Yorum sizin

Kadını görmüşlüğüm vR kafadan bozuğun teki kadın

hiç normal bir durum değil
gidip kadınla mı konuşsanız acaba

Yuh yani - bir de normal mı diye soruyor musunuz? Kesinlikle anormal bir durum! Son zamanlarda çok okur oldum eşlerin iş yerindeki 'abla' 'arkadaş' 'dost' konuları... Olacak iş değil.
Eşinize bir ültimatom koyun ve iş yerinden ayrılmasını rica edin. Böyle bir şey kabul edilemez kesinlikle!!!!

iş yerinden ayrılmasını çok rica ettim ama kendim duydum

iş yerinden ayrılmasını çok rica ettim ama kendim duydum
Sizi üzmek istemem ama eşiniz ile bu kadının arasında bir şeyin olmamasının ihtimali yok!! Böyle bir şeyi kabullenmek de imkansız gibi - eğer işi bırakmıyorsa ozaman boşanın. Bu nedir yahu???? O zaman siz de elin adamı ile herşeyinizi paylaşın, para konularını konuşun - eşiniz de bunu hoşgörsün bakalım.

Kocan kadına para yediriyor olmasın,birikim ayağına.

3 Gun sonra abla tokatlarsa anlar:)
Böylesini de ilk defa duyuyorm.
Eve sokmam herhalde adamı,git ablada kal diye.
Bu neymiş artkk

Eşim para biriksin diyerekten kadına bırakıyor bende bana getir diyorum sende kalırsa harcarız diyor
O zaman ben aradan çekileyim, beraber harcayın deyin.bu ne ya! Sizin birikiminiz neden bir baskasinda duruyor. O kadının harcamadığını ne biliyorsunuz? Esinizin size ve kendine güveni yok ama elaleme var öyle mi? Pes doğrusu!

Çok şaşkınım hiç akrabalık bağı bile yokmuş kaldı ki bi bağ bile olsa ne alaka kimi ilgilendirir evin içi. Ablacım inşallah kötü şeyler çıkmaz cidden canı gönülden diledim bunu..

Aklim sizde kaldi. Sen bu ablayla bir konuş da önce doğrulama yap. Ablayı paravan olarak kullanmasın senin bey.

Ailen destekmi sana annen baban?
Zira sonun boşanma
Aralarında ilişki olmasa 2 side bu şekilde davranamaz seni uyutmaya calısıyolar abla ayagına

Kadının kuması mısınız ya da kadın Sultan Gelin olabilir mi

Acık net ilişkileri var
Heralde anlamıssındır sende
Ikısıde yok aramızda bisey desede inanıyonmu cidden pes

Sizce normal mi eşinizin evinin birikimini başka bir kadında biriktirmesi. Hadi kadın anormal bence kocanız daha anormal. Bu çok ciddi bir ayrılık sebebi .kadının kocasına söyleyin sizi tutan ne .ne kadar saçma şeyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…