Kadını görmüşlüğüm vR kafadan bozuğun teki kadınBir gün habersiz iş yerine git haline tavrına bak bir bakalim kadinin.
Madem paranizi hanenizi yonetiyor bizzat sen de gorus.
Eşine de usulca e ben de görüşeyim bu kıymetli ablamızla de.
Önce olay eşinin anlattığı gibi mi görelim.
iş yerinden ayrılmasını çok rica ettim ama kendim duydumYuh yani - bir de normal mı diye soruyor musunuz? Kesinlikle anormal bir durum! Son zamanlarda çok okur oldum eşlerin iş yerindeki 'abla' 'arkadaş' 'dost' konuları... Olacak iş değil.
Eşinize bir ültimatom koyun ve iş yerinden ayrılmasını rica edin. Böyle bir şey kabul edilemez kesinlikle!!!!
Sizi üzmek istemem ama eşiniz ile bu kadının arasında bir şeyin olmamasının ihtimali yok!! Böyle bir şeyi kabullenmek de imkansız gibi - eğer işi bırakmıyorsa ozaman boşanın. Bu nedir yahu???? O zaman siz de elin adamı ile herşeyinizi paylaşın, para konularını konuşun - eşiniz de bunu hoşgörsün bakalım.iş yerinden ayrılmasını çok rica ettim ama kendim duydum
O zaman ben aradan çekileyim, beraber harcayın deyin.bu ne ya! Sizin birikiminiz neden bir baskasinda duruyor. O kadının harcamadığını ne biliyorsunuz? Esinizin size ve kendine güveni yok ama elaleme var öyle mi? Pes doğrusu!Eşim para biriksin diyerekten kadına bırakıyor bende bana getir diyorum sende kalırsa harcarız diyor
Kadının kuması mısınız ya da kadın Sultan Gelin olabilir miMerhabalar benim bir derdim var eşim ile.. Abartıyor muyum yorum sizlerin.. Eşim 4 yıldır bir firmada çalışıyor ve 40 yaşlarında bir kadın ile beraber kadın evli bir çocuklu eşim evimizde olan biteni anlatmakla kalmıyor akıl alıyor ve ona göre devam ediyor.. Para birikimi yapılacaksa bu kadında kalıyor herhangi kararlar bu kadının keyfine göre alınıyor yeri geliyor huzursuzluk çıkıyor sizce bu durum ne kadar normal
Sen de yap kendine bir erkek yaşam koçu o zaman.
Maddi manevi yönlendirsin seni. Eşine de söyle bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?