yorum sizde...

ama canım söz konusu para değil ki. sen ödeyecek misin diye sorması. zaten hesabı ödeyecek insan kendi teklif eder ben ödeyim der ama bu direk sen mi ödeyeceksin diye sordu. ben bu tavrını çok kaba buldum.

valla bende pahalı hediye asla kabul etmem zaten almak isteseler bile ...
bir arkadaşım bir çocukla çıktı bir kaç kez çocuk 1000 liralık saati taktı koluna kızın ... kızda kabul etti .. böyle tip kızlarda var ... ama işte bize gelende biz ödeyelim diye yüzümüze bakıyor .. adam doktordu ben öğrenciydim o zamanlar e ben ödeyim diyorum tamam öde diyor daha ilk buluşma ... bu kadarıda ayıp .. yolunmayayım diye düşünüyorlar tamam ama insanına göre muamele yapıcaksın ..seni yolmak isteyenler belli bir tipteki kadınlar olur zaten ....

yok anam nerde çulsuz var bana denk geldı,yıne de sesımı çıkarmadım bıde onlar mutlu olmadı:)
zaten ısteyeceksın,harcatacaksın,o paraların hatrına kıymetli olursun...

yüzsüzler.....

ağlaması bitmiş mi bu arada...
kızım insan böyle zengin oluyor iştee ... 5kuruşun bile hesabını yapıcaksın ..
ben kazandığımı yediğim için demek ki zengin olamadım ....

ya kendini o kadar farklı tanıttı ki şaşırdım. bir yemeğe 300 tl ödediğini , yurt dışına tatile gittiğini felan söylüyordu. demekki savunma mekanizmasıymış bunlar.

yok anam nerde çulsuz var bana denk geldı,yıne de sesımı çıkarmadım bıde onlar mutlu olmadı:)
zaten ısteyeceksın,harcatacaksın,o paraların hatrına kıymetli olursun...

yüzsüzler.....

ya kız arkadaşına 3 bin tl harçlık vereni gördüm üstelik kız istedi parayı ya çok da değer veriyordu çocuk. walla aynen bana da kalktı böyle bir cimri çıktı karşıma bana harçlık ver desem ne derdi acep. bi kere iş konusunda konuşuyoduk şakayla karışık sana 70 tl burs vereyim dedi. hadi şaka yaparken bari biraz yüksek fiyat söyle ya şakalaşıyoruz diye takmamıştım cimri olarak nitelendirmemiştim.

Bu konuda orta yol bulamazsınız.. Çevresi de kendisi gibi... Ama bir de şöyle düşünse biz senin çevren değiliz..Burada Türkiye'nin her yerinden farklı çevrelerden kadınlar konuşuyor!!

Amannn kendi çevresinde mutluluklar....

neticede çalışmadığını biliyormuş..
aa bendede yok deseydin..bakalım napıcaktı beyefendi..

evet,aklın yolu bir dir çünkü:)

ya kendini o kadar farklı tanıttı ki şaşırdım. bir yemeğe 300 tl ödediğini , yurt dışına tatile gittiğini felan söylüyordu. demekki savunma mekanizmasıymış bunlar.

işte 300 lira da bişey değil yine de cimriymiş biz burada ne konular gördük adam yediği bir tabak makarnaya bir kadeh şaraba 8 bin lira ödemişti söyle ona

Tatlım bunlar böyle zengin oluyorlar zaten hep kendini över faturalı hattı vardır senin kontürlüden araman için arar kısaca konuşur kapatır sen ara diye. Bende yaşamıştım müdürdü kariyerliydi bana hiç denk gelmedi bonkörü bazı insanlar çekiyor demekki :) birde biz bayanlar olarak nasıl utanıyoruz mesela ben parasız bile karşı tarafa güvenip buluşamam hiç. Farklı bir erkek arkadaşım şehir dışında yaşıyordu istanbula geldi buluştuk görüştük artık hatırlamıyorum yediğimizi içtiğimizi feribot iskelesine bindircek beni sürekli param yok diyor bende çıkardım 20 tl verdim 7-8 yıl önce ve İstanbula iş için geldi dedim ailen nasıl böyle gönderirki içimden neyse kalbim temiz ya cebinden 20-40 mı ne para düştü ama ben dalmışım farkında değilim aa bak benim param var dedi ne diyceni şaşırdı süzme sonra ben hiç ağzımı açmadım paramıda istemedim ama gözümde ve sonrada gönlümde bitti.

Son düzenleme:

bence bu adam kafasında kuruyor gibi. çünkü bu görgüsüzlüğü normal gören bir erkek olamaz. bir de ağlıyorum demiş, cidden bir anormallik var adamda. bence bir daha görüşme konuşma bile, normal değil adam, ütopyada yaşıyor.

5 liralık çay parasında bile hesap mevzusu çıkaran erkeği de soruglamak lazım biraz. Tamam kadınların bu hesap konusunda her daim erkekleri sömürmesini de hoş bulmuyorum hele iki taraf da öğrenci filan iken ama 5 liralık da çay parası bir şey değil be yolda düşürsem üzülmem yani bir erkek nasıl kendi gururuna haysiyetine sığrıdıp bir de bunun pazarlığını yapıyor anlamıyorum açıkçası hem de daha ilişkinin başlarındayken . İnsan olan karşı tarafta uyandırdığı izlenimi de düşünür biraz noldu şimdi senin kafanda bir süsü soru işaretleri oluştu hoş mu oldu 5 lira için değer mi?

Son düzenleme:
nasıl bişey bu anlayamadım ya.insan kendisnden uzaklştrmak için yapar herhlde böyle bişeyi.5tl ya misafirmş öyle mi bide savunmaya bak ya..allah uzak tutsun böyle tipleri yanımzdan ya.bırak parası cebınde kalsn madem calşmayan üstelk sevgili olma sıfatını yakıştracagı insana böyle saçma bişeklde hesap ödetiyo görüşmeyin tekrar.

herkese sordum böyle böyle cvplar aldım da de için sogusn

ben herzaman erkegin ödemesi tarafındanım bana böyle bişe yapılmasını istemem banada son derece kaba geldi genede sen bılırsın

bence de yapman gereken tek şey yol vermek. bırak ya daha 5 liranın hesabını yapıyorsa ilerde neler yapmaz. böyle birşeyi de ilk defa duydum vallahi. şoklardayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…