Yorumlarınızı merak ediyorum

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi

yaptığı çok ayıp. şok oldum, bu ne böyle yarı sen yarı o. ortak bir bütçeniz yok mu? yediklerinizi de bölüyor musunuz parasını?

ben boşanma davası açtığım eşimin kredi kartımı iptaline takıyodum kafayı. normalmiş demek

gerçekten çok tuhaf, eşler arasında ben ödiyim sen öde gibi bi durum olabilir mi?benim param senin paranmı var?tabiki alıcaksın, hamilesin sen ya, eşinin tutumu bana çok saçma geldi,ayıp ya..onun çocuğunu taşıyorsun sen..bütçeniz neyse ona göre hareket edilir, sende kalkıp 1000tl lik çizme almıcaksın ya..ya bu erkekler ne kadar fikirsiz Yarabbim..

Senin paran benim param mı var aranızda. Yarısını be ödüyorum demişsiniz de. Öyleyse kendi paranızla kendiniz alın madem çok istiyorsunuz adamdan medet uymayın.

Çocuk var mı? Eğer çocukların masraflarını o kartla alıyorsanız eşinizin yaptığı normal değil bence.

Ayıp senin istediklerini almak, yapmak zorunda.

Çocuk var mı? Eğer çocukların masraflarını o kartla alıyorsanız eşinizin yaptığı normal değil bence.
yok arkadaşım çocuk yok. kullanmadım zaten hiç, kullandığım için değil, tepki olsun diye yapmıştır muhtemelen.

Maddi sıkıntınız varsa işin o kısmına odaklanmış olabilir. Ki olsa dahi sergilediği tutum hoç görünmüyor, sonuçta çalışıyorsun ve tabii ki hamile olduğun için kıyafet alman şart. Toplum içine karışıyorsun aylık kıyafet bütçen olmalı zaten. 150-200 tl ayrılsa bile yeter. Uygun da giyiniyormuş sanırım, marka takıntın olsa neyse dicem gene...

senin aldıkların için mi bu ? yoksa eve felan bir sey alınırkende mi böylemi

Aa ilk defa böyle bişey duyuyorum eşler arasında. Hayır canım alman usulü yasamiyiruz. Canım ne istese alıyorum o da oduyo lafinida yapmiyo da. Esin gerginlik yaratmaya mi çalışıyor yoksa baştan beri boylemiydi ?

Senin paran benim param mı var aranızda. Yarısını be ödüyorum demişsiniz de. Öyleyse kendi paranızla kendiniz alın madem çok istiyorsunuz adamdan medet uymayın.
Olay medet ummak değil ki yaptığı canımı sıkan, yukarda açıkladım ya kendim alsam kafama göre ona da cıngar çıkarıyo

Baştan beri böyle sülalecek cimriler, bi de çalışmasam nolur acaba diyorum. Hoş sülalerinde çalışmayan hatunlar daha kıymetli(burda çalışmayan hanımlar beni yanlış anlamasın) , benim ki de paranla rezillik dedikleri

O nasıl bir eş modelidir ya rab.Ayıp ya her şeyden önce insanlık adına ayıp.Hamile olmasan da almalı hiç sorun etmeden ama hamilelik ihtiyaç oluşturuyor.Öylesine bir istek değil ki.

Doğum izninde ayvayı yedin demektir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…