Yorumlarınızı merak ediyorum

Gerçekten çok ilginç ailesi ve esinizdeki kucuklukten kalan bi huy bence. Gelecek korkusu mu var hani yeni bebek masrafları vs. Ben herzaman çalışan kadınları destekledim ekonomik özgürlük bambaşka bişey

Eve alınırkenn de böyle, nohut alalım dedim geçen markette, ooo o ne ya çok pahalı dedi, dün gittim nohut aldım böyle yani
Yemeklik alma , yemekte yapma
Hani yemek derse çok pahalı dedin diye almadık dersin

Kişisel ihtiyaçlarını al, elbise lazımsa icazet bekleme al gel

karısının rahatını düşünmüyor mu bu adam ya :/
bi de hep böyle yarı yarıya mı ödersiniz?

Esimin tüm parasi benim hesabima yatiyor o öyle istemisti ilk evlendigimiz günden beri
Hatta kizim dogdu almanyadayim onunda cocuk parasi gelir
Esim asla geleb parayi sormaz
Nereye harcadigimi sormaz , disari cikinca benden kahve parasi alir gerisine dokunmaz bile...

O aşamaları geçtik, karısının rahtaı bir yana dursun
Nohutta apışıp kaldım, nohut pahalı demiş almamış adam
Wc ye de gitmiyodur bu
Töbe töbe

Calismiyor um. Eşim illa alalım diye ısrar eder. O bana ben ona ısrar keseme gelirse yada gerekse alırım yoksa istemem. Ama bazen gereksiz buldugum şeyler olursa laf eder. Telefonunun bataryası gibi. Gereksiz de değil gerçi ama laf edeceği tutar. Tamam almıyorum telefon calismiyor dumanla haber yollarsın ozaman dedim. Sustu. Başka bişeye takiksa yapar. Ama almam gerekirse yinede alırım hiçte cekinmem. Ev hanımı olabilirim. Ama benim evde yaptığım is icin birini tutsa daha çok parası gidecek. Bende kendimce bir meslek koluyum :)

Ama annem çalışan bir bayan emekli oldu babam bulasik makinasına dahi izin vermez di.

Yok cnm hamilelikte de böyle yapınca oha dedim, kendi teklif eder ; ozaman maaş aldığında eve ekstra şu kadar fazla ödüycen der, komedi gibi demi

adamın huyu böyleyse işin zor ya değişir mi bilmem.
Allah sabır versin.
ama mücadeleyi bırakma sen.

Yok cnm hamilelikte de böyle yapınca oha dedim, kendi teklif eder ; ozaman maaş aldığında eve ekstra şu kadar fazla ödüycen der, komedi gibi demi
En baş cırlasaydın keşke
Öğrenci evi mi bu hayatlarımızı birleştirdik biz diye

İhtiyacin varsa elbet alacaksin, calisan kadinsin esine sormana bile gerek yok ,su erkek milletini alistirmayin boyle seylere gidin alin laf ederse de ihtiyacim vardi aldim deyin

Ben annenizin en küçük kardesiyim bu kadar benzeyebiliriz Hahahaha banane alsın mi diyo çok tatlı ya :)

Ay yuh diyorum bu ne terbiyesizlik... insan eşine alacağı şeyin parasının yarısını ona ödetirmi be
Bi de hamilesin... bu odundan acayip iyi bi baba olur geçmiş ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…