yorum sizde...

bide bunlarda kendilerine erkek derler iştee ...
sen çalışan biri olsan arada seninde ödemen lazım tabi ama çalışmıyorsun nerden para bulucaksın ödüyeceksin ...
insanın bunu anlaması lazım ..madem işine gelmiyor adamın görüşmesin senle .. 5 liralık birşeyin lafını yapıyor ...
bazı erkekler hesabı ödeyince yolunduklarını düşünüyorlar ..ne komik ... erkek ödeyecek tabi bu bir görgü kuralıdır .... çalışmıyorsa anlarım öğrencidir anlarım ama çalışan biri sonuçta bence yol ver gitsin evlensende bu sefer çalışmıyorsun der kafana kakar ..o adamla olmaz yani ..
bu arada birinle çıkmıştım bi keresinde ..çocukla yemek yedik ödedi falan .bilerek çok iyi bir yere götürmedim kendisini ....neyse sonra bir yere kahve içmeye gittik ben ödeyim dedim hani dersin ya böyle neyse bıraktı bana daha ilk buluşmamız yani ...
bu kadar olmamalı .hayat müşterek anlıyorum hayat zor geçim zor ama karşımdaki öyle asgari ücret alan biri olsa anlarım ama öyle bir durumda yoktu .ayrıca canım kahve içmeyede başka zaman gideriz diyebilirdi .ben paraya takıntılı biri asla değilim hatta çok paralı erkekten korkarım ama bir erkek de erkekliğini belli edicek ..daha ilk buluşmada ikinci buluşmada hesabı kıza bırakmak hoş değil ....

Son düzenleme:
konuşmuyorum zaten uğraşmıcam adam kendini haklı görüyor. bide bana sen evlenemezsin bu kafa ile diyor kapıyı koyarmış beni evleneceim kişi. o benim için bulunmaz bir nimetmiş fakat 5 tl yüzünden kaybediyormuşum.

kendisi parayla kafayı bozmuş bir de sana laf ediyor gayet görgüsüz bir laf etmiş kabul etmiyorsa etmesin, gelmiş 34 yaşına kendi kafasında birisini bulabilirse bulsun da evlensin o zaman.

Son düzenleme:

senin gibi birinle evleniceğime evde kalırım daha iyi derdim ben olsam ...

toplum içinde de böyle yapıyormu acaba çok merak ediyorum. hiç mi görü nezaket dersi almadı bu adam ya birde bir sürü kız arkadaşının olduğunu söylüyor. kendi kafasında demek ki hepsi.

tşk ederim söyledim walla hemen tutamam ben içimde. kabalığını anlasın istedim ama ben sorunlu çıktım onun gözünde.
Valla ben olsam söyleyemezdim büyük bir hayal kırıklığiyla :d
ne komik ya..! Şimdiki erkekler cok rahat, centilmenlikmiş fallan sökmüyor utanmazlari

Halt etmiş o! Öyle birşey yok bi taraflarından uydurmuş işte. 5 TL yahu lafı bile edilmez.

Yolun basindayken hadi yallah de.
Yav insaf arkadas. Daha hala da ben hakliyim sor herkese diyormus olacak sey degil.

Oyy ne insanlar var şu dunya da :)
Ukala, pinti ve görgüsüz..
Hemen kaçın..

Daha 2.görüşmede paranın lafını yapan insanla yola cıkılmaz..
Biz arkadaş ortamımızda bile bunun lafını yapmayız , cahil adam görüştüğü kızla bunun tartışmasını surduruyor ..

Hiç uğraşmayın anlatmak için anlamaz , cunku cahil..
İstediği kadar mektep görmüş olsun merkep yine merkeptir :)

sal ipini gitsin... daha yeni tanışmalarda söylecek sözmü bu o hep geliyor demiştin onun için hep sen mi ödeyecekmişsin ne saçma alttrafı vereceği 3 kuruş para zamanı gelince ilişki ilerledikçe zaten paran olduğunda sen dersin bunu ben ödim diye ama sana yapılan hareket çok terbiyesizce bide kendisi bulunmaz hint kumaşımıymış onuda merak ettim

ağlıyomuymuş,koca adam,hanı sana az önce bu kafayla evlenemezsın çok şey kaçırdın dıyen şahsiyet mi????
salllaaaaaaaaaaa,ajitasyon yapmasın boşuna,yolunacak kaz bulur yakında merak etmesın..

ağlıyomuymuş,koca adam,hanı sana az önce bu kafayla evlenemezsın çok şey kaçırdın dıyen şahsiyet mi????
salllaaaaaaaaaaa,ajitasyon yapmasın boşuna,yolunacak kaz bulur yakında merak etmesın..

walla öyle demiş ağlıyorum demiş. çok saçma bir mesele yüzünden ne hallere getirdin ilişkimizi demiş.

Kaç yaşında bu adam ya?

Hadi ikiniz de ögrenci olsanız neyse.
Adam çalışıyor, senin çalışmadıgını biliyor,
madem öyle ne seni bir yere davet etsin ne de çay parasını ödesin.

Cimrinin alası :)

Uzak dur , bir daha görüşme...

Oldu canım külahıma anlatsın :)

Asıl kendisi evlenirse karısı ona maaş kartını falan vermez :)
Kendisini Amerika'da yaşıyor sandı heralde :)

yaşı 34 canım daha beter yani görmüş geçirmiş olması lazımken bu görmemiş henüz.

ağlıyormuş şu an ,hiç haketmemiş bunları, kötü niyeti yokmuş iyi niyetle söylemiş bu kadar büyütmenin anlamı yokmuş.

ağlıyormuymuş ay pardonda çok güldüm .kocaman adam oturmuş ağlıyor böyle bir konu için ...
görgü olur insanda azcık hiç kıza hadi sen öde denir mi ya ... ağlasın salla ...aklını başına devşirsin ...

toplum içinde de böyle yapıyormu acaba çok merak ediyorum. hiç mi görü nezaket dersi almadı bu adam ya birde bir sürü kız arkadaşının olduğunu söylüyor. kendi kafasında demek ki hepsi.

evet dediğin gibi uyduruyor da olabilir çünkü kim olsa onun bu tuhaf davranışlarına tepki verirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…