çocuk esirgeme kurumundan evlenseydiniz iyiydi azık sizi ailesine alan adama acıdım şimdi,gerçek yüzünüzü ya görmedi ya da sizi boşaması yakındır.ben hakaret ederekmı yazdımki siz hakaret edıyosunuz. gıdın memleketınızde oturun o zaman sahıp cıkın trakyanıza. duymaktan artık kusmak geldı abelerınıze!!!!! sızden baska sokakta gegıren varmı? valla ben gormedım. he atatürkculukte bir numaradır o ayrı. zaten bı o guzel yonu var. esıme gelınce yıllarca dısarda yasamıs ve her kulturu almıs aılesınden cook farklı zaten farklı olmasaydı tercıh etmezdım. ben hatayı aılesının ıcıne gırmemekle yaptım. tanısaydım kesın kararım farklı olurdu zaten. Konuyuda burada kapatıyorum herkese yorumlarından dolayı tesekkur ederım.
eşinizle anlaşıyorsanız sorun etmeyin derim. ben istanbulun göbeğinde, deniz manzaralı evde cehennemi yaşadım evliyken. bebeğiniz de olmuş, karışanınız edeniniz de yok. insanlar kötü. bence yalnızlığınızn tadını çıkarın.
pardon!!! ne amacım var ? yorum yazmak mecburi değilki.YA BU ÜYE FAKE yem olmayın bi amacı var ve ulaşmak üzere
ben hakaret ederekmı yazdımki siz hakaret edıyosunuz. gıdın memleketınızde oturun o zaman sahıp cıkın trakyanıza. duymaktan artık kusmak geldı abelerınıze!!!!! sızden baska sokakta gegıren varmı? valla ben gormedım. he atatürkculukte bir numaradır o ayrı. zaten bı o guzel yonu var. esıme gelınce yıllarca dısarda yasamıs ve her kulturu almıs aılesınden cook farklı zaten farklı olmasaydı tercıh etmezdım. ben hatayı aılesının ıcıne gırmemekle yaptım. tanısaydım kesın kararım farklı olurdu zaten. Konuyuda burada kapatıyorum herkese yorumlarından dolayı tesekkur ederım.
Çok merak ediyorum sen gerçekten bu kadar karaktersiz misin ?:))) Trakyalılarla arkadas edınmeyı dusunmem bile.. ınsan kendı ınsanını arıyor boyle yerlerde.. Alınmasın kimse bunlar benım görduklerım ben hıcbıryerde (bir doguluda bile ) sokakta gegıren ve tukuren trakyalıdan baska gormedım ve cogunda bu var.
evlerıne davet ettıllerınde ıse ıkramları yogurtlu kuskus gıbı bıseydır :)) demek ıstedıgım orf adet vs yoktur. hatta yaslanınca analarına babalarına bıle bakmazlarmıs.. bunalrda duyduklarım...
esımşle anşasıyorum cok sukur .. ama buranın odunlarıyla anlasamıyorum..
evet malesef resmen odunlar 2 yıldır ıclerındeyım. ben ınsan ayrımı yapmazdım sayelerınde trakya otesı memleketım oldu.
benı ancak o bolgede yasayan anlar. aralarında kalda anlarsın bır bardak su vermezler ınsana.
ama benım gorduklerım guzel değildı :)))))Odun güzeldir hele ıslağı
pardon!!! ne amacım var ? yorum yazmak mecburi değilki.
bir de amaç güdeydin ne olurdu düşünemiyorum.ya neden alınıyosunuz ben duyduklarımı ve gorduklerımı yazdım yalandan bırsey uydurmadım. sevmıyorum kendılerını malesef.. tek sevdıgım yonlerı cumhurıyetcı olmalarıdır.
anadolu karadenız dogu ınsanı samımıyetını daha cok sevıyorum. bunlar benım fıkrım sız farklı dusunebılrısınız saygı duyarım. daha fazlasını yazmak ıstemem. kımseyı ıncıtme amaclı yazmadım.
ama benım gorduklerım guzel değildı :)))))
ama benım gorduklerım guzel değildı :)))))
Siz nesiniz, nerelisiniz merak ettim. Kraliyet ailesinden mi geldiniz?
Bu arada bebeğiniz de trakyalı hatırlatırım. O iğrenç! insanlarla aynı kategoride yani.
ya neden alınıyosunuz ben duyduklarımı ve gorduklerımı yazdım yalandan bırsey uydurmadım. sevmıyorum kendılerını malesef.. tek sevdıgım yonlerı cumhurıyetcı olmalarıdır.
anadolu karadenız dogu ınsanı samımıyetını daha cok sevıyorum. bunlar benım fıkrım sız farklı dusunebılrısınız saygı duyarım. daha fazlasını yazmak ıstemem. kımseyı ıncıtme amaclı yazmadım.
bak baslatan ben deılım yazıya ıstınaden yazdım lutfen sevıyelı ol..Tadına bakmamıssındır da ondan ..Trakyalılarda bayılıyordu sana senin cidden beyinle ilgili problemin var heee ...
bak baslatan ben deılım yazıya ıstınaden yazdım lutfen sevıyelı ol..
ıyıkı koymamıslar vallahi cok uzulurdum dogrusu.. ıclerıne gırmek ısteyen kim yahu!!Ayrıca sen o mercimek kadar beyninle bizi ancak güldürürsün kendine,incitmek senin haddine mi ? Seni insan yerine koymamışlar belli ki içine oturmuş..İçlerine almamışlar ,ohhh iyi yapmışlar,ellerine sağlık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?