yorum sizde...

evet iki taraf da öğrenci olsa ya da çalışmıyor olsa herkesin kendi hesabını ödemesi normal olur. ama bu durumda, gerçekten tuhaf bir de üslup da kötü yani.

Oldu canım külahıma anlatsın :)

Asıl kendisi evlenirse karısı ona maaş kartını falan vermez :)
Kendisini Amerika'da yaşıyor sandı heralde :)

ya para meselesi bir tarafada bu adamla evlenecek kadına yazık ya kalkar düşüncesizce konuşur bu adam. patavatsız patavatsız konuşur. gerçi eminim kendine göre birini bulur bu adam.

ya para meselesi bir tarafada bu adamla evlenecek kadına yazık ya kalkar düşüncesizce konuşur bu adam. patavatsız patavatsız konuşur. gerçi eminim kendine göre birini bulur bu adam.

amann salla ..o tip kadınlarda var ama adamın eline parasını sayan ... ben çok gördüm yani .. hem çalışıp hemde kocasından harçlık alan yinede yaranamayan ...
bulur yakında .. sonuçta biz türk kadınları için koca olsunda çamurdan olsun mantığı var ...

evet iki taraf da öğrenci olsa ya da çalışmıyor olsa herkesin kendi hesabını ödemesi normal olur. ama bu durumda, gerçekten tuhaf bir de üslup da kötü yani.

ya işte masadan tam kalkıyorduk ben ayaktaydım montumu giyecektim o oturuyordu hesabı senmi ödeyeceksin dedi şaşkın bir ifade ile yüzüne baktım sonra nakit paran varmı dedi sonrası malum işte çok kabasın dedim.

ağlıyormuş şu an ,hiç haketmemiş bunları, kötü niyeti yokmuş iyi niyetle söylemiş bu kadar büyütmenin anlamı yokmuş.

Şimdiye kadar ödediği hesapların boşa gittiğine ağlıyordur o.

e yuh yani bu kadar da olmaz ki ne zannediyor kendini bu

kocasının bekarken bekar evine aldığı eşyaların parasını ödeyen bayan arkadaşları bende gördüm maalesef. maaş kartını eşine verenlerde hiç az değil. erkekler bu kadar fedakarlığı hak etmez hiç bir zaman.

olur cebine harçlık da koyayım mı erim yiğidim falan demeni bekledi sanırım

Çok kabaca bir davranış. Misafir bile olsa o senin erkek arkadaşın ve sen işsizsen sana 5 kuruş ödettirmemesi lazım. Hadi çalışıyo olsan kendi gönlünden geçer, sen misafirsin ben ısmarlıyım desen tamam ama kalkıp bunu onun sana söylemesi çok kabaca. Daha yeni bir ilişkiymiş uzak dur bence. Biraz düşüncesiz biri gibi geldi bana...

tabi ya ben hiç tekirdağa gitmem ki hep o gelcek ee misafir olcak her zaman ve hesabı ben ödeyeceğim hep onun mantığı ile. benim iş bulmam lazım o zaman hatta çay kredisi alayım ben en iyisi.

2 kere daha görüşseniz yol parasını da senin vermeni isteyecekti

Tabi bu da diğer bir üste çıkma taktiği.. Seni kötüleyerek,suçlayarak kendini üste çıkartmaya çalışıyor.. oof! Nafile çabalar.. 34 yaşında ama çocuk işte...

Adam hala 5lira-10lirasında bir davranış insan olana çok şey anlatır,tavır,mantık,hayata bakış,kültür,seviye,görgü......
Notunu verdik

bence '' tamam 50 lira daha vereyim yeter ki sus '' diye mesaj atsın kaç tane çay içerse artık

bende çok gördüm ... hayat müşterek tuturmuşlar ..iyi tamam anladık hayat müşterek .. benim için müşterek değil valla ... uymuyorsa kendi bilir ...
kadınlar da biraz uyanık olsun ... ama dediğim mantıkta bizim kadınlarımız aman kocasız kalmayayım aman evde kaldı demesinler diye olmayacak insanlara padişah muamelesi yaparlar .. amannn bize nee ....

hayır adam zaten bikere bizim kız için gelmiyor ki buraya zaten geliyor,hem bi ilişki lafı ediyorsa neyin misafirliği,o misafirlik misal 3 sene çıktılar bitmez ki,komik yani:)

elini sallasın mümkünse,ben o ele bakmıyorum de,bi arkadaşında dediği gibi,koca olsun da benım paramı yesin diyen kadın çok,bulur onlardan bitane..

ben de böyle üçün beşin hesabını yapsaydım evim de olurdu,arabam da,birikimim de,offff ulen offfffff:)

bence '' tamam 50 lira daha vereyim yeter ki sus '' diye mesaj atsın kaç tane çay içerse artık

öyle demedim ama gel bir gün sana çay ısmarlıyım patlayana kadar iç dedim. hatta bir çay ocağını Kapatıyım senin için, çay ocağı köpeğin olsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…