Yorumlariniz cok onemli:(

Pembelmoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
9
13
3
33
Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz

Hoş bir ifade değil bence de.

Karşımızdaki insan gerçekten pis olsa bile bu şekilde söylenmez. Ayıp yani.

Bana pis diyen adama bak hele,daha nasıl konusulacağindan haberi yok; derim ben olsam.

Fakat şaka yapamadığından emin olmanızı öneririm.

Koca kadın takılıp takilmadigini anlar bence. Rahatsız olduysan demek ki ciddi söylemiş. Yani işime karışan ve bana ne yapacağımı söyleyen insanları hiç sevmem. Sen de bunu ona şimdiden kabul ettirirsen ileride işine karışmaz.

Hoş bir ifade değil bence de.

Karşımızdaki insan gerçekten pis olsa bile bu şekilde söylenmez. Ayıp yani.

Bana pis diyen adama bak hele,daha nasıl konusulacağindan haberi yok; derim ben olsam.

Fakat şaka yapamadığından emin olmanızı öneririm.

Şaka deil biliyorum ayakkabimin uzeri toz olsa pis dedigi oldu.

Selam arkadaşlar ben nişanlıyım nisanlm gecmiste ayakkabim arabasinin kenarina deyip de toz oldugunda pis demisti uyarmistim onu tamam dedi kapandi. Aradan zaman gecti montumun kenari toz olmus farketmedim pis insan dedi bana bende niye toz olmus yerine bunu diyorsun dedim sonra bana toz olmus askim dedi cok dokundu ilerde de bana evlendigimde bir yerde bisey gorse pis pis kadin pis anne der mi sizce biraz titiz siz olsanız napardinz
Söyledikleri hiç komik değil, komik olmadığı gibi sinir bozucu. Gitsin titiz/temiz bir hanım kız bulsun kendine sizi pis buluyorsa eğer 😒

bu adamda evlenince bura niye böyle şura niye temiz değil diye bıtbıt edecek ve pis lafını tekrarlayacak gibi bir hava sezdim.

Takintili demek.Gireceksen bu işe surekli dikkat edeceksin evde de boyleyse vayy halinee elinde bez gezer durursun konusmasin diye.Bence bi dene bir seyler yap takinti mi bu adam kafayi yeme ah vah deme sonraa

Aynı huy eşimde de vardı.Ben bir yerin temizlenmesi gerektiğini biliyorsam ve zaten yapacaksam biri bana bunu söyleyince çok sinirleniyorum.Sonuç kavga 🙄 bir gün oturdum konuştum artık yapmıyor sen de güzel ve ciddi bir şekilde uyar

Eşim bana pis dese ay aç da g.tüne bak derim 😂 (benim kocam taharetleniyor o ben değilim) daha sevgiliyken böyle kırıcı şeyleri rahatça söylüyor ve lafları da sana batıyorsa otur tekrar düşün evlenince hep aynı evde olacaksınız ve evlilik ömürlük bir şeydir

Toz falan degilde bigün salaş gidin üzerinize bişey dökülsün umursamayin bakalim tepkisi ne olacak.
Pis derken tiksinerek söylüyorsa zaten yolla gitsin ama amma pasakli bugun benim sevgilim tarzindaysa sen fazla kuruntu yapmışsın diyebiliriz

Back
X