaz

çünkü seninkiler epey gemi azıya almış..ne demek kızın evine sığılmaz falan..resmen ultimatom gönderiyor

ay çok öfkelendim...sakın ezdirme kendini..

arsızlık etmezsen kurtulamazsın..boşver sevmesinler seni böyle seviceklerse

ömür boyu sırtında taşıyamazsın insanları...

daha çok yeni evlisin baştan koy tavrını böyle olmaz..resmen yerleşmek istiyor kadın..

haklısın badellimmm zaman geçtikçe galiba aynen dediğin gibi olacak düzen böyle oturmuş olacak ve ben hiç bişey değiştiremeyeceğim... şimdi tavsiyelere uyup hastayım midem kötü falan dedim odama geçtim kilitledim kapıyı içimde hiç rahat değil ne ayıp ne günah keşke böyle şeyler yapmak zorunda kalmasam benim eşime öyle şeyler söylemem lazım ki beni bulunduğum durumdan çıkarsın ama ne desem yaaa offf

benm kaynwalidlr allahtn uzak ona ragmen benm deilde sadece oğullarnn ewiymş gibi dawranrlr benm ewime gelp ewin sahibi gibi olur istedgni yapar yatr kalkr biz misafrmşz gibi olurz
bende evimde misafir gibiyim canım inanmazsın kabız oldum tuvalate gidemediğim için rezil bi durum...

kesinlikle kimse kırılsın üzülsün istemiyorum ne olursa olsun bi aileyiz her zaman yüz yüze bakacağız diye düşünüyorum hoş beni böyle de pek sevmiyolar galiba tavır koymasını bilmiyorum belki de ne desem anlarlar ki bunlar yaa

zaten kaç kere söylediler kızın evine sığılmaz oğlanın evinde durulur gibi saçma sapan cahiliye devri düşüncelerini

deli oluyorum şu sözlere ya. benimki de bir ara kızım için onların erkekten torun olduğu için bizimkilerden daha çok onların torunuymuş gibi bir imada bulundu. ''senin oğlundan diye benim ailemden 1 gram fazla üstünlüğünüz yok.'' dedim.
eğer susmaya devam edersen daha çok ezileceksin arkadaşım. ''bu ev ne kadar oğlunuzunsa bir o kadar da benim evim. annem nasıl misafirse siz de o kadar misafirsiniz anne. bu eski cahil sözleri sana hiç yakıştıramadım'' de.

çok incitiyor insanı bu sözler gerçekten, söylüyorum canım devamlı hatırlatıyorum misafir olduklarını, ama bu düşünceler öyle yerleşmişki beyinlerine görümcelerim bile yaa 30 yaş civarındalar en azından onların anlaması lazım yok... geçenlerde görümcemin biri kışın evinize gitmeyin kalın diyorum yine de gidiyorlar sizin evi de bizim ev gibi sanıyorlar dedi... bende bizim evin ne farkı var abla 3 gün bi hafta tamam da devamlı nasıl olacak özel hayatımız kalmadı banyoya ayaklarımın ucunda gidiyorum dedim... anlamıyolar anlamıyolar anlamıyolar...

oof çok zor ya. sanırım bu işi sadece eşin çözebilir canım. bir kere de olsa üzülmelerini göze alıp açık açık ailesiyle konuşması gerek. yoksa kendiliğinden çözülecek iş değil. ya da görümcelerinden biri söyleyecek. onlarla aran nasıl? derdinden anlayabilecek kişiler mi? gerçi benimki de soru işte. anlayacak olsalar sen derdini söylemeden annelerine babalarına engel olurlar.

İşte canım gelinken kendi haklı, kayın valide iken de yine kendisi haklı.
Kendi kızı günde 10 defa gelse sorun olmaz, ama gelin biraz sık gitse annesine, yine anasında olur..
Kızının kendisini ezdirmemesini isterken, gelininin sözünden çıkmamasını ister.
Buna tamamen bencillik, her konuda ben haklıyım, benim istediğim olsun düşüncesi denir.
İşine öyle geliyor çünkü.
Valla ben olsam çoktan cinnet geçirmiştim, o kadarcık mesafede keyfi yatıya kalmakta ne demek?
1-2 kalsalar neyse, bir de görümce, torun torba sürüklüyorlar peşlerinden..
Anlamıyorum böyle insanları?
Oğlumun evi diye istedikleri gibi davranabileceklerini zannederlerken kızlarının başlarına gelsin istemezler.
Kızları için kurduğu cümleleri kendisine direkt bende gelinim kızların gibi diyerek iade edebilirsin.

Son düzenleme:

canım aslında görümcelerimle aram iyi, ama onlarda aynı görüşteler anneme bakmak zorundalar, bizimde tek erkek kardeşimiz getirmek götürmek zorunda falan. eşime gelince çok zor onun konuşması... o normaldede hiç sert değildir sabırlıdır söz konusu ailesi olunca kan kusuyo kızılcık şerbeti içtim diyo gerçekten çok tartışmamız oluyo aslında hakta veriyor bana gel gelelim kimseye bişey diyemiyor... kovuyum mu? gelmeyin mi diyeyim? deyince bende diyecek bişey bulamıyorum galiba çözümü yok ama anlattım ya rahatladım biraz...

aynen öyle canım yaa hep o haklı... aslında görümcelerime akıl verirken söylüyorum bende sık geliyolarsa zor olur tabi, sizin de kendinize göre düzeniniz var herkes evinde rahat etse daha iyi falan diye... onların derdiyle dertleniyorum sanıyolar... yaaa evet evet falan oluyolar... halbuki benim derdim bana yetmiş anlayın işte ne dediğimi...

onun için hava hoş tabi. yorulan o değil. bizim bir tanıdık böyle yorgunluktan bayılmış hastanelik olmuştu. sen de biraz yatsan, yorgunluktan biraz rahatsızım. sizinle çok fazla ilgilenemicem kusura bakmayın desen, çocuklar ses yaptıkca da uyarsan çok başım ağrıyor biraz sakinliğe ihtiyacım var falan desen. yine mi anlamazlar ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…