Yorumlarınızı bekliyorum.. Karar verememek, kafa karışıklığı...

Bilemiyorum. Oda aslında İstanbul da yaşamak istiyor. Sadece ilerde sıkışırız maddi olarak diye korkuyor o yüzden memleket daha rahat olacak diye düşünüyo. Fakat ben de bambaşka şeyler düşünüyorum.. bunlar gerçekten çok zor işmiş ya.

Samsun öok guzel iklimi Havası s İstanbul'a çok benzer :)) merkezi mi ilçesi mi ? Ve merkezi de çok gelişti artık çok rahat guzel bir iş bulabilirsiniz
Merkezde oturuyor ailesi, yani Samsun da açıkcası full akrabaları var. Bizim de etrafımız çok sakindir gelenimiz gidenimiz olmaz. Biraz bunlarda düşündürüyor beni

O zaman sacmalamasin, otursun oturdugu yerde. :)
Ya da Istanbula yakin, ama daha sakin sehirlerde is bakin.
Valla ben de öyle diyorum :) inşallah İstanbul'da ilerleyen zamanlarda daha da iyi bi iş bulur bu arada şuan zaten hala aynı iş yerinde çalışıyoruz :)

Bunun işi var, gücü var. Şu an öyle düşlüyordur ben olsam ben de istemem istanbul'da yaşamak. Ama olmayacağını anlayacaktır.

Merkezde oturuyor ailesi, yani Samsun da açıkcası full akrabaları var. Bizim de etrafımız çok sakindir gelenimiz gidenimiz olmaz. Biraz bunlarda düşündürüyor beni
Samsun sıcak biryer insanlar birbirine gidip gelmeyi misafirliği komşuluğu sever :))
Ama ikinizde çalışacaksınız çok sık gelemezler sanırım ...
Akrabaları hem merkezde mi ki eğer ilçwlerdeyse gelemezler korkmayın :))
Ve şunu da ekleyeyim samsunda yolda Yürürken eğer akrabaları kalabalıksa ve merkezdelerse hepsi merkezde Yürürken en az 3 tanıdıka rastlarsınız

Ailesinin başımın üzerinde yeri var... Onlar ayrı ama akraba dediğimiz şey koca bi havuz ve orada eminim adım başı akraba olur

eşimin ailesi iç anadoluda, benimkiler egede, biz istanbuldayız, en temizi
bu arada eşimin ailesini çok severim ama asla asla onların yaşadığı şehirde yaşamam...

Canım aileden ayrılmak çok zor evlenince. Hele bir de ailesine düşkün bir koca ile ayrı memlekette çok zor bence. Ben sadece Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındım. O bile zor geldi başlarda

Bu arada neden yaşamazsınız? İnanın bana faydası olur diye soruyorum

rahatına düşkün bir insanım ben, çatkapı kapıma gelinmesine tahammül edemem mesela, e malum küçük şehir, geçiyorduk uğradık derler, iki gelirler üçüncüde nefretimi kazanırlar,
eşimle el ele dışarı çıkıcam hop kaynanamla karşılaşıcam falan, kabus gibi.
e bi de eşimin de çok akrabası var, her biri ayda bir uğrasa haftada 3-5 gün misafir ağırlamam gerekir. çağırırlar da, ay düşünürken bile darlandım
ben almayayım, iyiyiz böyle bayramdan bayrama

Canım aileden ayrılmak çok zor evlenince. Hele bir de ailesine düşkün bir koca ile ayrı memlekette çok zor bence. Ben sadece Avrupa yakasından Anadolu yakasına taşındım. O bile zor geldi başlarda
Canım inan bana bana da öyle geliyor. arada çok uzun mesafe olacak.. Annemi görmek isticem göremicem, düşününce bile üzülüyprum. Bi yandan da çok sevdiğim bi insan... Herşeyi geçtim sadece kendimi de düşünüyorum. Orada Mutlu olamam şahsi olarak karakter olarak Mutlu olamam gibi geliyor

Valla ben de işte rahatım, yani iki abim var evin tek kızı olunca rahat büyütüldüm. Hani bilemiyorum gerçekten bu söylediklerinizi dikkate alıcam tşeekkür ederim :)

Nerede yanlız Güncellemenizi bulamadım
Yazıyorummm hemen buraya :). "Ve ayrıca kendisi fazla aile sözü dinliyor. Yani ailesi ne derse o biraz. Mesela ben bile aileme karşı gelirim ederim. Ama onda bu yok, herşeye evet diyor. İlerde bazı konularda yani benimle ilgili konularda da herşeye evet der gibi. Özellikle zaten ailesinin çağırmaları sınucunda bu konular gündeme geldi... Ailesi bi de baskıcı. Yani büyüklerin yanında el ele bile tutuşulmuyor... Yani el ele tutuşmak ayıp bitşry değil ki. Karı koca el ele tutuşmalı, fakat buna bile ayıp deniyor."

Samsunda biraz öyle :)) akrabalık Bağları da güçlü ise yanımızda olsun burada çalışsın burada yasasın derler çok iyi biliyorum .
Ama ailesine hayır diyemeyen biri ise o anlamda zorluklar yaşayabilirsiniz bunda size karşı tutumu da çok önemli aslında sizle ve ailesiyle bir Çatışma olsa nasıl bir tutum sergiler ?

Valla size şöyle bi örnek vereyim . Mesela dedim ki ben ona ailen senin kafanı karıştırıyor yani sana çok gel diyorlar biraz destek çıksalar burda evlenmeni sağlasalar ordaki evlerden birini kiraya verip sana yollasalar rahat yaşarız burda dedim. Bu lafımla ailesine karşı cephe aldığımı söyledi. Halbuki alakası yok sadece olan bi durumu ona söyledim. Sizce Nasıl bi tutum sergilemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…