Bana göre saçma değil size göre olabilir saygı duyarımParti mi kuracaksın?
Saçma.
Aslında desteklediğim parti çok bilinen bir parti değil. Haliyle taraftarı da az. Gündemde adı sık sık geçen o partilerden değil yani.Koca üniversitede senin görüşünde kimse yok mu
Günümüzde zaten her bir kulüp topluluk vs bir siyasi görüşün arka bahçesi
Gideceksin orada çevrei edineceksin
Bir de bol bol okuyacaksın belki o kalıplaşmış düşüncenin dışına da çıkabilirsin daha yaşın çok genç tecrüben ve bilgin de hali ile az
Partiden hoşlandiğınız biri mi var? o yüzden mi o partinin görüşün desiniz?Aslında desteklediğim parti çok bilinen bir parti değil. Haliyle taraftarı da az. Gündemde adı sık sık geçen o partilerden değil yani.
Hayır, ama o görüşteki erkekleri etkileyici buluyorumPartiden hoşlandiğınız biri mi var? o yüzden mi o partinin görüşün desiniz?
Neden böyle düşündüğümü ben de bilmiyorum. Belki de haklısınız.Üniversitede devrimci vs takılanları şimdi görüyorum da...
Bence çoğu insanın ileride görüşleri keskin bir şekilde değişiyor.İnsanlar için önem arz eden şeyler zaman içinde çok farklı şeylere evriliyor. Ondan kendinize çok yanlış bir kriter belirlemişsiniz diye düşünüyorum.
Konuşun, fikir alışverişinde bulunun ve biraz daha bakış açınızı genişletin derim.
Bence senin aklında bri var eklemek istiyorsun bahanesi olarakta siyasi görüşüme uygun diye mantığına kabul ettirmeye çalışıyorsun. Sana aaa evet mantıklı dışarda gerçek hayatta senin görüşüne uygun biri yokmuş yap dememizi istiyorsun?Herkese merhaba. Yirmi yaşındayım. Hayatımda şu an biri yok. Aslında uzun zamandır yok. Aslında ne yalan söyleyeyim, olmasını istiyorum. Bir süre önce plotonik olarak birini beğendim ama olmadı, yoluma bakıyorum. Her neyse, ben ilişkilerde dış görünüşe vs. çok önem veren bir insan değilim. Aslında daha çok mantıkla hareket ediyorum. Bir erkekte beni en çok cezbeden şey, hayat görüşü oluyor. Belli bir siyasi görüşe sahibim. O siyasi görüşteki erkekler (sadece lafta değil ama, o siyasi görüşü gerçekten benimseyenler) beni çok etkiliyor. Mesela benden hoşlanıp adım atan erkekler oluyor, çoğunun dış görünüşü de genel beğeniye göre gayet iyi. Ama benim istediğim hayat görüşüne sahip değiller. Ben, benimle aynı hayat görüşüne sahip olan biriyle beraber olmak istiyorum. Böyle birini nasıl bulabilirim diye düşünüyorum. Mesela İnstagram vb. platformlarda siyasi görüşüme uygun olan sayfaları takip ediyorum. Onları takip eden benim yaşlarımda erkekler görüyorum. Bazılarının yorumlarını da çok beğeniyorum. Aklımdan şöyle bir şey geçiyor: Onlardan birine takip isteği yollasam. Kabul ederse de merhaba vs. deyip sohbet başlatsam. En azından şansımı denemiş olurum. Kabul görmezsem de yoluma bakarım. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum. Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir.
Kesinlikle öyle yaş ilerledikçe siyasi görüş değişebiliyor. Örneğini çok gördümÜniversitede devrimci vs takılanları şimdi görüyorum da...
Bence çoğu insanın ileride görüşleri keskin bir şekilde değişiyor.İnsanlar için önem arz eden şeyler zaman içinde çok farklı şeylere evriliyor. Ondan kendinize çok yanlış bir kriter belirlemişsiniz diye düşünüyorum.
Konuşun, fikir alışverişinde bulunun ve biraz daha bakış açınızı genişletin derim.
Açıkçası seninki fanatiklik gibi geldi bana lütfen yanlış anlama sadece dışarıdan öyle görünüyor. Bir erkekte dikkat etmen gereken çok daha önemli şeyler varAslında desteklediğim parti çok bilinen bir parti değil. Haliyle taraftarı da az. Gündemde adı sık sık geçen o partilerden değil yani.
Yukarıda bir yerlerde yazmıştım. Görüşlerini benimsediğim parti, çok bilinen bir parti değil. Doğal olarak taraftarı da oldukça az. Bizim üniversitede o görüşten biri var mıdır bilmiyorum bileBen seni daha büyük sanıyordum. İnternetten tanışma riskli olabilir. Üniversitede daha faal olup birileriyle tanışamaz mısın ?
Yok hayır gerçekten aklımda öyle biri yok. Ama haklısınız galiba, sosyal medyadan tanışmak riskli olabilir.Bence senin aklında bri var eklemek istiyorsun bahanesi olarakta siyasi görüşüme uygun diye mantığına kabul ettirmeye çalışıyorsun. Sana aaa evet mantıklı dışarda gerçek hayatta senin görüşüne uygun biri yokmuş yap dememizi istiyorsun?
Sana abla tavsiyesi sosyal medyadan uzak dur.
Ve lütfen seveceğin kişiyi reel hayattan bul ordan burdan değil.
Gençlik kollarına üye olmamamın sebebi şu, ileride bazı şeylere sorun açabiliyormuş.:) gülümsedim okuyunca, elbette benzer hayat görüşlerine sahip olmak iyidir fakat kesinlikle şart değildir. Gençlik kollarina üye olmak istemiyorsun mesela bu da aslında senin kendi sandığın kadar tutkulu bir destekçi olmadığını gösterir. İlla bu görüşe sahip birini istiyorsan saygı duyulur o ayrı, ama ilişki yaşamak çok farklı bir şey ve bireysel... Futbol takimi gibi parti tutulmaz (yapan çok insan var) ilerde anlayacaksin ki hayat çok daha derin, önemli olan sana saygısı sevgisi değer vermesi...
Neden böyle düşündüğümü ben de bilmiyorum açıkçası :) Ay herkes çok tuhaf buldu kendimi garip hissettim bir an :)Büyüyünce geçer muhtemelen
Benzer hayat görüşlerine sahip olmayı istemek doğal ve olması gereken birşey ama bir parti üzerine takılı kalmak pek normal gelmedi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?