yorumlarınızı beklerım.

çocuk esirgeme kurumundan evlenseydiniz iyiydi azık sizi ailesine alan adama acıdım şimdi,gerçek yüzünüzü ya görmedi ya da sizi boşaması yakındır.

keske ataturk trakyayı bulgar şoparlara bıraksaydı :))))))))))
YA BU ÜYE FAKE yem olmayın bi amacı var ve ulaşmak üzere uzak durun yorum yazmayın bdv nin karanlık sayfalarına gömülsün konusu...
O okypete tatlım polemik yasak o konularda kapanıyordu sanırım bi el at Allasen.

esımşle anşasıyorum cok sukur .. ama buranın odunlarıyla anlasamıyorum..

Daha ne yazacaktın gerizekalı ..Odun dedin ,iğrenç dedin,insanlık bilmiyorlar dedin..Senin gibi bir pislikten mi öğrenecekler o insanlar insanlığı .Sen ister fake ol ,istersen feriştah ol ..Ama o ağzını devşir de konuş ,gerçi normal hayatta konuş bakalım o dişlerini eline saymıyorlar mı senin gibi pis bölücünün..Bir Trakya bir de izmir kalmıştı bulşamadığınız ama ortadan ikiye de ayrılsanız istediğiniz olmayacak..Anca böyle havlarsınız uzaktan ...Ben de kemik attım sana al da oyalan hadi ...

Çok merak ediyorum sen gerçekten bu kadar karaktersiz misin ?
Bunca insan yazdı sana ya. Sen hala utanmadan trakyaliya laf söylüyorsun... Sokakta tüküren ve gegiren he ! Yaslaninca annesine babasına bakmayan! Hele ikramlarimiz yoğurtlu kuskus !
Gir evladım gir hakkimiza...günahlarımiz boynuna...

Bir şey daha soylemeden edemeyecegim... Sen eşini SEVMİYORSUN! Şayet sevseydin, her yerde yaşardin onunla... Ben ilk evlendiğim zaman susuz bir dağ köyünde yaşadım eşimle...ulaşım sıkıntı... 2000 metre tepede... Yine de şikayet etmedim.. eşim yanımdaydi atlatirdik bunu da dedim ve atlattik...

Asıl hata bizde ya insan yerine koyup cevap veriyoruz sana...

esımşle anşasıyorum cok sukur .. ama buranın odunlarıyla anlasamıyorum..

anlaşmak zorunda değilsiniz ki. belli seviyede tutun ilişkinizi. mesela komşuluk edip de sonra komşusuyla kocasının ilişkisini yakalayan var. ya da çevreden abuk sabuk laflar duyup asabı bozulanlar var. kimseyle anlaşmak zorunda değilsiniz. eşiniz bebeğinizle yaşayın gitsin. ne kadar az insan o kadar çok huzur.

aralarında kalamam zaten onlardan biriyim aralarına karışırım sadece .

Odun güzeldir hele ıslağı

ya neden alınıyosunuz ben duyduklarımı ve gorduklerımı yazdım yalandan bırsey uydurmadım. sevmıyorum kendılerını malesef.. tek sevdıgım yonlerı cumhurıyetcı olmalarıdır.
anadolu karadenız dogu ınsanı samımıyetını daha cok sevıyorum. bunlar benım fıkrım sız farklı dusunebılrısınız saygı duyarım. daha fazlasını yazmak ıstemem. kımseyı ıncıtme amaclı yazmadım.

bir de amaç güdeydin ne olurdu düşünemiyorum.

Siz nesiniz, nerelisiniz merak ettim. Kraliyet ailesinden mi geldiniz?
Bu arada bebeğiniz de trakyalı hatırlatırım. O iğrenç! insanlarla aynı kategoride yani.

ben karadenizliyim .. esım ın bır tarafıda oyle.. bebegımı burada buyutmeye nıyetım yok ama gelecegı kımse goremez kısmet. olsa bıle secıcı olurum sanırım.

Ayrıca sen o mercimek kadar beyninle bizi ancak güldürürsün kendine,incitmek senin haddine mi ? Seni insan yerine koymamışlar belli ki içine oturmuş..İçlerine almamışlar ,ohhh iyi yapmışlar,ellerine sağlık ....

Eşinizde hiç bir kusur göremedim, siz bunları onaylayarak evlenmişsiniz, adam nereden bilsin sizin orada yaşamak istemeyeceğinizi, sırf bunun için bile boşanmayı düşüneceğinizi, belki bilse evlenmezdi de. Sonra değiştiririm diyerek yaptığınız evlilikte, yaşadığınız sorunlar, tartışmalar ve belki olası boşanma ihtimalinde eşinizi mağdur durumda görüyorum ben.

bak baslatan ben deılım yazıya ıstınaden yazdım lutfen sevıyelı ol..

Heee olurum ben seviyeli,normalde karşılaşsaydık ve sen böyle öküz gibi konuşsaydın hece hece öğretirdim sana seviyeyi de ,ahh düşmez böyleleri elime .Allah biliyo sağ çıkarmayacağımı çünkü ...

ıyıkı koymamıslar vallahi cok uzulurdum dogrusu.. ıclerıne gırmek ısteyen kim yahu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…