Yorumlarınızı merak ediyorum

O nasıl bir eş modelidir ya rab.Ayıp ya her şeyden önce insanlık adına ayıp.Hamile olmasan da almalı hiç sorun etmeden ama hamilelik ihtiyaç oluşturuyor.Öylesine bir istek değil ki.
Aynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum

kendin al onun ister haberi olsun ister olmasın böyle alıştır.
benimkinde de azcık cimrilik vardır, ona söyleyerek alsam sorun olur ama benim harcadığım parayı nereye harcadığımı sormaz, hoşuma giden bişey olursa alırım ruhu bile duymaz.

benim annem çalışıyor ama annem çizme parasını genelde babam öduyor , anneme kızıyorum çalsıyorsn gıt kendı paranla al dıyee alsın banane dıyor yazk babama valla götuyor babamı magzaya kalıteeli deri ayakkabılar aldırıyor babama , bbaamda sorun ckarmıyor zaten derı al saglıklı olsun dıyor benım ıcın oyle dıyor ama ben onları begenmıyorum o ayrı . bi de siz hamılesınız paralar ortakdır ya bunun hesabımı olur .sızn paranız onun parası onn parası sıızn paranz olması lazım bnları böyle yapması kırıcı ne dıyım

Cimri insan ne anlar hamilenin halinden. Sen ihtiyaclarini aldir onun tavirlarinida kafana takma bosver zamanla alismak zorunda. Pes etme

Aynen öyle, adam işe araba ile bırakıyo diye eve katkımdan ayrı bi de benzin parası veriyorum

Herkes maaşını alınca avucunun içinde saklıyo mu anlamadım
Öğrenci evinde bile paylaşım daha çoktur
Sen dolmuşçu yerine kocana benzin parasının yarısını mı veriyosun

Alman usulu kari koca ilk defa duydum,o cocugu yapmasini bilen tum.ihtiyaclarini karsilayacak ...buna onu tasiyan anneninkilerde dahil ..erkek iste... para.goz oluyor siz yine zarifsiniz baskasi olsa kok soktur aldirida aldirir

Eğer maddi sıkıntınız yoksa evet ayıp etmiş eşiniz.

Öyle yaptıklarım oluyo illa ki, ama ne bileyim hamileyim onun gereği olaraktan alalım diyorum, bişey demez sanıyordum, buna da dermiş meğersem

Öyle yaptıklarım oluyo illa ki, ama ne bileyim hamileyim onun gereği olaraktan alalım diyorum, bişey demez sanıyordum, buna da dermiş meğersem
Düğün nasıl oldu sizin
Masraf olmasın diye kaçalım filan dememiştir inşallah

Ama suç sende velinmiş gibi izin bekliyosun
Çık al elbiseni gel, hamileyim daha bu başlangıç bana da bebeğe de neler neler lazım diye de ufkunu aç bi güzel

benim kocada senin kafadan merak etme bide bunun için kafasına vura vura anlaması gerekecek çocuğum yok ama senin durumuna düşeceğimi biliyorum.tabi sonra üstüne niye para biriktirmedin demesin bu kafa ile bi zahmet.

Geçenlerde eşim bot alalım dedi ben istemiyorum idare ederim dedim.Fuzuli seylere laf eder ama istediğimi alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…