yorumlarınızı merak ediyorum.

Arkadaşının yerinde olsam seninle görüşmezdim.

bende diyorum ki evet saçmalık ama kötü niyet yok ama haksızım tabii ne diyeyim .

eşin bi tuhaf ona has bu özellikte.ikinci buluşma talebinde de üçünüz buluşsanız dışarda daha iyi olurdu.o ne dedi bunu dedi öyle dedi sonra çark etti bunu dedi muhabbetleri üstünüze kalmazdı eşiniz yüzünden arkadaşınız da sizin tuhaf olduğunuzu düşünmeye başlamazdı.

Arkadasin haksiz degil. Bir kere agzindan cift olarak gorusuruz demissin. Israrla onu cagirmamanz sacma. Madem o gun alkolu birakiverseymis esiniz soz vermissiniz insanlara ben olsam bende konusmaz gorusmezdim

ben zaten dönüp arkadaşına nasıl kusura bakma eşim böyle böyle diyor kabul edemiycem sizi dedi onun şokundayım..
yani ben en yakın kardeşim dediğim arkadaşıma bile zor söylerim. Söylesem bile kendimi çok mahçup hissederim.

ben zaten dönüp arkadaşına nasıl kusura bakma eşim böyle böyle diyor kabul edemiycem sizi dedi onun şokundayım..
işte benim de huyum kurun yalan söyleyemiyorum veya laf oyunu yapamıyorum bende hala şokundayım ama açık sözlü olduğum için pişman değilim durum bu diye açıkça anlattım tek pişmanlığım ilk daveti eşime danışmadan yapmam

bende diyorum ki evet saçmalık ama kötü niyet yok ama haksızım tabii ne diyeyim .
Yani o da alınmış haklı olarak. Gönlünü alın, ama eve falan çağırmayın artık, çok nahoş olur bence. Erkekleri karıştırmadan görüşün.

Harbiden ha, kız eşini tanıyomus seviyordu da belli ki,artık ikisinden de soğumuştur

Ben olsam iyiki evlendiler ne kıymetli evleri varmış derdim
of ev değil kıymetli olan sadece eşim karşşısında ki erkeği tanımadan eve almak istemedi çünkü çabuk sinirlenir mesela bir başka arkadaşımın eşiyle dışarıda görüştü eşi çok konuşuyordu ama gerçekten çok konuşuyordu ve eşim sen kızla tek görüş ben bu adamla bir daha görüşmem bu ne ya çok konuşuyor diyerek çift görüşme olayımızı bitirdi

Yani cidden kızın bu durumu sevgilisine nasıl anlatmasını bekliyordun, seni de çağırıyolar,yok vazgecmisler çağırmıyolar, yok yok gelsin diyorlar

Hayır adam sizi tanımıyo gelse ne olur gelmese ne olur eeeh derim yani

Senin hatırın için bile birsey yapmaz mı bu adam, mesela sen onun tüm arkadaş akraba ve ailesini çok mu seviyosun

Yani o da alınmış haklı olarak. Gönlünü alın, ama eve falan çağırmayın artık, çok nahoş olur bence. Erkekleri karıştırmadan görüşün.
bende bugün öyle söyledim of arkdaşım ya hep bu erkekerin yüzünden dedim :) ama işte olan oldu artık kız benle görüşmese tebrik edicemm bu yorumlardan sonra

Açık sözlü olmak güzelde karşındaki insanı da düşünmek lazım. Biraz daha olayı yumuşatarak tavır almasınlar diye kelimeleri seçip söylemek lazım. Umurunuzda olmayan bir insansa eksiksiz söyleyin gitsin. Ama bir de bu işin ayıplık boyutu var tabi. Açıksözlüyüz diye de ayıp etmemiş olmak lazım bence ...

huyun kurumasın canım yalan da söyleme ama o durumda yapılması gereken eşinize kusura bakma ben bir kere davet ettim idare ediver demekti bir daha sana danışmadan davet etmem deyip çıkacaktınız işin içinden..

Senin hatırın için bile birsey yapmaz mı bu adam, mesela sen onun tüm arkadaş akraba ve ailesini çok mu seviyosun
bende onun yakın arkadaşının eşini sevmiyorum görüşmüyoruz o arkadaşıyla dışarı da görüşüyor hatır gönül ortaya koyup n,ye haz etmediğimiz insanlarla burun buruna gelelim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…