- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
ilk yil deli gibi asiklar icin bile cok zor geciyorMerhabalar..Ben 1 senelik evliyim,2 aylik bebegim var. Gorucu usulu evlendik esimle ama cok istedi o beni ben bi türlü karar vveremezke.Ama bazen sanki o cok isteyen adam gidiyor.Bu bi sene icinde bi kac defa saglam kirdi beni cok agladigimi bilirim bunlarin sadece bi tanesinde gelip özur diledi.Bana deger verdigini hissetiriyor cogu zaman.Bu aksam ona o kadar kirildim ki sizlere danismak istedim.Aksam kayinvalidem gorumcem ve kaynim caya geldiler.Tv de dizi vardi yeni baslayan rsim dizideki basrol oyuncusu icin buda bana birini hatirlatiyor dedi ve gorumceme bakti gülüstuler.Ben de ilk etapta kimi hatirlatti falan dedim guldum sonra görumcem iki kardeş arasinda kasin dedi. O kadar kirildim ki yüzum düştü esim farketti ama onlar gittikten sonra bile birsey demedi ben de demedim, biliyorum konuyu acsam üste cikacak beni kiskanclikla suclayacak.Sizce esimin aklinda baska biri mi var?Yoksa ben mi abartiyorum?yorumlarinizi bekliyorum
Evet egosu tavan bazen diyorum kendime bu kadar üstune dusme diye ama dayanamiyorum sonra.. Sabah sadece kahvalti hazir dedim gunaydinlasmadik kapidan ugurlamadim bugun icimden gelmedi hic.
Örnek vereyim size hamileyken ultrosondan ciktik bebegimizi cok guzel gorduk.doktorda bikac fiziksel ozelligini soyledi yuzuyle ilgili ben de esime sana benziyor dedim o da vallaha insaallah bana benzer dedi boyle yazinca sizecespri gibi geliyo belki ama soylerken ki tavri ses tonu bi duysaniz..mesela bigun de selfie yapiyorduk disarda ayy ben huc guzel cikmadim dedim.o da neysen oyle ciktin dedi ve bozuldugumu bile bile devam ettirdi.gereksiz bi hareket ama siz de fazla alıngansınız. beni kırdı çok ağladım dediğiniz o olaylar da bunlar gibiyse ohoooo daha çok ağlarsınız.
Örnek vereyim size hamileyken ultrosondan ciktik bebegimizi cok guzel gorduk.doktorda bikac fiziksel ozelligini soyledi yuzuyle ilgili ben de esime sana benziyor dedim o da vallaha insaallah bana benzer dedi boyle yazinca sizecespri gibi geliyo belki ama soylerken ki tavri ses tonu bi duysaniz..mesela bigun de selfie yapiyorduk disarda ayy ben huc guzel cikmadim dedim.o da neysen oyle ciktin dedi ve bozuldugumu bile bile devam ettirdi.
Merhabalar..Ben 1 senelik evliyim,2 aylik bebegim var. Gorucu usulu evlendik esimle ama cok istedi o beni ben bi türlü karar vveremezke.Ama bazen sanki o cok isteyen adam gidiyor.Bu bi sene icinde bi kac defa saglam kirdi beni cok agladigimi bilirim bunlarin sadece bi tanesinde gelip özur diledi.Bana deger verdigini hissetiriyor cogu zaman.Bu aksam ona o kadar kirildim ki sizlere danismak istedim.Aksam kayinvalidem gorumcem ve kaynim caya geldiler.Tv de dizi vardi yeni baslayan rsim dizideki basrol oyuncusu icin buda bana birini hatirlatiyor dedi ve gorumceme bakti gülüstuler.Ben de ilk etapta kimi hatirlatti falan dedim guldum sonra görumcem iki kardeş arasinda kasin dedi. O kadar kirildim ki yüzum düştü esim farketti ama onlar gittikten sonra bile birsey demedi ben de demedim, biliyorum konuyu acsam üste cikacak beni kiskanclikla suclayacak.Sizce esimin aklinda baska biri mi var?Yoksa ben mi abartiyorum?yorumlarinizi bekliyorum
Diyorum ya evlilk oncesi gorusmelerde cok farkliydi evlendigimiz ilk haftalarda da oyle..Çirkin bi kiz degilim temizligime onem veririm hicbir istegini geri cevirmem ama bu davranislari itiyor beni.esim ameliyat olmustu bikac ay once ben yanina giderken cicek aaldimMutlu olur diye ki cok sevindi ben dogum yaptim ama o bana bi dal bile getirmediadam biraz odun demek ki. bile bile evlenmediniz mi?
Merhabalar..Ben 1 senelik evliyim,2 aylik bebegim var. Gorucu usulu evlendik esimle ama cok istedi o beni ben bi türlü karar vveremezke.Ama bazen sanki o cok isteyen adam gidiyor.Bu bi sene icinde bi kac defa saglam kirdi beni cok agladigimi bilirim bunlarin sadece bi tanesinde gelip özur diledi.Bana deger verdigini hissetiriyor cogu zaman.Bu aksam ona o kadar kirildim ki sizlere danismak istedim.Aksam kayinvalidem gorumcem ve kaynim caya geldiler.Tv de dizi vardi yeni baslayan rsim dizideki basrol oyuncusu icin buda bana birini hatirlatiyor dedi ve gorumceme bakti gülüstuler.Ben de ilk etapta kimi hatirlatti falan dedim guldum sonra görumcem iki kardeş arasinda kasin dedi. O kadar kirildim ki yüzum düştü esim farketti ama onlar gittikten sonra bile birsey demedi ben de demedim, biliyorum konuyu acsam üste cikacak beni kiskanclikla suclayacak.Sizce esimin aklinda baska biri mi var?Yoksa ben mi abartiyorum?yorumlarinizi bekliyorum
Oyle bisey desem cook olay yapar.oyle bi konu gecmisti o tecrubeyi yasadik.Sizde aynı şekilde ona davranın bir de bunu deneyin tv de bir artist çıktığında 'vay be ne yakışıklı adamlar var' deyin mesela
Evli bi adamin bu dabanabirini hatirlatiyo demesi coook guven ve gurur kirici.Ben onu incitmemeye cabsliyorum o beni hunharca kiriyo simdi desem kirildigimi yine uste cikar sesiniAklında biri var yada yok bilemem ama,yaptıkları çok çirkin !
Madem aklınızda kalacak neden dillendiriyorsun ve özellikle EŞİNİZ size neden 3.sınıf muamelesi yapıyor !
Saçmalıklardan seçmeler NET !!!
Diyorum ya evlilk oncesi gorusmelerde cok farkliydi evlendigimiz ilk haftalarda da oyle..Çirkin bi kiz degilim temizligime onem veririm hicbir istegini geri cevirmem ama bu davranislari itiyor beni.esim ameliyat olmustu bikac ay once ben yanina giderken cicek aaldimMutlu olur diye ki cok sevindi ben dogum yaptim ama o bana bi dal bile getirmedi
E çıkarsa çıksın bu gerçekleri ve söylemleriNİ değiştiremezEvli bi adamin bu dabanabirini hatirlatiyo demesi coook guven ve gurur kirici.Ben onu incitmemeye cabsliyorum o beni hunharca kiriyo simdi desem kirildigimi yine uste cikar sesini
O da yaptigi seyin farkinda olmasa ya da onrmsiz saysa bana sormazmi neyin var neden oyle duruyosun neden agliyosun diye..ama sirmadi bileIki kardes arasındaki her şeyi bilemezsiniz. Bırakın iki kardeşin özel i kalsın. Aklında başka biri olsa bunu sizin yanınızda kardesine bakişarak anlatmaz ... Yok erkeklerde o cesaret .Tahminiyen o anımsattığı kisi ya sensin , ya görümcen , yada ikisinin zamanın da tanıyıp dedikodusunu yapacakları biri ... Daha 1 yillik evlisiniz flortunuz olmamış. Bunlar birbirinizi tanima aşamaniz o yüzden akışına bırak .
O da yaptigi seyin farkinda olmasa ya da onrmsiz saysa bana sormazmi neyin var neden oyle duruyosun neden agliyosun diye..ama sirmadi bile
Anlamadim ne demek istediğiniziBen odun bir kadin oldugumu kabul ederekten ben olsam aciklamazdim yani
ben olsam ben de karşımdaki sormadan açıklamazdım . Çünkü sana açıklama yaparsa kardeşini ezip geçmiş olur . kardeşi gidince de sen sormadığın için açıklamamıştırAnlamadim ne demek istediğinizi
Yoo ben sordum aninda hatta gorumceme ayri sordum abim soylesin dediben olsam ben de karşımdaki sormadan açıklamazdım . Çünkü sana açıklama yaparsa kardeşini ezip geçmiş olur . kardeşi gidince de sen sormadığın için açıklamamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?