- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Kaç yaşında bu adam ya?
Hadi ikiniz de ögrenci olsanız neyse.
Adam çalışıyor, senin çalışmadıgını biliyor,
madem öyle ne seni bir yere davet etsin ne de çay parasını ödesin.
Cimrinin alası :)
Uzak dur , bir daha görüşme...
Oldu canım külahıma anlatsın :)
Asıl kendisi evlenirse karısı ona maaş kartını falan vermez :)
Kendisini Amerika'da yaşıyor sandı heralde :)
ya para meselesi bir tarafada bu adamla evlenecek kadına yazık ya kalkar düşüncesizce konuşur bu adam. patavatsız patavatsız konuşur. gerçi eminim kendine göre birini bulur bu adam.
evet iki taraf da öğrenci olsa ya da çalışmıyor olsa herkesin kendi hesabını ödemesi normal olur. ama bu durumda, gerçekten tuhaf bir de üslup da kötü yani.
ağlıyormuş şu an ,hiç haketmemiş bunları, kötü niyeti yokmuş iyi niyetle söylemiş bu kadar büyütmenin anlamı yokmuş.
ağlıyormuş şu an ,hiç haketmemiş bunları, kötü niyeti yokmuş iyi niyetle söylemiş bu kadar büyütmenin anlamı yokmuş.
konuşmuyorum zaten uğraşmıcam adam kendini haklı görüyor. bide bana sen evlenemezsin bu kafa ile diyor kapıyı koyarmış beni evleneceim kişi. o benim için bulunmaz bir nimetmiş fakat 5 tl yüzünden kaybediyormuşum.
amann salla ..o tip kadınlarda var ama adamın eline parasını sayan ... ben çok gördüm yani .. hem çalışıp hemde kocasından harçlık alan yinede yaranamayan ...
bulur yakında .. sonuçta biz türk kadınları için koca olsunda çamurdan olsun mantığı var ...
ya işte masadan tam kalkıyorduk ben ayaktaydım montumu giyecektim o oturuyordu hesabı senmi ödeyeceksin dedi şaşkın bir ifade ile yüzüne baktım sonra nakit paran varmı dedi sonrası malum işte çok kabasın dedim.
Şimdiye kadar ödediği hesapların boşa gittiğine ağlıyordur o.
tabi ya ben hiç tekirdağa gitmem ki hep o gelcek ee misafir olcak her zaman ve hesabı ben ödeyeceğim hep onun mantığı ile. benim iş bulmam lazım o zaman hatta çay kredisi alayım ben en iyisi.
e yuh yani bu kadar da olmaz ki ne zannediyor kendini bu
konuşmuyorum zaten uğraşmıcam adam kendini haklı görüyor. bide bana sen evlenemezsin bu kafa ile diyor kapıyı koyarmış beni evleneceim kişi. o benim için bulunmaz bir nimetmiş fakat 5 tl yüzünden kaybediyormuşum.
Tabi bu da diğer bir üste çıkma taktiği.. Seni kötüleyerek,suçlayarak kendini üste çıkartmaya çalışıyor.. oof! Nafile çabalar.. 34 yaşında ama çocuk işte...
Adam hala 5lira-10lirasındabir davranış insan olana çok şey anlatır,tavır,mantık,hayata bakış,kültür,seviye,görgü......
Notunu verdik
kocasının bekarken bekar evine aldığı eşyaların parasını ödeyen bayan arkadaşları bende gördüm maalesef. maaş kartını eşine verenlerde hiç az değil. erkekler bu kadar fedakarlığı hak etmez hiç bir zaman.
ya ne zaneettiğini söylesem oda ayrı bir alemde işte elini sallasa ellisiymiş.
bence '' tamam 50 lira daha vereyim yeter ki sus '' diye mesaj atsınkaç tane çay içerse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?