Yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında desteklediğim parti çok bilinen bir parti değil. Haliyle taraftarı da az. Gündemde adı sık sık geçen o partilerden değil yani.

Üniversitede devrimci vs takılanları şimdi görüyorum da...

Bence çoğu insanın ileride görüşleri keskin bir şekilde değişiyor.İnsanlar için önem arz eden şeyler zaman içinde çok farklı şeylere evriliyor. Ondan kendinize çok yanlış bir kriter belirlemişsiniz diye düşünüyorum.

Konuşun, fikir alışverişinde bulunun ve biraz daha bakış açınızı genişletin derim.

henüz 20 yasindasiniz belki 20 sene söyle siyasi düşüncelerinizi çok değişecek, bence evleneceğiniz adamda kişiliğe daha çok onem vermek çok daha onemli. Ya da sizin ayni gorusten diye evlendiğiniz kisinin görüşleri değişirse bosanacak misiniz? Bunlara bu kadar anlam yüklemeyin

Neden böyle düşündüğümü ben de bilmiyorum. Belki de haklısınız.

Bence senin aklında bri var eklemek istiyorsun bahanesi olarakta siyasi görüşüme uygun diye mantığına kabul ettirmeye çalışıyorsun. Sana aaa evet mantıklı dışarda gerçek hayatta senin görüşüne uygun biri yokmuş yap dememizi istiyorsun?
Sana abla tavsiyesi sosyal medyadan uzak dur.
Ve lütfen seveceğin kişiyi reel hayattan bul ordan burdan değil.

Kesinlikle öyle yaş ilerledikçe siyasi görüş değişebiliyor. Örneğini çok gördüm

Aslında desteklediğim parti çok bilinen bir parti değil. Haliyle taraftarı da az. Gündemde adı sık sık geçen o partilerden değil yani.
Açıkçası seninki fanatiklik gibi geldi bana lütfen yanlış anlama sadece dışarıdan öyle görünüyor. Bir erkekte dikkat etmen gereken çok daha önemli şeyler var

Siyasi görüş yaşa, ortama, zamanın koşullarına göre değişebilen birşey.
Kastettiğiniz şey fanatiklikse o bambaşka bir boyut.
Psikolojik yönden bile ele almak gerekebilir.
Bence bu olayları salmalı ve zaman neyi gösteriyorsa onu yaşamalısınız.
Aşk meşk işleri kimyasal denklem değildir.2 hidrojen 1 oksijen hadi şimdi bana su oluştur gibi bir sonuç beklemeniz yanlış olur.
Siyasi görünüşü sizinle aynı olan biri de sizi üzebilir, kalbinizi çok fena kirabilir.

Ben seni daha büyük sanıyordum. İnternetten tanışma riskli olabilir. Üniversitede daha faal olup birileriyle tanışamaz mısın ?
Yukarıda bir yerlerde yazmıştım. Görüşlerini benimsediğim parti, çok bilinen bir parti değil. Doğal olarak taraftarı da oldukça az. Bizim üniversitede o görüşten biri var mıdır bilmiyorum bile

:) gülümsedim okuyunca, elbette benzer hayat görüşlerine sahip olmak iyidir fakat kesinlikle şart değildir. Gençlik kollarina üye olmak istemiyorsun mesela bu da aslında senin kendi sandığın kadar tutkulu bir destekçi olmadığını gösterir. İlla bu görüşe sahip birini istiyorsan saygı duyulur o ayrı, ama ilişki yaşamak çok farklı bir şey ve bireysel... Futbol takimi gibi parti tutulmaz (yapan çok insan var) ilerde anlayacaksin ki hayat çok daha derin, önemli olan sana saygısı sevgisi değer vermesi...

Yok hayır gerçekten aklımda öyle biri yok. Ama haklısınız galiba, sosyal medyadan tanışmak riskli olabilir.

Gençlik kollarına üye olmamamın sebebi şu, ileride bazı şeylere sorun açabiliyormuş.

Büyüyünce geçer muhtemelen

Benzer hayat görüşlerine sahip olmayı istemek doğal ve olması gereken birşey ama bir parti üzerine takılı kalmak pek normal gelmedi bana.
Neden böyle düşündüğümü ben de bilmiyorum açıkçası :) Ay herkes çok tuhaf buldu kendimi garip hissettim bir an :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…