konuşmuyorum zaten uğraşmıcam adam kendini haklı görüyor. bide bana sen evlenemezsin bu kafa ile diyor kapıyı koyarmış beni evleneceim kişi. o benim için bulunmaz bir nimetmiş fakat 5 tl yüzünden kaybediyormuşum.
konuşmuyorum zaten uğraşmıcam adam kendini haklı görüyor. bide bana sen evlenemezsin bu kafa ile diyor kapıyı koyarmış beni evleneceim kişi. o benim için bulunmaz bir nimetmiş fakat 5 tl yüzünden kaybediyormuşum.
Valla ben olsam söyleyemezdim büyük bir hayal kırıklığiyla :dtşk ederim söyledim walla hemen tutamam ben içimde. kabalığını anlasın istedim ama ben sorunlu çıktım onun gözünde.
senin gibi birinle evleniceğime evde kalırım daha iyi derdim ben olsam ...
ağlıyomuymuş,koca adam,hanı sana az önce bu kafayla evlenemezsın çok şey kaçırdın dıyen şahsiyet mi????
salllaaaaaaaaaaa,ajitasyon yapmasın boşuna,yolunacak kaz bulur yakında merak etmesın..
biri ile tanıştım daha çok yeni. düşünün ki ben istanbulda yaşıyorum oda tekirdağda. ve her hafta istanbula iş güç dolayısıyla gelen biri. ben onun yanına gitmiyorum işi oldukça istanbula geliyor o esnada da görüşmüş oluyoruz. bir kafede çay içiyoruz. henüz uzun zaman geçiremedik. ikinci buluşmamız yine istanbulda yine bir kafeye gittik çay içtik biraz oturduk hadi kalkalım dedi tam kalkıyorduk hesabı sen mi ödeyeceksin dedi. ben bu sözü çok kabaca buldum. kendisine söyledim önemli olan çay parası değil netice de 5 tl bişey fakat kalkıpta böyle bir şey söylemen bana son derece kaba geldi dedim. oda diyorki ben istanbulda misafirim dolayısıyla ev sahibi olan misafirini ağırlar yani hesabı sen ödemelisin o yüzden öyle söyledim dedi. şunu da belirtmek istiyorum çalışmıyorum işsizim kendisi ise çok iyi bir işte çalışıyor maddi durumu da çok çok iyi. o kendini çok haklı görüyor ben saçmalıyormuşum istersen herkese sor herkes beni haklı görecektir dedi bende size soruyorum onu da haklı görebilirsiniz beni de hepsine eyvallah. herkese soracağım peki dedim o yüzden soruyorum. şimdi bunları bana yorumlar mısınız????? söylediği sözde hiç bir kabalık yokmuş sizcede yok mu???
Kaç yaşında bu adam ya?
Hadi ikiniz de ögrenci olsanız neyse.
Adam çalışıyor, senin çalışmadıgını biliyor,
madem öyle ne seni bir yere davet etsin ne de çay parasını ödesin.
Cimrinin alası :)
Uzak dur , bir daha görüşme...
ağlıyormuş şu an ,hiç haketmemiş bunları, kötü niyeti yokmuş iyi niyetle söylemiş bu kadar büyütmenin anlamı yokmuş.
toplum içinde de böyle yapıyormu acaba çok merak ediyorum. hiç mi görü nezaket dersi almadı bu adam ya birde bir sürü kız arkadaşının olduğunu söylüyor. kendi kafasında demek ki hepsi.
yaşı 34 canım daha beter yani görmüş geçirmiş olması lazımken bu görmemiş henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?