Baştan beri böyle sülalecek cimriler, bi de çalışmasam nolur acaba diyorum. Hoş sülalerinde çalışmayan hatunlar daha kıymetli(burda çalışmayan hanımlar beni yanlış anlamasın) , benim ki de paranla rezillik dedikleri
aa yandı devrelerimAynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum
Kusura bakma ama gülücem
Sor canım, anne olmak istedim, 36 yaşıma gircem, bende ki koca böyleSonra da "niye bebe yaptın?diye sorma" diyollaaa...
ÖyleHa bunu unutmusum o buna mecburr
Yemeklik alma , yemekte yapmaEve alınırkenn de böyle, nohut alalım dedim geçen markette, ooo o ne ya çok pahalı dedi, dün gittim nohut aldım böyle yani
Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
O aşamaları geçtik, karısının rahtaı bir yana dursunkarısının rahatını düşünmüyor mu bu adam ya :/
bi de hep böyle yarı yarıya mı ödersiniz?
Aaa niye evlendin bu adamla. Kız lamiaaaa koş gel senin kocanın kankisini buldukEve alınırkenn de böyle, nohut alalım dedim geçen markette, ooo o ne ya çok pahalı dedi, dün gittim nohut aldım böyle yani
Yok cnm hamilelikte de böyle yapınca oha dedim, kendi teklif eder ; ozaman maaş aldığında eve ekstra şu kadar fazla ödüycen der, komedi gibi demikarısının rahatını düşünmüyor mu bu adam ya :/
bi de hep böyle yarı yarıya mı ödersiniz?
En baş cırlasaydın keşkeYok cnm hamilelikte de böyle yapınca oha dedim, kendi teklif eder ; ozaman maaş aldığında eve ekstra şu kadar fazla ödüycen der, komedi gibi demi
benim annem çalışıyor ama annem çizme parasını genelde babam öduyor , anneme kızıyorum çalsıyorsn gıt kendı paranla al dıyee alsın banane dıyor yazk babama vallagötuyor babamı magzaya kalıteeli deri ayakkabılar aldırıyor babama , bbaamda sorun ckarmıyor zaten derı al saglıklı olsun dıyor benım ıcın oyle dıyor ama ben onları begenmıyorum o ayrı . bi de siz hamılesınız paralar ortakdır ya bunun hesabımı olur .sızn paranız onun parası onn parası sıızn paranz olması lazım bnları böyle yapması kırıcı ne dıyım
Yaptım canım 1-2 düzeldi sonra devammm aynen, dediğimde cırlıyo kafada kaldırmıyo artıkEn baş cırlasaydın keşke
Öğrenci evi mi bu hayatlarımızı birleştirdik biz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?