yorum sizde...

ya işte onuda özellikle yazdım kendisini misafir olarak görüyor ama zaten benden çok istanbulda bulunuyor istanbulla bağlantılı işi dolayısıyla sürekli istanbulda ama yağız yiğit misafirmiş görende hakkariden geldi zanneder.

Gerçekten sana ağlıyorum diyecek kadar şaşırmış olamaz ya
Acaba gerçekten ilişkinize mi ağlıyor bir önceki ödediği hesaba mı
Eğer öyleyse 10 tl de ben katayım, 15 vereyim ağlama de

Evet kabalık etmiş canım. Hissettiklerinde ve düşündüklerinde haklısın. 5 tl ya insan lafını yapmaya utanır. Belli ki pinti bir adam bunun başka açıklaması yok. Hayır benim anlamadığım daha ne kadarlık bir ilişkiniz varda sana evleneceğin adam kapının önüne koyar seni diyebiliyor. Pardonda sen kimsin derler adama. Kendinize neden bunu söyletiyorsunuz. Hadi oğlum yürü yoluna bırak o zaman geldiğinde bunu kocam düşünsün dersin olur biter. Muhattap bile olma böyle biriyle.

bı kızı yanına takıp dolaştırmayı,kendınce hava atmayı bılıyosan cebınde paran olacak kardeşim yok oyle çakallık
yoksa otur evınde
ha olmaz anlarım helali hoş olsun,ıkı çay bır sımıtle karın da doyururum ama altında araban,iyi bır işin ve gelirin yerındeyse bu tamı tamına İlker Ayrık ında dediği gıbı kunduzluk olur ki,en azından ceyren senın oyununa gelmez,bilesin....

ya yok bana hesap ödeten adamın arabasıda vardı hatta kendisi doktordu yani ... şaka gibi ...

sinirliyim çunku başıma geldi
misal radyoda çalışırken tanıştığım bı ozel guvenlık görüşmek istedi benle,tamam dedim,Fatihten Maltepeye gelecek efendım geldi neymiş cüzdanını evde unutmuş bak sen,daha ilk gun,trene bedava bınmış,sinemada da tanıdık vardır beleş ızledık seansı,sonra ırtıbatı kestım,yaw ınsan cuzdansız,parasız dışarı çıkar mı??

bı erkek arkadaşımda işçi fabrıkada,İzmıtten İstanbula gelıyo arada,mumkun olduğunca acıkmadım ,susamadım dıyorum kı masraf yapmasın,denemek ıçın bırgun bugunun parasıyla 10tl versene ihtiyacım var dedım de vermedı kı,ona o kadar para koymazdı

mıllet sevgilisine neler neler yapıyo ya,telefonuna kontorune varana kadar alıyo en basıtınden,biz içeceğimiz bır çayın bıle hesabını yapacaksak yandık valla....

erkek arkadaşlarına olayı anlatmış. arkadaşları beni çok ayıplamışlar o kızla biz olsak bi daha asla konuşmayız demişler. misafirmiş sonuçta bir çaydan bişey olmazmış. arkadaşlarıda kendi gibi erkekler böyle düşünüyormuş sizlerde eşlerine erkek arkadşlarına sorun cidden kimi haklı görcekler.

ilk sefer yaptıysa normal .çünkü bi 5 tl den sebep o öderken yok ben ödiyeyim diyceksin diye düşünmüştür. 5 tl den dolayı bu hale düşmemek içinde yapmış olabilir.sonuçta çok düşük bir para kötü niyetli olmayabilir. ama başka şeyde yada yemekde böyle derse yol ver hemen

ya yok bana hesap ödeten adamın arabasıda vardı hatta kendisi doktordu yani ... şaka gibi ...

bunlar bence salaklar feridacım valla,para yedirmiş gıbı hıssedıyolar bıze ama yerı gelınce de aşkım canım,öpeyım seveyım..
cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar ama dilerım oylelerının karşısına tam yıyıcı kadınlar çıkar da anlarla kım cin miş...

ay yok bunlar yiyici kadınlarla yapamaz ... bunlar kendilerine göre bulur var yani çok çünkü ....
parası olamsa anlıcam da neyse birşey demiyorum .....

gereksız yere uzatıyosun bence.. arkadasları da kendısı gıbıyımıs görgüsüz cımrıler cevap verme canım sende bırak gıtsın kendı gıbı bırını bulsun

radyo kısmını özellıkle belırttım çunku benı çok paralı sandı herhalde,aklınca hem benı söğüşleyecektı hem de efendım şu radyocu benım kız arkadaşım dıyecektı kendınce......ahmak

Son düzenleme:
buda öyle ya şirkette müdür koskoca şirkette.

ağlaması bitmiş mi bu arada...
kızım insan böyle zengin oluyor iştee ... 5kuruşun bile hesabını yapıcaksın ..
ben kazandığımı yediğim için demek ki zengin olamadım ....

Son düzenleme:

Iğrenç... Tiksindim resmen, bu nasıl bir yüzsüzlük. Işte böyle cebinde kuruş olmayan cibiliyetsizler utanmadan görüşmeye yeltenirler bir de. Asla görüşme yaptığı muhabbete bak, gitsin dilencilik yapsın it.

Bende aynısını yaşamıştım ama ben ağzımı açıp bişey diyemem senmi ödeyceksin deyince ödeyim dedim ve param yoktu ve benim akşam saati evden aniden çıkarmıştı 2. buluşmamdı neyseki bankamatik kartımda hesabı ödeyecek kadar para vardı ve şifresini yazarak sümenin içine koydum bu tamamen cimriliğiyle alakalı bişey ondan sonrada zaten hesabı hep bana ödetmeye kalktı halbuki beni tavlamak için neler yapıp direk evlenmek istiyorum diyerek birbirimizi tanıyalım diyen bir insandı sonuç birkaç görüşme sonrası tabiki bitti

ay yok bunlar yiyici kadınlarla yapamaz ... bunlar kendilerine göre bulur var yani çok çünkü ....
parası olamsa anlıcam da neyse birşey demiyorum .....

işte yapamazlar da Allah çıkarır karşılarına dilerim,ders olur onlara:)

hem çok parası olsun bıze ne,kımse onlara bana ev al araba al,alışveriş yap benım için falan demıyo ki
içeceğin çay kahve,yıyeceğin,tavuk şiş,döner,lahmacun yada 15 tl lik fast food menüsü
20 harcasın 30 harcasın,canlarından can gıdıyo nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…