Aynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorumO nasıl bir eş modelidir ya rab.Ayıp ya her şeyden önce insanlık adına ayıp.Hamile olmasan da almalı hiç sorun etmeden ama hamilelik ihtiyaç oluşturuyor.Öylesine bir istek değil ki.
İlk çocuk olcak kısmetseÇocuk var mı? Eğer çocukların masraflarını o kartla alıyorsanız eşinizin yaptığı normal değil bence.
Aynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum
ayy nee şşardm doğrusu , babam annemı sabahları işe göturuyor annem benzın parası dahi vermiyorAynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum
Öyle yaptıklarım oluyo illa ki, ama ne bileyim hamileyim onun gereği olaraktan alalım diyorum, bişey demez sanıyordum, buna da dermiş meğersemkendin al onun ister haberi olsun ister olmasın böyle alıştır.
benimkinde de azcık cimrilik vardır, ona söyleyerek alsam sorun olur ama benim harcadığım parayı nereye harcadığımı sormaz, hoşuma giden bişey olursa alırım ruhu bile duymaz.
YokEğer maddi sıkıntınız yoksa evet ayıp etmiş eşiniz.
Ha bunu unutmusum o buna mecburrAyıp senin istediklerini almak, yapmak zorunda.
Sonra da "niye bebe yaptın?diye sorma" diyollaaa...Aynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum
Düğün nasıl oldu sizinÖyle yaptıklarım oluyo illa ki, ama ne bileyim hamileyim onun gereği olaraktan alalım diyorum, bişey demez sanıyordum, buna da dermiş meğersem
Bez parasını bile alman usulü ödeyelim mi diyecek dedimSonra da "niye bebe yaptın?diye sorma" diyollaaa...
Eve alınırkenn de böyle, nohut alalım dedim geçen markette, ooo o ne ya çok pahalı dedi, dün gittim nohut aldım böyle yanisenin aldıkların için mi bu ? yoksa eve felan bir sey alınırkende mi böylemi
Aynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?