Yorum yapın ltfn!!!

dragonfly97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
19
0
30
Arkadaşlar birisiyle görüştüğümü anlatmıştım bi önceki konuda cumartesiden cumartesiye diye görüşüyoruz diye bu hafta onu aradım ve mesaj attım ama cevap gelmedi ne va eki öesajımıda görmemiş haftasonu dedim ki eğer aramızda bi şey yoksa varmış gibi davranma çünkü ben senden çok hoşlanıyorum..seni arıyorum açmıyosun yazıyorum görmüyosun bi insanın telefonuna bakmama gibi bi durumu olamaz sende bunu çok iyi biliyosun eğer arkadaş olarak görüyosan beni söyle bende sana arkadaşımmış gibi davranıyım.. Oda saçmalıyosun telefonuma bakamadım seni anlıyorum gerçekten özür dilerim senden hoşlanıyorum ama üzmekten çekiniyorum dedi bende bunun üzmekle bi alakası yok en başındanda beni üzebilirdin dedim oda doğru söylüyosun falan dedi alkoll almışyı bende konuyu kapatıyorum ama bu hafta böyle devam ederse ben aynı kalmam dedim sonra gayet iyiydi el ele göz göze sürekli elimi tutuyo boynumu öpüyo bi garip sizce bu olayın aslı nedir?

Arkadaşlar birisiyle görüştüğümü anlatmıştım bi önceki konuda cumartesiden cumartesiye diye görüşüyoruz diye bu hafta onu aradım ve mesaj attım ama cevap gelmedi ne va eki öesajımıda görmemiş haftasonu dedim ki eğer aramızda bi şey yoksa varmış gibi davranma çünkü ben senden çok hoşlanıyorum..seni arıyorum açmıyosun yazıyorum görmüyosun bi insanın telefonuna bakmama gibi bi durumu olamaz sende bunu çok iyi biliyosun eğer arkadaş olarak görüyosan beni söyle bende sana arkadaşımmış gibi davranıyım.. Oda saçmalıyosun telefonuma bakamadım seni anlıyorum gerçekten özür dilerim senden hoşlanıyorum ama üzmekten çekiniyorum dedi bende bunun üzmekle bi alakası yok en başındanda beni üzebilirdin dedim oda doğru söylüyosun falan dedi alkoll almışyı bende konuyu kapatıyorum ama bu hafta böyle devam ederse ben aynı kalmam dedim sonra gayet iyiydi el ele göz göze sürekli elimi tutuyo boynumu öpüyo bi garip sizce bu olayın aslı nedir?
bence çok samimi olma tekin biri değil gbi

Senden hoşlanmıyor bence. Sen ona ben hep burdayım mesajını verdiğin içinde bu kadar rahat. Biraz kendini çekersen hem üzülmemiş, hem de gerçekleri görmüş olursun

Üzmekten korkup sevgilisini arayıp sormayan biri,bunu yaparak üzmüş olmuyor mu?
sen sinirlenip tepki gösterince sevgi gösterisinde bulunan biri sence seviyor mu ?

Konu sahibi 17-18 yaşındasın sanırım o zaman durum değişir sevgilin senle aynı yaştaysa olabilir böyle seyler, o yaşlar insanın kararsız ne yaptığı belli olmadığı yaşlar,seviyor da olabilir sevmiyorda ama sen bi tık daha ilgilisin kaçıyor senden azıcık geri çekil o koşsun biraz. :KK45::KK45:

Benden cok hoslaniyomusmus.
Hmmm..
Birazda bu gulden petek aliym o zmn ne zarari olurki keyfime bakiyim ...
Snra isinamadim diyip basarim tekmeyi.

Hmm, bak boynunu opturuyor acaba ileri gitsem kacarmiki? Yok ya bence her cumartesi adim adim ilerlersek 3 4 haftya kucamda...
Demistir.

sevdiğini sanmıyorum ve sen çok zorluyorsun anladığım kadarıyla, zorla ava gidenden hayır gelmez derler,tamamını söylemedim, neyse zoraki sevgili olmaya çalışma oranı buranıda öptürme bence çünkü olay zamanla çıkara dönüşebilir, başta dürüstçe söylemiş sana, daha neyin peşindesin ki canım anlamıyorum bu kızları,birazcık iradeniz olsun azıcık gururunuz olsun

pffff sene oldu 2015 hala mı üzmekten korkuyorum klişesi sen daha ilişkiniz var mı yok mu ondan emin olun değilsin adamın boynunda ne işi var ben bunu götürürüm diyo, eğer öyle değilse ben 29 sene boşa yaşamısım

Sende cebe atmış sizde o majınızda direk çantada keklik kıvamına gelmişsiniz. Zaten hoşlanıyorsa hergün görmek sesini duymak sürprizler yapmak tavlamak ister. Merak eder, kimşe der , arar sorar. Cumartesiden cumartesiye olmaz o iş. Eğer onla olmayı çok istiyorsanız ona senden hoşlanıyorum ama bu yeterli değil mesajı verin, gerisi ona kalmış.

bu adamdan hayır gelmez. bu kadar net. kendi elinle kes bitir. seni yedekte tutuyor. canı istediğinde vakit geçiriyor. kes bitir ki zamanını boşa harcama. benzer birini ben kestim bitirdim. o gitti başkası geldi. ikinci gelen de bu tipindeydi. o da gitti. şimdi daha düzgün biri çıktı karşıma. en azından mesajıma cevap gelmeyince gerçekten görmediğine ya da mesgul olduğuna yürek rahatlığı ile emin oluyorum.

İçimden bir ses diyorki, bu adam %100 sapık. SENİ ÜZMEKTEN KORKUYORUM ve Boynundan öpmek. İlk olarak bunlarla başlarlar. İleride birlikte olduğunuz zaman sana kıyamam der ama yaparlar hahaha çok duydum. Birlikte olduk ama bana kıyamadığını söyledi gibi şeyler. Bir an önce kaç çok uzaklara hemde, bu adam seni kullanıyor. Hoşlanan adam hergün arar. Çok fazla bağlanmadan bitirmende fayda var. Eğer Vazgeçemem diyorsan da sınırlarını koy. Boynundan öptüğü zaman tepki ver. aramadığı zaman arama. Bir süre dene. Eğer senin düşüncelerine saygılı ve seninle ilgileniyorsa ozaman doğru adamdır.

Anladigim kadariyla bu iliskinin bir ismi yok sevgili degilsiniz yani digimi?
Egeer oyleyse elinizi tutma hakkini vermeyin bence.
Bide insan telefonuna bakamayabilir. Ama biz kac saat den yada gunden bahsediyoruz? Bide telefonuna bakamadim mesguldum demisya, size tam olarak acikladimi neden mesgul oldugunu ?

X