Yorumlariniza ihtiyacim var:( lütfen bi bakin

Resmen gorgusuzluk ve dusuncesizlik.ne varmış bunda iki kardeş arasında kalacak.ya sırf seni sinir etmek için öyle dedi,ya da eşinin eski bir kız arkadaşı falan için söylemiş olabilir en fazla.su anda birşey olduğunu sanmam

Görümcene verseydin cevabı.İki kardeş arasında kalacaksa iki kardeş yalnızken konuşun de.Ya basit mrvzular bunlar.Dert edecek bir şey yok ortada.Kendince bi laf evelemiş görümcen.Aklında başka biri mi var ne demek.Sen bir tek bu olaydan yola çıkarak böyle şüpheye düştüysen,kendini ve evliliğini sorgula.

Evli bir erkegin baska bi kadin hakkinda bana birini hatirliyo lafini ciddiye almiyorsaniz bence siz kendinizi ve evliyseniz evliliginizi sorgulayin.

Evli bir erkegin baska bi kadin hakkinda bana birini hatirliyo lafini ciddiye almiyorsaniz bence siz kendinizi ve evliyseniz evliliginizi sorgulayin.
Haddini bil terbiyeni takın,benim evliliğime ahlak anlayışıma laf deme cüretini vermiyorum sana.Çok biliyorsan verseydin cevabını.Benim görümcem böyle bir şey söylese yanımda ya ciddiye almaz güler geçerim ya da haddini bil benim yanımda konuşmalarınıza dikkat edin der ağzının ortasına lafı yapıştırırım.

Ben terbiyesizlik yapmiyorum.Ahlak anlayasiniza da dedigim birsey yok.Demekki sizin esiniz oyle bi laf etse sorun etmeyeceksiniz yorumunuzda belirttiginiz gibi

Amaaann sizde! Cidden bu tarz şeylere sağlam kırılır üzülür agliyorsaniz bu hayat sizin için cekilmez olur. Görünce tam Örümceklik bir hareket yapmış sizi kıskandırip uzecegini de biliyor. Siz bu kadar kolay kırılır ağlamayın 2 aylık bebeğiniz var madem lohusa oldugunuz için biraz dikkat etmesi gerekirdi kaz kafalınin ama etmemiş gülün geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…