Yorumlarınızı bekliyorum.. Karar verememek, kafa karışıklığı...

Ailesine Bayağı bağlı galiba onların sözlerini dinlemeyi tercih ediyor eğer böyle devam ederse üzülebilirsiniz.
Cephe almak değil sonuçta doğruyu söylemişsiniz oradan bir ev liraya verse buraya gönderse Parasını yasarsınız yani hanımköylü olmak istemiyor galiba pek

Yani ben herşeyim yapılsın edilsin bi insanda değilim sadece bu konuda fikrimi söyledim ve ailesini sevmediğimi düşündü üzüldüm elbette buna bile durum bu korkutuyor bazı şetler gözümü gerçekten çok teşekkür ederim size bu arada

Rica ederim ne demek yardım için buradayım sonuçta :))
Ailesi konusunda hassas biri demek ki ... Ne söyleyeniz yanlış anlama potansiyeline sahip

Aslında her şey çok net ama siz çok iyi niyetlisiniz goremiyorsunuz.
Öncelikle aile neden samsun diye ısrar ediyor bu adam 7 yıldir uzakta zaten.
Çünkü evlenince erkek ailelerine bi haller oluyor kontrolü ele almak istiyorlar özellikle gelini kendi ailesinden uzak tutmak gibi bi çaba var .
Ailenin nerede mutlu olacaksınız orada yaşayın biz arkanizdayiz demeleri lazım.

Size bu sitedeki kayinvalide elti gorumce gibi konulara göz atmanızı tavsiye ediyorum.
Hiç ben yaşamam öyle şeyler demeyin.
Eşin ailesiyle problem yaşamamak için yapılacak en doğru şey mesafeyi ayarlamaktir.
Akrabalarla dolu küçük bi şehirde bu mümkün değil malesef.
Hele rahat büyümüş genç bir kadın için her şey daha zor ve bunaltıcı olacaktır.

yakinda annemlerle beraber oturalimda derse şaşırma

Gerçekten sevdim o yüzden hep iyi yönden bakmaya çalışıyorum. Ne ona karşı ne de ailesine karşı önyargılı olmamaya çalışıyorum. Ama durumumu çok iyi özetlemişsiniz gerçekten, bu sebeple kesinlikle her açıdan olayı ele almalıyım. Yani çok Sevgi'yle yola çıkıp sonrasında kötü şeyler olur diye de korkuyorum. Evet oda kesinlikle beni çok seviyor. Ama dediğiniz gibi evlenince işler değişiyor, şuan ki gibi olacağını sanmıyorum. Çaba gerektiren bir durum fazlasıyla ve bu etraf tarafından baskılı bi şekilde geçerse çok daha kötü inşallah yoluna girer diye umut ediyorum, tavsiyeniz ve yorumunuz için teşekkür ederim :)

Binlerce genç var 22 yaşlarında atanıp memleketin bilmedikleri bir yerinde göreve başlıyorlar, bence illa İstanbul'da yaşanacak diye bir kaide yok, kimse ailesinden kopmak istemez ama büyüyen yavru kendi yuvasını kurar sonuçta. Daha şimdiden bunu hesaplayıp stress yapmamalısın biraz İstanbul'da biraz onun memleketinde azar azar yaşarsınız ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…