Yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Herkese merhaba. Yirmi yaşındayım. Hayatımda şu an biri yok. Aslında uzun zamandır yok. Aslında ne yalan söyleyeyim, olmasını istiyorum. Bir süre önce plotonik olarak birini beğendim ama olmadı, yoluma bakıyorum. Her neyse, ben ilişkilerde dış görünüşe vs. çok önem veren bir insan değilim. Aslında daha çok mantıkla hareket ediyorum. Bir erkekte beni en çok cezbeden şey, hayat görüşü oluyor. Belli bir siyasi görüşe sahibim. O siyasi görüşteki erkekler (sadece lafta değil ama, o siyasi görüşü gerçekten benimseyenler) beni çok etkiliyor. Mesela benden hoşlanıp adım atan erkekler oluyor, çoğunun dış görünüşü de genel beğeniye göre gayet iyi. Ama benim istediğim hayat görüşüne sahip değiller. Ben, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biriyle beraber olmak istiyorum. Böyle birini nasıl bulabilirim diye düşünüyorum. Mesela İnstagram vb. platformlarda siyasi görüşüme uygun olan sayfaları takip ediyorum. Onları takip eden benim yaşlarımda erkekler görüyorum. Bazılarının yorumlarını da çok beğeniyorum. Aklımdan şöyle bir şey geçiyor: Onlardan birine takip isteği yollasam. Kabul ederse de merhaba vs. deyip sohbet başlatsam. En azından şansımı denemiş olurum. Kabul görmezsem de yoluma bakarım. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir.

Bilmiyorum, herkesin önemli bulduğu bir kriteri vardır benimki de bu. Dış görünüşe hiç bakmıyorum demedim. Çok fazla önem vermiyorum dedim.

Ben olsam hiç internetten birisiyle tanışmayı düşünmem.bir de şunu da unutma..bazıları laf olsun diye belli bir görüşü destekler...senin gibi tutkulu olmayabilir
Ben çok, lafta atıp tutan insan gördüm.hiç dedikleri gibi çıkmadı

Üniversite öğrencisiyim

Böyle şeyler bana hep tehlikeli geliyor. İnternet ortamı , özellikle Instagram gibi sayfalar yalancilarla dolu.

Sahte konuşmalar, düşünceler , fotoğraflar , hayatlar.

35 40 yaşında olsaydınız, tecrübeyle belki fazla incinmezdiniz ancak şimdi böyle bir şey yapsanız yaralanirsiniz..

Anladım. İnce düşünceniz için teşekkürler.

İlk okuduğumda sapyoseksüel olduğunuzu düşünmüştüm sonra siyasi görüşe filan çok takılmışsınız saygı duyarım olabilir. Bence ilk adımı erkek atar kadın atar gibi tabirlere takılmıyorum yinede herkesle konuşulmaz o yüzden sadece 1 y yorumundan ziyade biraz daha inceledikten sonra birine adım atabilirsin

Üniversite öğrencisiyim

Koca üniversitede senin görüşünde kimse yok mu

Günümüzde zaten her bir kulüp topluluk vs bir siyasi görüşün arka bahçesi

Gideceksin orada çevrei edineceksin

Bir de bol bol okuyacaksın belki o kalıplaşmış düşüncenin dışına da çıkabilirsin daha yaşın çok genç tecrüben ve bilgin de hali ile az

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…