Yorum sizin

Para birikimi onda neden kalıyor yahu? Banka mı o kadın?
Bu kadar sacma bir sey gormedim.
Bosanma sebebi, net.

Valla ben olsam delirirdim. Parayı hesaba yatırmayarak sizden de para kaçırmış oluyor hukuken. Şu olayların hepsini belgelemeye çalışın. Gençsiniz yeni hayat kurarsınız kendinize. İnsan bunun huzursuzluğu ile yaşar mı ya?

Ruh sağlığı bozuk uzmanı
Eşinizin de ondan kalır yanı yok hatta ona bu fırsatı veren eşiniz en büyük suçlu üzgünüm ama. Çok üzücü bir durum ve katlanıcak bir şey cidden değil. Burda insanlar evine karışan kv ye, anneye vs katlanamazken, böyle dış kapının mandalı bile olamayacak bir insan sizin hayatınızı yönetiyor

Her gün bu foruma bir daha girmicem diyorum her girdiğimde de yeni bir cins insan türü ile tanışıyorum.
Dünya d
Eşimin zaten bütün suç o izin vermese kadın hayatıma müdahale edemez ki

Elinizde delil olsun ayrılacaksanız. Mesaj olarak yazın bütün bunları o da bunu kabul edecek şekilde cevap vermiş olsun. Hiç değilse tazminat vs alırken sıkıntı yaşamayın

Eşinizin bir anneye mi ihtiyacı var bu ne laçkalık.. Kendi birikimini kendi veya eşine bırakmayacak kadar mı çocuk? Burnuma çok pis kokular geldi.. Hele eşimle olanı aile bağı bile olmayan yabancı bir kadına anlatacak

Bir ara çok kavga ettik bıraktı şimdiler de tekrar devm dedi bende sınırımı çiziyorum
Nasıl sınır çiziyorsunuz? Delilleri topluyormuşsunuz sanırım, aynen devam edin. Sonra da basın tekmeyi. İnsan eşiyle hayatı paylaşır, elalemin kadınıyla paylaşıyorsa, sizinle evli olmasının amacı ne? Sadece aynı evi ve yatağı paylaşmak değildir ki evlilik. Terbiyesiz herif.

Valla yalan yok içimdeki ses o kadınla kocanın bi ilişkisi vae parayı o yüzden başkasına veriyor diyor.ben kocama para emanet etmem başkası ne alaka...

Konu sahibi hiç kadınla olan mesajlaşmalarına bakıyor musunuz? Telefon dökümüne veya?

Kadınla telefonla neden konuşsun ki zaten dip dibe çalışıyorlar haftanın 6 günü
Acaba evde bu konuyla alakalı kavga ettiğinizi eşiniz anında haber veriyor mu onu merak ettim. Hiç bakmasıysanız bir bakın bence.
Sizin boşanabileceğinizin farkında değil mi? Hiç mi çekidüzen vermedi kendisine?

Bir gün habersiz iş yerine git haline tavrına bak bir bakalim kadinin.

Madem paranizi hanenizi yonetiyor bizzat sen de gorus.

Eşine de usulca e ben de görüşeyim bu kıymetli ablamızla de.

Önce olay eşinin anlattığı gibi mi görelim.

Öncelikle haklısınız o tamam da

Siz parayı o kadına verdiğini nereden öğrendiniz ?

Gerçekten o kadına mı veriyor acaba yoksa siz para hesabı sorduğunuzda size söyleyemediği bir borç , kumar vs bir şey var da para arkadaşta duruyor , biriksin diyor

Ya da kadına acaba borç mu verdi de size söyleyemiyor

Hepsi başlı başına saçma ama neden her şeyi size anlatıyor bir de kadınla arasında bir şey olsa sürekli konuştuğunu , parasını verdiğini filan anlatacak kadar aptal olduğunu sanmıyorum.

Bence eşinizin kadınla arasında bir şey yoktur ama bence başka mevzular çıkabilir bu işin altından.

Bankaya yatirmama sebebi neymiş ?

Her şeyini neden anlatıyormuş, cevabı ne oluyor ?

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz bundan sonra, önemli olan bu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…