yaptığı çok ayıp. şok oldum, bu ne böyle yarı sen yarı o. ortak bir bütçeniz yok mu? yediklerinizi de bölüyor musunuz parasını?
ben boşanma davası açtığım eşimin kredi kartımı iptaline takıyodum kafayı. normalmiş demek
Ayıp senin istediklerini almak, yapmak zorunda.Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
yok arkadaşım çocuk yok. kullanmadım zaten hiç, kullandığım için değil, tepki olsun diye yapmıştır muhtemelen.Çocuk var mı? Eğer çocukların masraflarını o kartla alıyorsanız eşinizin yaptığı normal değil bence.
yok arkadaşım çocuk yok. kullanmadım zaten hiç, kullandığım için değil, tepki olsun diye yapmıştır muhtemelen.
Olay medet ummak değil ki yaptığı canımı sıkan, yukarda açıkladım ya kendim alsam kafama göre ona da cıngar çıkarıyoSenin paran benim param mı var aranızda. Yarısını be ödüyorum demişsiniz de. Öyleyse kendi paranızla kendiniz alın madem çok istiyorsunuz adamdan medet uymayın.
Baştan beri böyle sülalecek cimriler, bi de çalışmasam nolur acaba diyorum. Hoş sülalerinde çalışmayan hatunlar daha kıymetli(burda çalışmayan hanımlar beni yanlış anlamasın) , benim ki de paranla rezillik dedikleriAa ilk defa böyle bişey duyuyorum eşler arasında. Hayır canım alman usulü yasamiyiruz. Canım ne istese alıyorum o da oduyo lafinida yapmiyo da. Esin gerginlik yaratmaya mi çalışıyor yoksa baştan beri boylemiydi ?
O nasıl bir eş modelidir ya rab.Ayıp ya her şeyden önce insanlık adına ayıp.Hamile olmasan da almalı hiç sorun etmeden ama hamilelik ihtiyaç oluşturuyor.Öylesine bir istek değil ki.Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
Yapar vallaBen böyle bi evlilikte çocuk yapmazdım
Ne yani bebeğin bezi bitse paketin yarısını sen öde yarısını ben mi diyeceksiniz
Bebek bezine bile aynısını yapsa da katlanırım deyip çocuk yapmışsınYapar valla
Doğum izninde ayvayı yedin demektir o zamanBaştan beri böyle sülalecek cimriler, bi de çalışmasam nolur acaba diyorum. Hoş sülalerinde çalışmayan hatunlar daha kıymetli(burda çalışmayan hanımlar beni yanlış anlamasın) , benim ki de paranla rezillik dedikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?