- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
-
Yok gerekirse kendi işimizi yaparız. Mesele ailemden koparmaman ve korkuyorum biraz işte hiç ayrı kalmadımKPSS vb sınavlarla atanıp onun memleketine gidebilme şansın yok mu ?
Tşeekkür ederim. Mesele keşke sadece iş ve İstanbul olsaydı belki o zaman gitmek isterdim. Ama meselem ailem, evin tek kızıyım. Ne bileyim bana ihtiyaçları varmış gibi hissediyorum. Yani annemin özellikle iki seçimde o kadar zor ki ve hangisi daha doğru inanın bilemiyorumİstanbul'dan ayrılmak her açıdan zor. Kalabalığına alışıyorsun, imkanları cazip ama yaşam olarak pahalı vs. Daha rahat geçinmek için İstanbul dışı mantıklı ama eğer maddi sıkıntı olmayacaksa bence gitmeyin. Bilemedim.
Küçük bir Şehirse eğer ailesiyle dipdibe olmak zorunda kalabilirsin bu da şeb-i uzun vadede yorabilir üzebilir o Yüzden iyi düşünmelisinYok gerekirse kendi işimizi yaparız. Mesele ailemden koparmaman ve korkuyorum biraz işte hiç ayrı kalmadım
Ne güzel anlatmışsınız. Kesinlikle onu suçlamıyorum. Böyle birşey istemesi normal sadec keşke ilişkimiz başlamadan bahsetseydi bana. Ya da ilişkimizin başlarında söyleseydi. Belki şuan böyle olmazdı. Çünlü inanın onu çok seviyorum. Ailemi de öyle, gerçekten böyle bi karar vermek hiç istemiyorum.Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla işi gücü, ailenizi ardınızda bırakıp giderseniz mutsuz olacaksınız. Ve büyük fedakarlıklarla başlayan evlilikler bana kalırsa bir şekilde mutsuzluğa sürükleniyor. Bunu en iyi siz bilebilirsiniz. Aile konusunda bir şey diyemiyorum. O da evlat, ailesinden uzun yıllardır ayrı yaşıyor anlıyorum ama sizin ailenizin yanında kalma isteğiniz gibi onun da onlara dönme isteği olabilir. Ya da bir gün başka bir şehirde çalışmak durumunda kalıp ailenizden uzaklaşmak durumunda kalabilirsiniz. Bence iş daha önemli bir konu. Memleketi hiçbir şekilde çalışamayacağınız bir yerse iyi düşünmenizi tavsiye ederim.
Karadeniz de bi şehir işte :)Neresi bu memleket? Ona gore farkli yorumlar gelecektir?
Ailesiyle bi problem olacağını sanmıyorum YA da inanın bilmiyorum kendisi ailelere yakın oturmaya karşı biri ama dediğim gibi bilemiyorumKüçük bir Şehirse eğer ailesiyle dipdibe olmak zorunda kalabilirsin bu da şeb-i uzun vadede yorabilir üzebilir o Yüzden iyi düşünmelisin
Is imkani varsa bir gidin gorun, sonra karar verir derim. :)Karadeniz de bi şehir işte :)
Yok :) ancak şöyle olur bu sektörde kendi çapımızda iş yaparsak.. Onun dışında onda zaten orada iş olmadığı için İstanbul'a gelmişIs imkani varsa bir gidin gorun, sonra karar verir derim. :)
Evlenince değişebilir ama bu ihtimaller iyice konuşulmalı ve Karadeniz'de bir yer demişsiniz şayet Samsun Sinop gibi biryerse oralarda yasamak çok zevkli ve kolay emin olunAilesiyle bi problem olacağını sanmıyorum YA da inanın bilmiyorum kendisi ailelere yakın oturmaya karşı biri ama dediğim gibi bilemiyorum
Samsun :)Evlenince değişebilir ama bu ihtimaller iyice konuşulmalı ve Karadeniz'de bir yer demişsiniz şayet Samsun Sinop gibi biryerse oralarda yasamak çok zevkli ve kolay emin olun
Samsun öok guzel iklimi Havası s İstanbul'a çok benzer :)) merkezi mi ilçesi mi ? Ve merkezi de çok gelişti artık çok rahat guzel bir iş bulabilirsinizSamsun :)
O zaman sacmalamasin, otursun oturdugu yerde. :)Yok :) ancak şöyle olur bu sektörde kendi çapımızda iş yaparsak.. Onun dışında onda zaten orada iş olmadığı için İstanbul'a gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?