Bilmiyorum, herkesin önemli bulduğu bir kriteri vardır benimki de bu. Dış görünüşe hiç bakmıyorum demedim. Çok fazla önem vermiyorum dedim.Siyasi görüşüne göre de adam seçildiğini ilk defa görüyorum.
Ne yapacaksınız bu derece takıntı yapmışsın? bombalar yağardı bu şehre biz durmadan sevişirdik tadında bir fantazi falan olsa gerek..
Dış görünüşe hiç bakmamak da samimi değil ayrıca
Ben olsam hiç internetten birisiyle tanışmayı düşünmem.bir de şunu da unutma..bazıları laf olsun diye belli bir görüşü destekler...senin gibi tutkulu olmayabilirHerkese merhaba. Yirmi yaşındayım. Hayatımda şu an biri yok. Aslında uzun zamandır yok. Aslında ne yalan söyleyeyim, olmasını istiyorum. Bir süre önce plotonik olarak birini beğendim ama olmadı, yoluma bakıyorum. Her neyse, ben ilişkilerde dış görünüşe vs. çok önem veren bir insan değilim. Aslında daha çok mantıkla hareket ediyorum. Bir erkekte beni en çok cezbeden şey, hayat görüşü oluyor. Belli bir siyasi görüşe sahibim. O siyasi görüşteki erkekler (sadece lafta değil ama, o siyasi görüşü gerçekten benimseyenler) beni çok etkiliyor. Mesela benden hoşlanıp adım atan erkekler oluyor, çoğunun dış görünüşü de genel beğeniye göre gayet iyi. Ama benim istediğim hayat görüşüne sahip değiller. Ben, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biriyle beraber olmak istiyorum. Böyle birini nasıl bulabilirim diye düşünüyorum. Mesela İnstagram vb. platformlarda siyasi görüşüme uygun olan sayfaları takip ediyorum. Onları takip eden benim yaşlarımda erkekler görüyorum. Bazılarının yorumlarını da çok beğeniyorum. Aklımdan şöyle bir şey geçiyor: Onlardan birine takip isteği yollasam. Kabul ederse de merhaba vs. deyip sohbet başlatsam. En azından şansımı denemiş olurum. Kabul görmezsem de yoluma bakarım. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir.
Evet bu mantıklı. Bunu ben de düşündüm. Ama olamam. Çünkü maalesef ileride bazı durumlara engel olabiliyormuş.o siyasi partinin gençlik kollarına üye olun.
AnlamadımYanlış mesaj
Üniversite öğrencisiyimMesleğiniz var mı ? Okuyor musunuz ?
Bu şekilde internetten arayışlara girerseniz çok yipranirsiniz , yaşınız da çok genç , üzülürsünüz .
9.Takima yazacağım mesajı yanlışlıkla buraya yazmışımAnlamadım
Üniversite öğrencisiyim
Anladım. İnce düşünceniz için teşekkürler.Böyle şeyler bana hep tehlikeli geliyor. İnternet ortamı , özellikle Instagram gibi sayfalar yalancilarla dolu.
Sahte konuşmalar, düşünceler , fotoğraflar , hayatlar.
35 40 yaşında olsaydınız, tecrübeyle belki fazla incinmezdiniz ancak şimdi böyle bir şey yapsanız yaralanirsiniz..
Üniversitede bir düşünce kulübüne üye olun. Hem farklı fikirler sizi zenginleştirir, hem de belki aradığınız kişiye orada rastlarsınız.Üniversite öğrencisiyim
Üniversite öğrencisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?